21 Απριλίου 2015

Η Βαριοπούλα των Τούρκων έγινε ¨Προσφυγοπούλα¨;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Φώτο από την ΡΟΔΙΑΚΗ 

Μήπως οι γείτονες αποφάσισαν επί ¨Σουλτάνου Ερντογάν¨ να αλλάξουν όνομα στην Βαριοπούλα και να την κάνουν ¨Προσφυγοπούλα¨ παίζοντας οι άθλιοι δουλέμποροι με τις αθώες ζωές δυστυχισμένων συνανθρώπων μας. Η γνωστή σε όλους μας Βαριοπούλα των Τούρκων σήμερα μεταλλάχθηκε και αυτές τις ημέρες έχει από όλα… 

Παραβιάσεις του Εθνικού Ζωτικού μας Χώρου, κάτι φωτιές προχθεσινές σε τζαμί στην Κομοτηνή και στο αστυνομικό κουβούκλιο έξω από την οικία του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη μαζί με την επιτηδευμένη πρόσκρουση το πρωί της Δευτέρας του δουλεμπορικού πάνω στην βραχώδη απόληξη της κοσμικής παραλίας της Ρόδου συνθέτουν ένα νέο σκηνικό φτιαγμένο στα πλατό των μυστικών υπηρεσιών. 

Ποίος λοιπόν μίλησε πρώτος για την ¨προσφυγοπούλα¨; 

Η δήλωση του Τούρκου Προέδρου Τουργκούτ Οζάλ ότι δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της, αλλά απλώς και μόνο ἡ βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή «τριών τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων» για την δημογραφική αλλοίωση, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ το σημερινό πρόβλημα που αφορά την Πατρίδα μας. 

Ως Γεωπολιτική "πύλη" προς την Ευρώπη η Ελλάδα πιθανόν να δέχεται μέχρι και το 90% περίπου της εισόδου μεταναστών στην Ευρώπη. Πολλοί από αυτούς έφυγαν από τις χώρες τους εξαιτίας του πολέμου, της πολιτικής αστάθειας, των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή λόγω της μεγάλης φτώχειας. 

Το παράδοξο είναι ότι όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι από την φτώχια και την πείνα προωθούνται στην φτωχιά και πεινασμένη σήμερα Ελλάδα. 
Άραγε όταν οι Ευρωπαίοι Εταίροι υπέγραφαν την συνθήκη του ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ΙΙ γνώριζαν ότι η Ελλάδα θα έμπαινε στην ¨προσφυγιά των Μνημονίων¨ που της επέβαλλαν οι Τοκογλύφοι; 

H Συμφωνία «Δουβλίνο ΙΙ» περιελάμβανε την επαναπροώθηση των αιτούντων άσυλο στην πρώτη χώρα εισόδου τους στην Ευρώπη. Και σήμερα αποκαλύπτεται το εξής.. πως η FRONTEX, δηλαδή η υπηρεσία που η ίδια η ΕΕ δημιούργησε για να φυλάει-υποτίθεται-τα Ελληνικά σύνορα που είναι και Ευρωπαϊκά είχε προειδοποιήσει από το 2009 πως το 75% των παρανόμως εισερχομένων στην ΕΕ εντοπιζόταν στην Ελλάδα! Και τότε δεν υπήρχε ακόμη ούτε πόλεμος στη Συρία, ούτε Ισλαμικό Κράτος να σφάζει! 
BY IOANNA ON 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 http://hellasforce.com/ 

Δηλ. η FRONTEX επιβεβαίωνε δίχως να γνωρίζει τον Τουργκούτ Οζάλ. 
Γνώριζαν άραγε τις δόλιες προθέσεις των Τούρκων οι Εταίροι μας στην Ευρώπη; Και τι έκαναν αν τις γνώριζαν για να προστατεύσουν το Ευρωπαικό μέλος της που λέγεται Ελλάδα; 

Όταν δημοσιεύματα από την ίδια την Τουρκία αποκάλυπταν φοβερές αλήθειες οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας είχαν ήδη βάλει στην ζοφώδη νύκτα των μνημονίων για να ασχολούμαστε με πλεονάσματα και χρέη ενώ οι γείτονες εξύφαιναν πανούργα σχέδια. 

¨ Ἡ ἑβδομαδιαία Τουρκική ἐπιθεώρηση AKSΥON τευχ. 1000/3.2.2014 δημοσίευσε προς ενός έτους μία τρομακτική ἀποκάλυψη πού ἐπιβεβαιώνει κατά φοβερό τρόπο καί ἀποκαλύπτει τόν βρώμικο σχεδιασμό τῶν μυστικῶν ὑπηρεσιῶν τῆς Τουρκίας καί τῆς κυβέρνησής της γιά τήν ἐκπόρθηση καί ἰσλαμοποίηση τῆς Εὐρώπης καί τῆς Ἑλλάδος.

Όπως είχε καταγγείλει και προ ενός έτους ο Μητροπολίτης Πειραιώς βασιζόμενος στο τουρκικό δημοσίευμα για τον ρόλο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. ¨ὅτι ἡ μεγαλύτερη μυστική Τουρκική ὑπηρεσία JITEM τῆς τουρκικῆς στρατοσυνοριοφυλακῆς εἶναι αὐτή πού κατ’ ἐντολή καί μέ τήν ἔγκριση τοῦ Τ. Ἐρτνογάν μεταφέρει σέ καθορισμένες καί ἐλεγχόμενες διαδρομές πρός τίς Τουρκικές ἀκτές τοῦ Αἰγαίου καί πρός τόν Ἕβρο καί μέ πληρωμένους «ὑπαλλήλους»-δουλεμπόρους χιλιάδες μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες πρός τή χώρα μας μέ σκοπό τήν ἐπίτευξη τῶν σχεδιασμῶν τοῦ μουσουλμανικοῦ τόξου πού προωθεῖ μέ τεράστια κονδύλια ἡ Σουνιτική ναυαρχίδα τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας καί τοῦ Κατάρ.¨ 
http://www.defencenet.gr/defence 20/04/2015 

Τούρκοι δουλέμποροι –πράκτορες και Τοκογλύφοι δουλέμποροι των Εθνών άμα τη ενάρξη των μνημονιακών ημερών μας πασχίζουν να ¨φάνε Ελλάδα¨. 

¨τρώνε αυτοί, μένει και Μαγιά¨ 
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ 

Το παρακάτω περιστατικό γίνεται πιο επίκαιρο λόγω των ανατρεπτικών γεωπολιτικών εξελίξεων που βιώνουμε και πρόκειται να βιώσουμε. Προ ετών μια Γερόντισσα σε μικρό Μοναστηράκι σε νησί των Δυτικών Κυκλάδων αποφάσισε να κάνει κάποιες εργασίες συντήρησης στους χώρους της Ιεράς Μονής. 

Αποβραδίς όταν πήρε την απόφαση βλέπει την ΠΑΝΑΓΙΑ μας να της παραγγέλλει να επεκτείνει τις αίθουσες διαμονής του μοναστηριού. Στην εύλογη ερώτηση και για ποια αιτία; Η Γερόντισσα πληροφορήθηκε ότι σύντομα θα περάσουν στην Ελλάδα και δη στα νησιά όλου του Αιγαίου πραγματικοί Τούρκοι πρόσφυγες καταδιωκόμενοι από τον θυμό και την μανία των Ρώσων. 

ΤΕΛΙΚΑ πάντα ισχύει το ρητό ¨όποιος ανοίγει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα¨. 

Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.