27 Φεβρουαρίου 2015

Ο Nigel Farage για τη μάστιγα του πολυπολιτισμού: «Φοβόμαστε την ίδια μας τη σκιά».

Για τη μάστιγα του πολυπολιτισμού, μίλησε στο Fox News ο Nigel Farage. Με αφορμή τη σύλληψη τριών ανδρών στις ΗΠΑ οπαδών της ISIS οι οποίοι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ αλλά και η φυγή από τη Βρετανία τριών ανήλικων κοριστιών με προορισμό τη Συρία για να ενταχθούν στην ISIS ο Farage ανέλυσε τη μάστιγα του πολιτισμού και τι λάθη έχουν γίνει στη χώρα του.

Είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που κάναμε μέσα από μια στοχευμένη πολιτική  για τον πολυπολιτισμό και για να δείξουμε στον κόσμο τι «υπέροχοι» άνθρωποι είμαστε επιτρέψαμε σε διαφορετικές κοινότητες να αναπτύξουν διαφορετικούς πολιτισμούς μέσα σε μια ιουδαϊκή και χριστιανική κουλτούρα.

Στην περίπτωση της δικής μου χώρας το σύνταγμά μας το αναφέρει ξεκάθαρα πως αυτό είμαστε και αν πρέπει να είμαστε ανεκτικοί σε άλλες κουλτούρες και άλλες θρησκείες πρέπει να μάθουν να σέβονται τον νόμο της δικής μας χώρας.

Νομίζω ότι το πρόβλημα στις ΗΠΑ είναι κατά πολύ μικρότερο από το πρόβλημα που υπάρχει στη Βρετανία. Πάρτε για παράδειγμα τα τζαμιά στην Βρετανία. Σε αυτά έχουν διεισδύσει μια σειρά από θρησκευτικούς ηγέτες που κηρύττουν και που χρηματοδοτούνται με μεγάλα ποσά από τη Μ. Ανατολή  και λένε πράγματα μέσα στα τζαμιά αυτά που αν τα έλεγα εγώ στους δρόμους του Λονδίνου ή εσείς στους δρόμους της Ν. Υόρκης θα είχαμε συλληφθεί».

«Σε μια πόλη στην Αγγλία χιλιάδες κορίτσια ανήλικα συστηματικά βιάζονταν και ο λόγος που δεν κάναμε κάτι ήταν ότι οι βιαστές ήταν Πακιστανοί μουσουλμάνοι και φοβόμασταν να πούμε κάτι μήπως μας αποκαλέσουν ρατσιστές. Με λίγα λόγια φοβόμαστε την ίδια μας τη σκιά».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.