22 Απριλίου 2015

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Γράφει η Μαίρη Καρά

Ο άνθρωπος δεν επαιτεί την ΖΩΗ. Την διεκδικεί, την δικαιούται, την εκτιμά, δίνει μάχη γι' αυτήν. Δεν είναι ικέτης της. Είναι Αγωνιστής της. Γι' αυτό είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και η πιο ωραία πρόκληση γι' αυτόν είναι η Ζωή. Ο δρόμος της δύσκολος, ανηφορικός, μα είναι ο μόνος δρόμος, τον οποίον ο άνθρωπος ήρθε να τον περπατήσει. Χωρίς να περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα… Ο πιο ωραίος, ο πιο καθαρός, ο πιο ελεύθερος αγώνας είναι αυτός, που δεν γνωρίζει το αποτέλεσμά του. Αυτός που δεν έχει την σιγουριά της νίκης. Που δεν ξέρει το πού και πώς είναι το τέρμα. Δεν ξέρει αν θα νικήσει ή θα χάσει. Γιατί η πρώτη και βασική νίκη, είναι ο αγώνας.

Τι να' ναι άραγε η ΖΩΗ; Μα το σύνολο των ιδιοτήτων που χαρακτηρίζουν τους ζωντανούς οργανισμούς. Αποδεικνύεται με την κίνηση στον χώρο, με την αντίδραση σε εξωτερικά ερεθίσματα, με ανταλλαγή ύλης, με τάση αναπαραγωγής, που διασφαλίζει την διαιώνιση του είδους. Με τον όρο ζωή υποδηλώνεται η ατομική, η κοινωνική, η πνευματική, η ψυχική και η ηθική ζωή. Η λέξη προέρχεται από το ρήμα ζω (-ήω) που σημαίνει βρίσκομαι στην ζωή, άρα υπάρχω.

Ο άνθρωπος πάντα αναρωτιόταν κι έθετε στον εαυτό του την ερώτηση: Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Μα δεν υπάρχει ένα καθολικό νόημα, που να καλύπτει τον λόγο ύπαρξης των ανθρώπων. Ο καθένας νοηματοδεί με διαφορετικό τρόπο την δική του ζωή. Και ποιος είναι ο στόχος της ζωής; Μπορεί κανείς να πει ότι "Τίποτα δεν είναι πιο φυσικό απ' την ζωή". Και να η απόδειξη. Οι πάντες ζουν… Και χωρίς η ανθρώπινη ύπαρξη να ταυτίζεται  μόνο με την απλή, βιολογική αναπαραγωγή της.

Η Ζωή πάνω στον πλανήτη ανήκει στον Άνθρωπο και μόνο. Οι τυχάρπαστοι οργανισμοί που ύπουλα προσπαθούν να επιβάλουν την αποκρουστική παρουσία τους… είναι λαθραίοι εισβολείς χωρίς δικαιώματα! Αυτοί όμως επειδή δρουν υπογείως και με τα σατανικά τους μέσα… απαιτούν όχι μόνο τον τίτλο του ΑΝΘΡΩΠΟΥ αλλά και να κυβερνήσουν τον Πλανήτη, ως μοναδικοί ιδιοκτήτες του! Είναι αυτά τα σατανικά όντα που κατέστρεψαν την ομαλή λειτουργία του πλανήτη και του περιβάλλοντος σκόπιμα, για να οδηγήσουν την Ανθρώπινη Φυλή στον αφανισμό. Είναι οι αποστάτες του Σύμπαντος που με το πέρασμά τους απ' τους πλανήτες έσπειραν την καταστροφή σε ό,τι συναντούν στον δρόμο τους. Ο μοναδικός λόγος της ύπαρξής τους είναι η κατακυρίευση και του δικού μας πλανήτη και η μετατροπή του Ανθρώπινου είδους σε υπηρετικό προσωπικό τους. Είναι τα κρυφά σχέδιά τους που εκτυλίσσονται  πλέον φανερά μπρος στα μάτια μας κι εμείς ανυποψίαστοι αναρωτιόμαστε δικαίως:  ΓΙΑΤΙ; 

Από την ανάγκη τους να ικανοποιήσουν τα εγκληματικά ένστικτά τους βρίσκεται σήμερα όλος ο πλανήτης σε αναταραχή και στα πρόθυρα ενός καταστρεπτικού πολέμου, τον οποίο σχεδίασαν τα αιμοσταγή μυαλά τους. Από την εμμονή τους να ελαττώσουν τον πληθυσμό της γης, οδηγήθηκαν οι λαοί της Μέσης Ανατολής σε καθοδηγούμενες επαναστάσεις και σε αιματηρούς εμφύλιους, με αποτέλεσμα να γεμίσει η Μεσόγειος δύστυχους ξεριζωμένους πολίτες, που με σαπιοκάραβα μετατοπίζονται διαρκώς, στην προσπάθειά τους να βρουν καταφύγιο σε μια φιλόξενη χώρα. Κι έγινε η ΕΛΛΑΔΑ!

Απ' το παρανοϊκό μίσος τους για την ανθρώπινη φυλή σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο με μεταλλαγμένα προϊόντα, με ψεύτικα φάρμακα, με αναγκαστικά δάνεια στα κράτη, με απώτερο σκοπό την υποδούλωσή τους,  με τον έλεγχο των κυβερνήσεων μέσω των πουλημένων πολιτικών, με ψεκασμούς στην ατμόσφαιρα δηλητηριωδών αερίων κι απ' τον ουρανό κι απ' το εσωτερικό του εδάφους… αυτό κι αν είναι αργός θάνατος. Έχουν το θράσος να εισέρχονται τα ειδικά αεροπλάνα τους στον εναέριο χώρο των κρατών, χωρίς άδεια και φανερό λόγο… ψεκασμού. Σπέρνουν τον θάνατο με όλα τα μέσα που τους παρέχει η συσσώρευση του γήινου πλούτου τους!

Και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ τι κάνουν; Πώς αντιμετωπίζουν αυτόν τον απρόσκλητο εισβολέα, που διαφθείρει τον Άνθρωπο με την ανήθικη προπαγάνδα του; Τι μέτρα παίρνουν οι κυβερνήσεις για την προστασία των πολιτών τους; Τι ενημέρωση γίνεται στους λαούς, για να γνωρίζουν ποιος είναι ο ΕΧΘΡΟΣ και τι επιδιώκει; Παραπληροφόρηση! Μάλιστα παραπλανούν τον κόσμο μετατρέποντας την ΑΛΗΘΕΙΑ σε ΨΕΜΑ, αφού όλα τα Τηλεοπτικά Μέσα τους ανήκουν κι είναι οι ίδιοι δημιουργοί της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ… Ενεργούν δηλαδή σαν απόλυτοι κυρίαρχοι των Εθνών κι αποφασίζουν αυτοί για μας και χωρίς εμάς… αφού εξαγοράζουν και τους κυβερνήτες!

Και οι βαθειά νυχτωμένοι λαοί κοιτάνε το δέντρο όταν τους δείχνεις το δάσος, γιατί το κλειστό εγκεφαλικό τους κύκλωμα και οι ελλιπείς γνώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να συλλάβουν το νόημα της υποδούλωσής τους μέσω των τραπεζικών δανείων, που σκόπιμα τους προσέφεραν… Πώς θα καταλάβουν πως ο εχθρός είναι ΕΝΑΣ για όλα τα ΕΘΝΗ, τα οποία σκοπεύουν να διαλύσουν. Κι αφού ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ξεκίνησε απ' την Ελλάδα… ο πόλεμος της διαφθοράς συνειδήσεων κι εξαγοράς ψυχών άρχισε απ' την ΕΛΛΑΔΑ. Αν καταφέρουν να "διαλύσουν" την Ελληνική Επικράτεια, εύκολα θα "πέσουν" κι οι άλλοι λαοί…

Τα σχέδιά τους αυτά είναι πια γνωστά σ' όλους, μα σοβαρή ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα των σκλαβωμένων Χωρών, που να δώσει το σύνθημα του ξεσηκωμού. Μόνο  κάποια μικρή πνοή ΕΛΠΙΔΑΣ έδωσε η νέα Ελληνική Κυβέρνηση τις πρώτες μέρες διακυβέρνησής της… μα πέραν κάποιων θεατρικών παραστάσεων στους "πονόψυχους" εταίρους μας… σιωπή των ΑΜΝΩΝ. Αδιάφορο αν η οικονομική κρίση έσπειρε την δυστυχία στους Έλληνες… άσχετο αν ο καταγάλανος ελληνικός ουρανός τις τελευταίες μέρες καταλήφθηκε απ' τις άσπρες ουρές των ψεκαστικών αεροπλάνων! Πού είναι οι κυβερνήτες; Δεν βλέπουν; Δεν ακούν; Πώς επιτρέπουν να μας ψεκάζουν τον θάνατο άγνωστα ιπτάμενα από άγνωστους εντολείς διακινούμενα; Ποιος "υπεύθυνος" θα απαντήσει αν οι λαοί έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ;

Ακόμα κι αυτοί που πεινασμένοι κι απελπισμένοι λαθροβιούν στα εδάφη μας, ελπίζουν σε μια καλύτερη ζωή. Γιατί η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ακόμα κι αν οι επικυρίαρχοι την πολεμούν. Κάποτε ο Πλανήτης θα απαλλαγεί απ' τους εισβολείς… Και τότε θα επανέλθει στον ΑΝΘΡΩΠΟ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.