8 Μαρτίου 2015

Μητέρα στη Βρετανία έκανε παιδί με τον γκέι γιο της!!!! Εχει γίνει της ανωμαλίας....

Ανυπόμονος να γίνει πατέρας, σε ηλικία μόλις 24 ετών, ο Κάιλ Κάσον αποφάσισε να αναζητήσει μία παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το παιδί του. Αλλά το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλος και single σαφώς περιόριζε τις επιλογές του.

Αφού απογοητεύτηκε ψάχνοντας για παρένθετη μητέρα σε κλινικές σε όλη τη χώρα, στράφηκε στη μοναδική επιλογή του, την 45χρονη μητέρα του.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Αννα Μαρία γέννησε με καισαρική τον γιο του γιου της σε μία μοναδική περίπτωση που έχει διχάσει την κοινή γνώμη στη Βρετανία.

Ο Μάιλς, που είναι τώρα 8 μηνών, Μάιλς, τώρα οκτώ μηνών, γεννήθηκε από το σπέρμα του Κάιλ και το ωάριο ανώνυμης δότριας που εμφυτεύτηκαν στην μήτρα της μητέρας του. Στα μάτια του νόμου, ο Κάιλ είναι γιος και αδελφός του Μάιλς.

Αδιαφορώντας για θέματα δεοντολογίας και ηθικά διλήμματα, ο 27χρονος πλέον Κάιλ δήλωσε στην Daily Mail: «Καταλαβαίνω ότι πολλοί δεν θα συμφωνήσουν με αυτό, αλλά μπορούν να έχουν τις απόψεις τους. Εχω ένα γιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Οσο κάποιος μπορεί να προσφέρει σπίτι και αγάπη, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορεί να γίνει γονιός. Ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα και το φύλο, εφ 'όσον μπορεί κανείς να φροντίσει το παιδί, δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα. Βγάζω χρήματα για τον εαυτό μου, χωρίς να επιβαρύνω το κράτος, έχω το δικό μου σπίτι, και τη δική μου δουλειά»
Ο Κάιλ, εργάζεται σε σούπερ μάρκετ στο Ντόνκαστερ και είναι ο πρώτος single άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ίδια τη μητέρα του.

Οσο για το τι σκοπεύει να πει στον Μάιλς όταν ρωτήσει πώς ήρθε στον κόσμο, επισημαίνει ότι θα είναι απόλυτα ειλικρινής: «Δεν θα του κρύψω τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε όλα τα στάδια της ζωής του. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.» 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μέσα στην ανωμαλία και στην διαστροφή η ειλικρίνεια τον μάρανε....

Οι ψυχολόγοι γενικώς που μας έχουν τρελάνει με την ψυχολογία και τα πρότυπα των μικρών παιδιών, έχουν να πουν τίποτα για την ψυχολογία αυτού του παιδιού που το γέννησε η γιαγιά του και το μεγαλώνει ο ομοφυλόφιλος πατέρας του;

Μπα....

Οταν ο άνθρωπος απομακρυνθεί από τον Θεό κι όταν αρχίσει η ραγδαία κατάπτωση των ηθών τότε όλα πλεόν είναι .... δυνατά... Δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και αναστολές...
Ομοφυλοφιλία, αιμομιξίες, σοδομισμοί, κτηνοβασίες, παιδοφιλίες....
Ολα επιτρέπονται...
Κι όχι μόνο αυτό αλλά οι διεστραμμένοι ζητάνε και τα ρέστα.....
"Τι σας νοιάζει" σου λένε... εμείς δεν ενοχλούμε κανέναν....

Κατά την αυτή έννοια μπορούμε να πούμε ότι όταν δεν φοράμε ζώνη στο αυτοκίνητο ή κράνος με το μηχανάκι μας δεν ενοχλούμε κανέναν... 
Συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί να "τρώμε" κλήσεις για παράβαση του ΚΟΚ...
Γιατί κ τροχονόμε;
Το δικό σου κεφάλι θα σπάσει ή το δικό μου....

Αμ, το άλλο που το πας...;
Ανεβαίνω στον εκτο όροφο και θέλω να πηδήξω να βάλω τέλος στην ζωή μου....
Γιατί να μαζεύονται όλοι αυτοί από κάτω να μου φωνάζουν να μην πέσω;
Γιατί να ερχεται η αστυνομία και η πυροσβεστική να με σώσουν;
Ρε παιδια ενοχλώ κανέναν...;
Μόνος μου θέλω να φάω το κεφάλι μου... αφήστε με...
Εσείς φροντίστε να μην περνάει κανένας από κάτω...

Η κοινωνία μας καλοί μου φιλοι οδεύει πλέον ολοφάνερα προς την μαζική και ομαδική απώλεια...
Δεν θα αργήσει ο καιρός που ο καθένας θα κοιτάει την πάρτη του και παντού θα επικρατεί η ανωμαλία η ψυχρότητα και η αδιαφορία...
Είναι αυτό που διαβάζουμε στις γραφές..,,
Στους εσχάτους καιρούς "θα ψυχρανθεί η αγάπη"...

Παραθέτω λίγες σειρές από τις προφητείες του Οσίου Νείλου ο οποίος έζησε στο Αγιον Ορος πριν την επανάσταση του 1821 και μεταξύ των ετών 1813 και 1817 εμφανίστηκε σε όραμα στον μαθητή του Θεοφάνη και του μίλησε για μέλλοντα να συμβούν στην ανθρωπότητα...

....οι άνθρωποι θα αλλάξουν διάθεση, θα στραφούν από το καλό στο κακό, έτσι ώστε να μη διαφέρει αδελφός, ούτε αδελφή, ούτε πατέρας, ούτε μητέρα, ούτε υιός, ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα. Θα είναι γενική η Πτώση και κοινή η καταστροφή, όπως στα Σόδομα και Γόμορρα, δηλ. δεν θα μπορούν να βρεθούν ούτε πέντε Δίκαιοι. Ο αδελφός θα έχει την αδελφή για γυναίκα, η μητέρα θα έχει τον υιό για άνδρα, ο υιός θα θανατώνει τον πατέρα και εν Μοιχεία θα ζεί με την μητέρα. Και πολλά άλλα κακά, θα γίνουν συνήθεια. Όσο το κακό θα γίνεται ισχυρότερο, τόσο περισσότερο η ατυχία και η συμφορά θα τους συναντά.

Ο χρυσός θα γίνει ζευγάρι. Όσο περισσότερες συμφορές θα έρχονται στους ανθρώπους, αυτοί περισσότερα κακά θα κάνουν, δηλ. Αντί να Μετανοήσουν, όλο και περισσότερο θα σκέφτονται κακά για τον Θεό. Τα κακά που θα κάνουν οι άνθρωποι, θα ξεπεράσουν όλα τα κακά των ανθρώπων πριν τον Κατακλυσμό του Νώε. Όλοι θα μιλούν μόνο για το πονηρό, η σκέψη τους μόνο γι' αυτό, η επιθυμία τους πονηρή, οι συναναστροφές μόνο για κακό, τα έργα όλων μόνο πονηρά. Θα κυριαρχήσει η αρπαγή και η κλεψιά, η Γενική Βιαιότητα και Βιοπραγία, η κοινή απομόνωση και αποξένωση, το Γενικό Κακό, με πολλές Εκφράσεις. Έτσι, αυτός που θα κάνει το κακό θα θεωρείται και Δεδικαιωμένος.

Τότε, οι άνθρωποι θα έχουν θησαυρούς αγαθών, δηλ. οικονομικά κεφάλαια, αλλά θα δυσανασχετούν, σαν να μην έχουν τίποτα. Θα ξοδεύουν χρήματα και θα ζητούν ελεημοσύνη, για τα απαραίτητα. Θα θρηνούν σαν να μην έχουν τίποτα να φάγουν, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν όλο και περισσότερα, για να γίνουν Κεφαλαιοκράτες. Όσο περισσότερο θα γίνεται μεγαλύτερη η Κενοδοξία τους, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι ατυχίες στην ζωή τους. Τότε οι Απατεώνες θα εμφανιστούν γυμνοί, για να αποκτήσουν τα χρήματα και να τα δώσουν για το ίδιον συμφέρον. Όταν ο Κόσμος ερημωθεί πνευματικά και κυριαρχήσει η ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ, τότε θα γεννηθεί ο Αντίχριστος και θα κυριεύσει στον Κόσμο.....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.