10 Φεβρουαρίου 2015

Ο Βαρουφάκης μόλις έστειλε το μήνυμα στους συνωμότες….(κωδικός JEAN MONNET) ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ…ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

«Τα ευρωπαϊκά έθνη θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον σχηματισμό ενός υπερ-κράτους, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους λαούς τους. Ο στόχος αυτός θα μπορέσει να επιτευχθεί διαμέσου διαδοχικών βημάτων,  καθένα από τα οποία θα είναι κρυμμένο υπό το πέπλο των οικονομικών στόχων.»
JEAN MONNET 

(Είμεθα ευτυχείς που ο Ναρκισσισμός του κ Βαρουφάκη, τον οδηγεί σε επίδειξη και ως εκ τούτου αποκάλυψη των σχεδίων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ)

Κάποια στιγμή το παραμύθι πρέπει να τελειώνει….
Οι μαϊμούδες καλό είναι να γυρίσουν στην ζούγκλα και οι εικαστικοί στα ψυχιατρεία τους…

Σε προχθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Βαρουφάκης ή Μπαρούχ…άκης, γνήσιος μπον βιβερ, εκ του ασφαλούς γνωμοδοτών, με ανοιχτές πόρτες ανα τη οικουμένη,ουδέποτε ανησυχών και αγωνιών για την επιβίωση όπως οι κοινοί θνητοί, ανεφέρθη στην στενή σχέση της διαφωτισμένης Γαλλίας με την Ελλάδα και την εθνική μας επανάσταση….

Είναι γνωστό σε όσους έχουν IQ  άνω του 93 και ως εκ τούτου ερευνούν, ότι το ένα δεν έχει καμμία σχέση με το άλλο και ότι ο δήθεν διαφωτισμός, ήταν μια επιστροφή στην σκοτεινότερη περίοδο της ανθρωπότητος, την περίοδο του Βαρβαρισμού, μπροστα στην οποία ο Μεσαίων, είναι μια αληθινή αναγέννηση…

Αυτό που ελάχιστοι πρόσεξαν είναι ότι ο καλοπερασάκιας μπον βιβέρ, ο οποίος προβάλεται ως ήρωας στους νοητικά καθυστερημένους, ανεφέρθη στον άγνωστο για τους πολλούς  JEAN MONNET….αναρωτήθηκε κανένα δίποδο ζωντανό απο αυτά που προσποιούνται τους δημοσιογράφους και ζούν απο αργομισθίες και διαφημίσεις σε ιστολόγια με μηδενική κίνηση, ποιος ακριβώς είναι ο JEAN MONNET;;;;

Την απάντηση μας δίδει ο υπέροχος ΘΕΟΔΟΤΟΣ…..το κείμενο που ακολουθεί δεν απευθύνεται σε αυστραλοπίθηκους, ούτε σε υστερικά κοράσια και των δυο φύλων….. οι λοιποί ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Aναδημοσιεύουμε απο τον υπέροχο ΘΕΟΔΟΤΟ 

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου 
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε  ένα  υπερκράτος  χωρίς  ο  κόσμος  να  το αντιληφθεί.»   
Jean  Monnet
ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ 

Πολλοί ήταν αυτοί που συνετέλεσαν στην δημιουργία της «Ευρωπαϊκής οικονομικής Ένωσης», όμως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πρόσωπο που  έπαιξε ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο, ήταν ο Jean Monnet (1888 – 1979), ένας άνθρωπος που δεν είχε εκλεγεί από κανένα θεσμό, και άρχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως έμπορος κονιάκ.

Μετά το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, αρχίζει να ασχολείται με την πολιτική και το  1919 διορίζεται με την βοήθεια του Georges Clemenceau και του Arthur Balfour ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας στα Ηνωμένα Έθνη. Αργότερα ταξιδεύει στις ΗΠΑ, στην Αγγλία, και  στην Γαλλία ασχολούμενος με οικονομικές και βιομηχανικές υποθέσεις  που του ανέθεταν οι κυβερνήσεις αυτών των κρατών, και έτσι αρχίζει να αποκτά υψηλές διασυνδέσεις και να επηρεάζει διάφορους παράγοντες του ευρωπαϊκού πολιτικό-οικονομικού establishment. 

Το 1951 τον προσλαμβάνει το ΝΑΤΟ ως έναν από τους τρείς »σοφούς» που ήταν υπεύθυνοι για την εφαρμογή του σχεδίου Marshall. 

Το 1952 είχε δηλώσει πιο είναι το όνειρο του για το μέλλον των ευρωπαϊκών χωρών:  «Τα ευρωπαϊκά έθνη θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον σχηματισμό ενός υπερ-κράτους, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους λαούς τους. Ο στόχος αυτός θα μπορέσει να επιτευχθεί διαμέσου διαδοχικών βημάτων,  καθένα από τα οποία θα είναι κρυμμένο υπό το πέπλο των οικονομικών στόχων.» 

Όπως εξάλλου είχε δηλώσει ο στρατηγός Charles de Gaulle, ο σκοπός του Jean Monnet ήταν η δημιουργία »υπερεθνικών  τεράτων». Αυτοί που κατά τον Jean  Monnet θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας αυτό το σχέδιο, είναι οι τεχνοκράτες και οι γραφειοκράτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν την νέα »αριστοκρατία». 

Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, ο ίδιος ο Jean Monnet δεν έλαβε ποτέ μέρος σε εκλεγμένες κυβερνήσεις, αλλά, όπως γράφει ο François Duchêne: «κρίθηκε ότι κατέχει μία απόκρυφη δύναμη, συνωμοτική, μυστηριώδη, που είναι αυτή του τεχνοκράτη».

Ο  ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ


Αυτή η δραστηριότητα  και οι ιδέες του Jean  Monnet προέρχονταν μόνον από την δική του βούληση ή υπήρχε ένας »πνευματικός δάσκαλος» που τον ενέπνευσε και τον καθοδήγησε;
Πράγματι υπήρχε ένας τέτοιος δάσκαλος.

Ήταν ο  πιο στενός συνεργάτης  του Jean Monnet, και έπαιξε ένα καθοριστικό ρόλο από τα παρασκήνια, στην ίδρυση του οργανισμού GATT (Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου) καθώς και της «Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας»: Ο Alexandre Kojève (Aleksandr Vladimirovič Koževnikov).

Γεννήθηκε στην Ρωσία το 1902 από ιουδαίους γονείς και ήταν ανιψιός του επίσης ιουδαίου ζωγράφου (και θεοσοφιστή) Vassily Kandinsky.

Μετανάστευσε στην Γερμανία, διότι μετά την επανάσταση του 1917 τον έπιασαν να κάνει μαύρο εμπόριο.

Στο Βερολίνο σπουδάζει φιλοσοφία κάνοντας το διδακτορικό του πάνω στον Ρώσο φιλόσοφο και θεολόγο Βλαδίμηρο Σολόβιεφ,  εστιάζοντας το ενδιαφέρον του  πάνω στο γνωστικό σύστημα αυτού του φιλοσόφου, την «Σοφιολογία», στο επίκεντρο της οποίας δεσπόζει  το θεϊκό θηλυκό των γνωστικών, η «Σοφία».

Αργότερα ο Alexandre Kojève εγκαθίσταται στην Γαλλία.
Εκεί ανάπτυξε μεγάλη δραστηριότητα επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό  το φιλοσοφικό κλίμα αυτής της χώρας την δεκαετία του 1930, δίνοντας σεμινάρια πάνω στην «φαινομενολογία του πνεύματος» του Friedrich Hegel  (οι γνωστικές καταβολές του οποίου έχουν αναλυθεί από πολλούς ερευνητές.)

Ο Alexandre Kojève αν  και ποτέ δεν υπήρξε κομμουνιστής, έκανε τον κατάσκοπο υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης για τριάντα χρόνια, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Le Monde το 1999. Όλοι οι βιογράφοι του συμφωνούν ότι ο Alexandre Kojève πίστευε στο «τέλος της ιστορίας» (από αυτόν εμπνεύστηκε ο Fukuyama)  και διακατεχόταν από μία έμμονη ιδέα: Την δημιουργία του «παγκόσμιου  ομοιογενούς  κράτους». 

Διαβάστε επίσης: 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ….ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΖ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕΛΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ;;;;; 

Ο Γιάν(ν)ης….έστειλε ένα μήνυμα στο αθέατο Ευρωπαικό ιερατείο των ραββίνων και των Φρανκιστών…Μην ανησυχείτε….ας φωνάζουμε λιγάκι, μαζί είμαστε, δεν έχουμε ξεφύγει απο τον στόχο ο οποίος περιγράφεται ξανά απο τον κύριο στον οποίο ανεφέρθη… 
«Τα ευρωπαϊκά έθνη θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον σχηματισμό ενός υπερ-κράτους, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους λαούς τους.
Ο στόχος αυτός θα μπορέσει να επιτευχθεί διαμέσου διαδοχικών βημάτων,  καθένα από τα οποία θα είναι κρυμμένο υπό το πέπλο των οικονομικών στόχων.» 

JEAN MONNET 

ΥΓ Επειδή όλοι τους είναι το ίδιο και προχωράν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση…μόλις ανακοινώθηκε η υποστήριξη του Τέως …στον ΑΛΕΞΗ.

Ο Αλέξης λέγεται ότι ζήτησε την συμβουλή του…
Μαρξιστές δεξιοί, βασιλικοί και αντάρτες, συμμορίτες και ταγματασφαλίτες…όλοι στο κοινό όραμα του JEAN MONNET 
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Το βίντεο ντοκουμέντο έχει ήδη αναρτηθεί ΕΔΩ 

πηγή



Share

2 σχόλια:

Fon Dolofon είπε...

Eνα μονο το λαθος του Αυξεντιου...αντι Μπαρουχ, το ορθον ειναι ΜπαρουΦ....

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σε μια άλλη αναρτηση το λένε σωστα το ονομα του....

http://koukfamily.blogspot.gr/2015/02/blog-post_65.html

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.