4 Απριλίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ δ(ΕΥΡΩ) έξω.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Φώτο από http://hggiken.pblogs.gr/ 
Ο ΚΥΡΙΟΣ δεν είναι με το λόμπυ του Ευρώ , ούτε με το λόμπυ της δραχμής,  αλλά  είναι με το λόμπυ αυτών που αγαπάνε αληθινά την Ελλάδα.  Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ο φίλος ΤΟΥ ο ΛΑΖΑΡΟΣ. 
¨Αν είναι με το θέλημα και με τον ορισμό σας  
Λαζάρου την Ανάσταση να πω στ' αρχοντικό σας  

Σήμερον έρχεται ο Χριστός,  
ο επουράνιος Θεός  
εν τη πόλει Βιθανία  
Μάρθα κλαίει και η Μαρία  
Λάζαρο τον αδερφό του  
τον γλυκό και καρδιακό τους  

Τον μοιρολογούν και λέουν  
τον μοιρολογούν και κλαίουν  
τρεις ημέρες τον θρηνούσαν  
και τον εμοιρολογούσαν 

Την ημέρα την τετάρτη  
κίνησε ο Χριστός για να `ρθει  
και εβγήκεν η Μαρία  
έξω από τη Βιθανία  
και εμπρός το γόνυ κλει  
και τους πόδας Του φιλεί.¨ 

Παραδοσιακό Περιοχή: Κρήτη 

Που είναι η Μαρία και η Μάρθα μας, οι αδελφές μας;
Που είναι η οικειότητα και η φιλία μας με τον Λυτρωτή Σωτήρα μας, τον Αρχηγό και δωρεοδότη της ΖΩΗΣ;

Τέσσερες ολάκερες μέρες ο Φίλος του ΧΡΙΣΤΟΥ Λάζαρος μέσα στο λαξευμένο μνήμα προσμένει τον ΦΙΛΟ, προσμένει το γεγονός της Θείας Οικονομίας που με αυτό θα σηματοδοτήσει την αρχή των Μεγάλων Γεγονότων της ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Σαράντα σχεδόν χρόνους το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μέσα στο Τάφο της μεταπολίτευσης που του άνοιξαν οι δόλιοι οχθροί του και αφού το έβαλαν εκεί μέσα ολοζώντανο και σφύζοντα από ζωή, θέλησαν να το θανατώσουν με το ποιο απάνθρωπο τρόπο, ρίχνοντας του τα χώματα των μνημονίων για να το αποτελειώσουν με τον φρικτό θάνατο της ασφυξίας. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΝΟΗ γιατί φρόντισαν οι παγκόσμιοι κηδευτές των λαών να μας θάψουν ζωντανούς!

Και τι μας λέει σήμερα η επικαιρότητα για την ΕΛΛΑΔΑ;

UBS  
Η απόλυτη στιγμή της κρίσης θα έλθει στο μέσον του 2015
Στο 50-60% αυξάνει τις πιθανότητες χρεοκοπίας της Ελλάδος η UBS, εντάσσοντας το ενδεχόμενο πλέον αυτό στο βασικό της σενάριο.  

Οικονομολόγοι της UBS προειδοποιούν ότι οι ελληνικοί κίνδυνοι θα αυξηθούν τον Απρίλιο, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της χώρας και των διεθνών εταίρων για το μέλλον του προγράμματος διάσωσης, δείχνουν έλλειψη προόδου.

Spiegel: 
Την θέση ότι ο χρόνος για την Ελλάδα τελειώνει και ότι στην χώρα η χρεοκοπία έχει ήδη αρχίσει διατυπώνει σε σημερινό του δημοσίευμα το γερμανικό περιοδικό Spiegel. 

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού υπογραμμίζει: «Ο χρόνος τελειώνει για την Ελλάδα.  

Μέχρι τα μέσα Μαΐου η χώρα πρέπει να αποπληρώσει δάνεια ύψους έξι δις ευρώ.
Εντούτοις οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές δεν προχωρούν.  
Στην ίδια τη χώρα η χρεοκοπία έχει ήδη ξεκινήσει».  
http://www.bankingnews.gr/. 

Μην χάνεται τα κουράγια σας αδέλφια, έχουμε και εμείς ΜΑΡΘΑ και ΜΑΡΙΑ, έχουμε αδέλφια και αδελφές πραγματικούς εκεί ψηλά κοντά στον Θρόνο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, είναι οι Άγιοι, οι Μάρτυρες, οι Ομολογητές, οι Νεομάρτυρες και οι Όσιοι Πατέρες μας.

Είναι όλοι αυτοί που κλαίοντες για τα χάλια μας θα προστρέξουν στο ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ να προκάμει ταχέως να σώσει την ΦΙΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, που μπορεί να ΤΟΝ στενοχώρησε με τις κουταμάρες της, παρόλο αυτά παραμένει ΦΙΛΗ ΤΟΥ γιατί από την Αγιοτόκο μήτρα της ανέτειλαν μεγάλα Αγιοπνευματικά Παραστήματα που TON ομολόγησαν στην Οικουμένη. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟ ΑΓΙΟΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ;

Κανείς δεν πρόκειται να μας βοηθήσει.. ει μη μόνο αν τα γεωπολιτικά συμφέροντα του συναντηθούν με την πορεία μας.

Κρεμλίνο: 
Η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει χρηματοδοτική βοήθεια από τη Ρωσία, ξεκαθάρισε σήμερα ο Dmitry Peskov, εκπρόσωπος του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin. 
Εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα στις 8 Απριλίου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανέφερε ότι Putin και Τσίπρας θα συζητήσουν για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και για το ζήτημα των κυρώσεων της Ε.Ε. σε βάρος της Ρωσίας 

http://www.bankingnews.gr/. 03/04/2015 - 13:21 

Συνεχίζει ο ΧΡΙΣΤΟΣ ο φίλος του ΛΑΖΑΡΟΥ και της ΕΛΛΑΔΟΣ να λέει μέσα στο παραπάνω παραδοσιακό της Κρήτης.

¨Τον τάφο να μου δείξετε 
και `γω τον ανασταίνω 
Τραπέζι να `τοιμάσετε 
κι εγώ θε να πηγαίνω 

Και παρευθύς επήγαν 
και τον τάφο του εδείξαν. 
Επήγαν και του έδειξαν 
τον τάφο του Λαζάρου 
τους είπε και εκύλησαν 
τον λίθο που `χε απάνου 

Τότε ο Χριστός δακρύζει 
και τον Άδη φοβερίζει: 
Αδη, Τάρταρε και Χάρο, 
Λάζαρο θα σου τον πάρω 
Δεύρω έξω Λάζαρέ μου 
φίλε και αγαπητέ μου¨ 

Τώρα που χάσαμε τα κουράγια μας, ασφυκτιώντας από τα χώματα των μνημονίων μέσα στους τάφους που μας άνοιξαν οι διεθνείς τοκογλύφοι θάβοντας μας με τα μπάζα των αποφάσεων τους ... ΑΥΤΟΝ προσμένουμε στα αδιέξοδα μας, να φοβερίσει τον Άδη  των  δουλεμπόρων και να μας πάρει έξω από αυτούς παραγγέλοντας μας. 

"ΦΙΛΗ και ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΡΩ ΕΞΩ.
Αυτός ο Θάνατος δεν σου πρέπει και αυτός ο τάφος που θέλησαν να σε θάψουν ζωντανή ανήκει στους εχθρούς μου ... 

ΚΑΙ ΗΔΗ τους  ανήκει τώρα που φανέρωσαν όλοι τους τα στρατηγικά πυρηνικά  και ανθρωποκτόνα όπλα "

Καλή ΟΡΘΟΔΟΞΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΑΣΧΑΛΙΑ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.