1 Απριλίου 2015

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε., Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ & ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ, Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

Γράφει ο Βασίλης Αναγνώστου

Όποιοι δεν το βλέπουν εθελοτυφλούν και όπως πάντα στο τέλος το τίμημα το πληρώνουν οι λαοί! 

Είμαστε δυστυχώς μόνιμα θεατές σε ένα θέατρο παραλόγου, όπου παρακολουθούμε την αλλοίωση και τον διασυρμό του θεσμού της Δημοκρατίας, ανήμποροι να αντιδράσουμε στην επιθετικότητα και την παράνοια των ισχυρών. 

Είναι αυτό που συμβαίνει και στην Ε.Ε. από την επικυρίαρχη Γερμανία σε βάρος των άλλων κρατών της Ευρώπης, ακόμα και επί κρατών μέχρι πρότινος ισχυρών, όπως, της Ισπανίας, της Ιταλίας έως και της Γαλλίας, κάτι που δεν τιμά φυσικά τις ηγεσίες τους και τους λαούς τους! Ωστόσο, έστω κι' αν κάποιοι προσπαθούν να αλλοιώσουν ακόμα και τους θεσμούς, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. 

Οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη που εκπροσωπούν τον θεσμό της Δημοκρατίας δεν είναι δυνατόν ποτέ να αλλοιωθούν ή να συμπλεύσουν με δόγματα όπως ''το δίκαιο του ισχυρού''. Η αποδοχή αυτού του δόγματος συναντάται αλλού. Γι αυτό όσοι πιστεύουν σε τέτοιου είδους θεωρίες, καλό θα είναι να στραφούν προς άλλες λύσεις, πολιτεύματα και θεσμούς!

Μετά τα ως άνω, αν δεν θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος της απευκταίας για όλους διαδρομή, θα πρέπει να καταλήξουμε στα εξής κάτωθι: 
α) H Γερμανία ήδη θα 'πρεπε να έχει τεθεί εκτός Ε.Ε.!!! 
β) Επιβάλλεται να τεθούν άμεσα σε συναγερμό όλοι οι λαοί και οι κυβερνήσεις της Ευρώπης, βρίσκοντας τον τρόπο της αποπομπής της! 
γ) Αν θέλουμε να διαφυλάξουμε τους λαούς μας και όλους τους άλλους λαούς πέραν των συνόρων μας, αυτό πρέπει να γίνει χτες! 

Κύριοι δεν είναι αυτό που φαίνεται! Δεν είναι ότι το λέει ένας Έλληνας που σήμερα η χώρα του δίνει τον υπέρτατο υπαρξιακό της αγώνα, τολμώντας να σηκώσει το ανάστημα της γι' άλλη μια φορά απέναντι στους ηγεμόνες της νέας τάξης πραγμάτων, της νέας κατοχής της Ευρώπης! Είναι όλα αυτά που επίσης θα υποστήριζα αν ήμουν οποιασδήποτε άλλης εθνότητας! 

Είναι αυτό που νοιώθω ότι είμαι υποχρεωμένος να κάνω ως Ευρωπαίος πολίτης, καθώς όχι μόνο εγώ, αλλά και εκατομμύρια άλλοι πολίτες βλέπουμε την Γερμανία να οδηγεί την Ευρώπη και σε δεύτερη φάση όλο τον πλανήτη, σε ατραπούς, που κανείς πολίτης επί της γης δεν θα ήθελε να σκεφτεί και να ζήσει! 

Γι' αυτό πρέπει άμεσα να αφυπνιστούν όλοι οι λαοί και οι ηγεσίες τους να προλάβουν τις εξελίξεις, αποτινάσσοντας τον στρουθοκαμηλισμό που τους έχει καταλάβει, στρέφοντας τα βλέμματα τους επάνω τους σταματώντας τους έγκαιρα, πριν την ολοκλήρωση των σχεδίων τους. 

Το κράτος τους ανήκει στις υπερδυνάμεις πλέον και κάθε στιγμή που περνά ενισχύονται σε όλους τους τομείς, καθιδρύοντας την αυτοκρατορία τους στην Ευρώπη βάζοντας τα θεμέλια για την ολοκλήρωση των υψηλοτέρων στόχων τους, που δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό που επιδίωξαν δυο φορές τα τελευταία 100 χρόνια σύροντας τους λαούς στον θάνατο και στην καταστροφή!!! Και επειδή είναι φυσικό οι αναφορές μας να ενοχλούν την μειονότητα των Γερμανών πολιτών που δεν νοιώθουν ούτε σκέπτονται ως νεοναζί και οι οποίοι ανησυχούν προφανώς για την τύχη της χώρα τους ενθυμούμενοι τι έπαθε και ο δικός τους λαός, ας ενεργοποιηθούν άμεσα και αυτοί ως πολίτες, να μεταπείσουν τους συμπατριώτες τους να ξεχάσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους, γιατί στο τέλος κάθε τέτοιας ιστορίας χαμένοι βρίσκονται οι λαοί και όχι οι ηγέτες τους!!! 

Τέλος ας μη χαίρονται όσοι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ τα έχουν στήσει αρνούμενοι την άμεση καταβολή των υπόχρεων ποσών που θα' πρεπε να έχουν καταβάλει στην Ελλάδα, γιατί δημιουργούν ανεπανόρθωτη ζημιά στην κυβέρνηση της χώρας, φτώχεια και εσωτερικές αντιδράσεις, ενώ ταυτόχρονα στρέφουν τον λαό απέναντι τους, γιατί έχει δώσει τα πάντα για να είναι συνεπής στις πληρωμές του και αυτοί αρνούνται να καταβάλουν τα δικά τους οφειλόμενα ποσά από τον Αύγουστο του 2014, εκβιάζοντας μονίμως με τον πιο βρώμικο και απεχθή τρόπο την χώρα μας, να υπογράψει την θανατική της καταδίκη και υποδούλωση, ως να ήταν η τελευταία αρχέγονη αποικία επί της γης!

ΝΤΡΟΠΗ "ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΙ ''ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ''. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΝΟΙΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ! 

Ας μη ξεχνούν λοιπόν κάποιοι το ανεξόφλητο μέσα από τους αιώνες και χιλιετίες διαχρονικό χρέος τους προς την Ελλάδα και ας καταλάβουν ότι, έχουν ηθική και ιερά υποχρέωση να εξοφλήσουν έστω και μέρος αυτού, καθώς δεν υπάρχει τίμημα γι' αυτά που τους προσέφεραν οι Έλληνες και αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να το αντιληφθεί και ο τελευταίος μη νοήμων πολίτης επάνω στη γη! 
Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους Δημοκρατικούς Λαούς της γης! 

Βασίλης Αναγνώστου 
www.manifesto.com.gr
το είδαμε στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.