Τελευταίες αναρτήσεις

8 Μαρτίου 2015

Γιατροί ΕΟΠΥΥ - Βρείτε τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων.

Είναι γνωστό ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν μηνιαίως ένα περιθώριο 200 συνταγών ή επισκέψεων δωρεάν...
Ελα όμως που ακόμα κι όσοι ασφαλισμένοι πάνε τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα καλούνται από τους γιατρούς να καταβάλουν το γνωστό 10ευρω.... με το αιτιολογικό ότι δεν έχουν πλέον αριθμούς δωρεάν!!!!!

Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση και κρατείστε τον σύνδεσμο που δίνει ώστε να γνωρίζετε σε πραγματικό χρόνο τον διαθέσιμο αριθμό των δωρεάν επισκέψεων που έχει κάθε συμβεβλημένος γιατρός του ΕΟΠΥΥ...
Αν διαπιστώσετε ότι ψεύδετε καλό θα ήταν στείλετε μια καταγγελία...
Τα πράγματα είναι τόσο σφικτά που πρόφαση ψάχνει το κράτος να ξαποστείλει τους απατεώνες... 

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, οι συμβεβλημένοι γιατροί ΕΟΠΥΥ υποχρεούνται να παρέχουν μέχρι 200 δωρεάν επισκέψεις μηνιαίως, βάσει ασφαλιστικού ταμείου. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζατε είναι πως η ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ μας επιτρέπει να αναζητήσουμε τη διαθεσιμότητα επισκέψεων για τους γιατρούς της επιλογής μας, σε πραγματικό χρόνο. 

Το πρόβλημα με τη σελίδα του ΕΟΠΥΥ

Η ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ έχει τα ίδια χάλια που έχουν οι περισσότερες κρατικές ιστοσελίδες, λες και είναι όρος του διαγωνισμού ανάθεσης η σελίδα να είναι όσο πιο άνοστη και κακοσχεδιασμένη γίνεται.

ιστοσελίδα για τον AMKA είναι στις χαρούμενες εξαιρέσεις, αλλά δεν διεκδικεί και κανένα βραβείο εμφάνισης, απλά τρώγεται)

Το μεγάλο σχεδιαστικό πρόβλημα είναι πως, φάτσα φόρα στην αρχική σελίδα, θα βρούμε τον σύνδεσμο στο οποίο απλά εμφανίζονται οι συμβεβλημένοι γιατροί ΕΟΠΥΥ.

Οι περισσότεροι επισκέπτες θα μπουν εκεί, θα βρουν μια λίστα με γιατρούς της ειδικότητάς που αναζητούν, και θα ξεκινήσουν τα τηλέφωνα για να δουν ποιοι έχουν διαθέσιμες επισκέψεις.

Το θέμα όμως είναι πως η ίδια σελίδα, ακριβώς πιο κάτω, δίνει και δεύτερη δυνατότητα, η οποία όχι μόνο βγάζει τα ίδια ακριβώς αναλυτικά στοιχεία, αλλά δείχνει οι γιατροί ΕΟΠΥΥ πόσες δωρεάν επισκέψεις έχουν ακόμα διαθέσιμες για το μήνα. 

Ποιοι Γιατροί ΕΟΠΥΥ έχουν διαθεσιμότητα

Το δεύτερο αυτό κουμπί, που εκ των πραγμάτων θα έχει χαμηλότερη επισκεψιμότητα από το πρώτο, μας οδηγεί στην εφαρμογή
https://apps.ika.gr/eFindDoctor/.

Εκεί, ωραία και πολιτισμένα, εισάγουμε το μήνα που μας ενδιαφέρει, το νομό, την ειδικότητα, επιλέγουμε "Με διαθεσιμότητα", εισάγουμε κάποια στοιχεία όπως νομό ή πόλη (προαιρετικά), βάζουμε τον κωδικό και κάνουμε αναζήτηση.

Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα ίδια με την προηγούμενη αναζήτηση του ΕΟΠΥΥ, μόνο που οι γιατροί ΕΟΠΥΥ που εμφανίζονται έχουν καταγεγραμμένη και την τρέχουσα διαθεσιμότητά τους.

Για ποιο λόγο χρειάζονται δύο διαφορετικές αναζητήσεις, που να επιστρέφουν τα ίδια βασικά αποτελέσματα, αλλά στην πρώτη να λείπει η σημαντικότερη πληροφορία?

Αν πραγματικά αναρωτιέστε, επιτρέψτε μας να σας καλωσορίσουμε στην Ελλάδα. Έχουμε εξαιρετικό φαγητό, υπέροχες παραλίες, και ένα δημόσιο τομέα στον οποίο η εξυπηρέτηση του πολίτη είναι μάλλον δεύτερη προτεραιότητα.

πηγή
Ποσειδώνας Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.