19 Απριλίου 2015

Η αφέλεια και η κουταμάρα σε όλο της το μεγαλείο!

Γράφει ο Μικρός Ηρωας

Είστε αφελείς λοιπόν; Ου και βαλε μόνο αφελείς, κουτοί, από έξω ελεγχόμενοι αλλά πάει πολύ να μην βλέπουμε και τα εμφανή και προφανή, πράγματα που κάνουν μπαμ με γυμνό μάτι! 

Έχω βαρεθεί να κάνω γεωπολιτικές αναλύσεις αλλά και αναλύσεις για την κατάσταση της χώρας αλλά και της οικονομίας μας. Το λέω αυτό γιατί όλοι ζητάνε να μάθουν καινούργια πράγματα συνεχώς αν θα πτωχεύσουμε, αν θα περάσουμε στην δραχμή, αν γίνει πόλεμος κ.λ.π.  

Τι είπε ο Σόιμπλε; Ο Ντράκι; Ο Ομπάμα; Η Μέρκελ; Η Λαγκάρντ; Και τι μας ενδιαφέρει βρε κορόιδα τι είπε ο καθένας κερατάς ξένος; Αφού είναι στημένα όλα μα όλα όπως τα θέλουν για να επιτύχουν τους σκοπούς τους, να διαλύσουν και να καταστρέψουν την Ελλάδα!  

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ε τι δεν καταλαβαίνεις; Πως υπονομεύεται, αποσταθεροποιείται και ελέγχεται μια χώρα. Κουταμάρες επιστημονικής φαντασίας σας λέω έτσι νομίζετε; Αν λέω τότε θα μπορέσετε να απαντήσετε στης ερωτήσεις που θα σας κάνω; Νομίζετε πως θα μπορέσετε να τα καταφέρετε; Εγώ πάντως πολύ αμφιβάλω. 

Βγήκε ο Σόιμπλε και τα είπε φάτσα μπάτσα αν σας δίνουν άλλοι χρήματα να πάτε να τα πάρετε και το είπε αυτό για να ακούσουν οι αμερικανοί, αλλά και οι ρώσοι και οι κινέζοι γιατί τους κατονόμασε με περίσσιο θράσος. Πως δηλαδή δεν έχετε καμιά ελπίδα και θα σας λιώσουμε ότι και να κάνετε κύριε Τσίπρα, κύριε Βαρουφάκη και γενικά δεν θα μας γλυτώσεις Ελλάδα. Ναι δεν θα μας γλυτώσεις θα σε λιώσουμε και πότε το είπε; Όταν ο Βαρουφάκης πήγε στον Ομπάμα! Άκου υπουργός οικονομικών της Ελλάδος να πάει στην Αμερική και να τον δει για 12 λεπτά ποιος; Μα ο πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν τον βλέπει κανένας αν δεν έχει αποφασιστεί και που παλιά πήγαιναν πρωθυπουργοί της Ελλάδος και είχαν συναντήσεις με χαμηλόβαθμους αξιωματούχους! Λέτε να είναι άσχετο αυτό και να το πέταξε έτσι στα κουτουρού ο Σόιμπλε; 

Θέλουν να μας καταστρέψουν και θα σας το αποδείξω αλλά πρώτα θα αναφέρω κάτι άλλο: θα μας είχαν διαλύσει ολοσχερώς και δεν θα υπήρχαμε αν δεν τα έσπαγε το Ισραήλ με τον Ερντογάν και αν οι ΗΠΑ δεν είχαν τόσα προβλήματα μαζί του. θα σταθούμε σε δυο πράγματα που είναι άξια απορίας: πως δανείζονται οι ξένοι με επιτόκια αρνητικά; Ποιος είναι αυτός που τους δίνει χρήματα και πολλά μάλιστα, ξέροντας πως όχι τους τόκους δεν θα πάρει αλλά θα χάσει και το κεφάλαιο του; Ποιος είναι αυτός που έχει ανεβάσει τα επιτόκια μόνο για την Ελλάδα και μόνο εμείς στην Ευρώπη δεν δανειζόμαστε με ανύπαρκτα επιτόκια ή ακόμα και αρνητικά; Ποιος δηλαδή τους χρηματοδοτεί για να ελαφρώσουν το χρέος τους; Και όλα γίνονται τώρα που έχει πέσει το ευρώ έναντι του δολαρίου, η ισοτιμία δηλαδή:  

Θα ξανά κάνω την ερώτηση ποιος και γιατί χρηματοδοτεί με αρνητικά επιτόκια συγκεκριμένες χώρες της Ευρώπης και πότε έγινε αυτό; Και γιατί έγινε; Λέτε να είναι τόσο κουτοί αυτοί που να δανείζουν με αρνητικά επιτόκια; Λέτε να είναι τόσο κουτοί που να χάνουν τα χρήματα τους;

Όλα γίνονται για το κέρδος και τώρα αγοράζουν ομόλογα με αρνητικό επιτόκιο και το κάνουν γιατί θα κερδίσουν και όχι θα χάσουν! Ναι θα τα βγάλουν τα χρήματα τους, θα τα κονομήσουν τρελά! Το ποιος αγοράζει ομόλογα δεν μας το λένε αλλά είναι προφανές: μα αυτοί που έχουν τα χρήματα οι αμερικανοί και οι κινέζοι!!!!!!! 

Οι αμερικανοί γιατί τυπώνουν δολάρια αβέρτα και οι κινέζοι γιατί έχουν δολάρια και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν! Περιμένουν λοιπόν να έχει ανεβεί η ισοτιμία του ευρώ- δολαρίου στα παλιά επίπεδα 1/1,3 για να πουλήσουν τα ομολογά τους και να κονομήσουν. Το καταλάβατε τώρα πουλιά μου; Ναι βοηθάμε έτσι και κάποιες χώρες που είναι μελί γάλα για αυτούς πχ Γερμανία και μετά μου λέτε για γεωπολιτικά παιχνίδια και κουταμάρες.

Όσο για την Ελλάδα δεν ξέρουν τι θα γίνει και δεν την δανείζουν. 
Βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και πανηγυρίζατε, μάθετε τώρα μια είδηση από αυτές που ξέρω και μαθαίνω και που της βάζουν στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και στα κρυφά για να μην της βλέπει ο κόσμος. Είχε συμφωνήσει ο προηγούμενη κυβέρνηση με τους Ελβετούς για της καταθέσεις των ελλήνων στην χώρα αυτή. Είπαν οι Ελβετοί για να πάρετε τους φόρους θα το κάνουμε εμείς αυτό, ανώνυμα μια χαρά αλλά θα πάρουμε και εμείς ένα μικρό ποσοστό 1-2% για τον κόπο μας. Υπολόγιζαν από 2,5 έως 12,5 δισεκατομμύρια ευρώ το όφελος από τους φόρους στην Ελβετία! Προσοχή δεν το ζήτησε αυτό η ελληνική κυβέρνηση μην τρελαθούμε κιόλας, οι Ελβετοί μας το πρότειναν από μόνοι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι οι Ελβετοί από μόνοι τους το πρότειναν οι άνθρωποι για τα χρήματα από της λίστες και για όλα αυτά!!!!!!! Και οι προηγουμένη κυβέρνηση είχε ψιλό συμφωνήσει! Δηλαδή δεν είχε συμφωνήσει απόλυτα αλλά το συζήταγε γιατί 12,5 δισεκατομμύρια δεν είναι λίγα και το ποσό από 2,5 έως 12,5 δισεκατομμύρια το ανέφεραν οι Ελβετοί. Ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε της συζητήσεις και δεν θέλει τα χρήματα την στιγμή που δεν έχουμε μια μα μια στα αποθεματικά μας;;;;;;;;;;;;; Και μετά μου λέτε εσείς ιστορίες για αγρίους. 

Ιστορίες για αγρίους είπατε; Μα τι γίνεται κάθε μέρα στο αιγαίο; Οι λαθρομετανάστες έρχονται σωρηδόν και θα ναυλώσουμε καράβια για να τους φέρουμε από τα νησιά! Την στιγμή που οι ιταλοί φωνάζουν και λένε πως δεν είναι δυνατόν να έρχονται εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες, με καινούργια ταμπλετ και κινητά αφής στα χέρια τους!!!!! Την στιγμή που έχουν ανακαλύψει περίπου 30 κρυψώνες με όπλα και όχι μόνο στα βουνά αλλά και γιάφκες εις τας Αθήνας!!!! Αλλά αυτά δεν τα βγάζουν στην φόρα η ΕΥΠ και ο στρατός στα εθνικά μας κανάλια γιατί υπάρχει μια περίεργη σιωπή για όλα!!!!

Άτυπα έχουμε φτάσει τους 4,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες! Έχουν φύγει και κάποιοι έχουμε πάνω από 3,5 εκατομμύρια μπορεί και 4 και θα έρθουν πολλοί ακόμα γιατί τους έχουμε ανάγκη, μας τραβάει η όρεξη μας να έχουμε προβλήματα με δαύτους. Εξάλλου είναι ο δούρειος ίππος της νέας τάξης πραγμάτων. Τους φέρνουν εδώ για να μας εξοντώσουν σαν φυλή, να διαλύσουν την ορθοδοξία αφού πρώτα διέλυσαν πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Να μας εξοντώσουν, να μας σκοτώσουν δηλαδή και θα το κάνουν χωρίς οίκτο αφού είμαστε αλλόθρησκοι χριστιανοί και αυτοί μουσουλμάνοι. 

Για αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει στρατός για αυτό και έκαναν τα πάντα για τον διαλύσουν ούτε αστυνομία, ούτε τίποτα άλλο για να μας σώσει! Ούτε ο έλληνας πρέπει να έχει όπλα σπίτι του όπως είχε παλιά για να αντισταθεί και να πολεμήσει. Για αυτό και υπάρχουν τόσες απαγορεύσεις ενώ τα λαθραία καλάσνικωφ έχουν κατακλύσει την χώρα.

Λέτε να μην το ξέρουν πως έχουμε στη Ελλάδα περισσότερα αυτόματα ΑΚ-47 από ολόκληρες της ΗΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι γιατί εκεί για τα αυτόματα όπλα υπάρχει περιορισμός και μετά μου λέτε για κράτος και λοιπά κουραφέξαλα. Υπάρχει εθνική φρουρά στης ΗΠΑ και δεν υπάρχει στην Ελλάδα με τόση απειλεί και κίνδυνο από τους γείτονες; Μα να έχουν και να κατέχουν όπλα οι Έλληνες; Μα για να αντισταθούν; Ούτε ραβδωτά κυνηγητικά όπλα δεν μας αφήνουν να έχουμε όπως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη!!!!! 

Τώρα καθίστε Έλληνες να υποστείτε της συνέπειες από αυτά που θα γίνουν γιατί καλομάθατε στις πόλεις και ξαπλώσετε όλη μέρα στις καφετερίες. Μπουνταλάδες και αργόσχολοι γίνατε μακριά από εκκλησία, οικογένεια, πατρίδα, τώρα θα βάλετε μυαλό γιατί έχετε να περάσετε τα δεινά των δεινών!!! Έχετε τα χωράφια και δεν πατάει κανείς! Μάθατε της διακοπές στα νησιά αντί να πάτε στο χωρίο σας. Τεμπελιάζετε στα καφενεία και στα ΚΑΠΗ κύριοι συνταξιούχοι και σας ζαλίζει η τηλεόραση και σας έχει τρελάνει και δεν πάτε στα χώρια σας να φτιάξετε τα χωράφια σας να βάλετε τον κήπο σας το αμπέλι σας. Να περνάει ευχάριστα η ώρα σας, να ασχολείστε με κάτι που έχει παχύνει ο κώλος σας από το καθισιό και τον καναπέ και κοντεύετε να πάθετε αλτσχάιμερ. Τώρα ή θα το κάνετε ή θα πεθάνετε; Διαλέξτε και πάρτε ή στην Αθήνα και νεκρός από την εξέγερση των λαθρομεταναστών ή στο χωριό και ζωντανός; Διαλέξτε και πάρτε γιατί θα γίνει ο χαμός του χαμού. Ή πτώχευση είναι προ των πυλών και χρήματα δεν θα πάρουμε, εκλογές θα έχουμε ή θα πάση η κυβέρνηση αυτό είναι σίγουρο 100%.

Όπως σίγουρο είναι ότι θέλουν να φάνε και τον Ερντογάν και πως περιμένουν της εκλογές του Ιούνιου για να πάθει μεγάλη ήττα το κόμμα του και ο πρωθυπουργός του. Δηλαδή το Ισλαμικό συντηρητικό Κόμμα AKP (Adalet ve Kalkinma Partisi) – Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης – του Αχμέτ Νταβούτογλου. Αν θα τους φάνε και τους δυο;

Ένα είναι σίγουρο πως όλοι θέλουν να πάρουν μερίδιο από εμάς και αμερικανοί και ρώσοι και κινέζοι και ευρωπαίοι! Μερίδιο από την περιουσία μας, την γη μας, τα σπίτια μας και τα πετρέλαια μας. Θέλουν όλοι να μας τα αρπάξουν όλα τσάμπα και αν δεν βάλει το χεράκι του ο Θεός, ο Ιησούς Χριστός, η Παναγία και όλοι οι Άγιοι μαζί δεν γλυτώνουμε με τίποτα, μα με τίποτα σας λέω!!!!! 

Ναι θα τους φάνε θα τους κάνουν κομματάκια και αυτό θα φέρει την καταστροφή και σε εμάς, γιατί όλα εξαρτώνται από της εξελίξεις στην γείτονα χώρα. Αν δεν βγουν οι ισλαμιστές και χάσουν της εκλογές δεν θα μας δώσουν ούτε μια. Αλλά ως τότε οψόμεθα για την συνέχεια, θα δούμε πολλά δράματα να εξελίσσονται στην περιοχή μας πολλά πράγματα να γίνονται και εμείς να είμαστε μόνο θεατές. 

Δικαίος Γεώργιος.
Μικρός Ήρωας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.