9 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Ασλανίδης 

Προβληματίζεται ακόμη και φανατίζεται κάθε σκεπτόμενος έλλην πολίτης, με το θράσος και την συμπεριφορά του θρασύτατου σφετεριστή και υπερασπιστή της μεθοδευμένης αγυρτείας της Ελληνικής Ιστορίας, του πρωθυπουργού του Κράτους των Σκοπίων. Είπε λοιπόν στο παρελθόν, αυτός που είναι σε ξένα αναστυλώματα δεμένος, ότι «πρέπει να ντρέπονται οι Έλληνες για τον εκβιασμό που μας κάνουν… για να καλύψουν τα σκάνδαλά των κ.λπ.», αγγίζοντας όλα τα κόμματα και με επίθεση αισχρή ακόμη κατά του τότε  πρωθυπουργού της χώρας μας. Επίσης αυτός ο καλαμοκαβαλάρης είναι υπεύθυνος καμώματα στα Σκόπια, που σκοπιανοί τόλμησαν και αντικατέστησαν τον σταυρό της Ελληνικής Σημαίας με την φασιστική Σβάστικα, είναι αυτός υπεύθυνος που κατηγόρησαν υπήκοοί του τον Έλληνα τότε πρωθυπουργό ως φασίστα με εξευτελιστικές εικόνες, φασιστικά ντυμένο κλ.π.

Το Λυπηρό και ο προβληματισμός του σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη είναι, ότι δεν βγήκε τότε η πολιτική ηγεσία της χώρας ή τουλάχιστον ένας βρε αδελφέ Έλλην πολιτικός ν’ απαντήσει, σ’ αυτόν τον θρασύτατο σφετεριστή της Ελληνικής Ιστορίας και υβριστή των Ελλήνων Πολιτικών, ώστε να μην τολμήσει να ξαναμιλήσει για την Ελλάδα και προ παντός για την Μακεδονία.

Ο θρασύτατος αυτός κύριος πρέπει κάποτε να καταλάβει:
ΠΡΩΤΟΝ! Ιστορικά η σημερινή περιοχή των Σκοπίων ήταν η αρχαία Δαρδανία και αργότερα μέχρι το 1944 ονομάζετο Vardarsca. Ότι, η Δαρδανία ουδέποτε υπήρξε Μακεδονικό Έδαφος, του οποίου τα Βόρεια σύνορα δεν ξεπέρασαν τις Ηράκλειες πύλες (Μοναστήρι – Βιτώλα, τις αρχαίες Ιδομενές ύψος Γευγελή και το όρος Όρβηλος δηλ. Μπέλες)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ! Το όνομα Μακεδονία επεβλήθη στην περιοχή των Σκοπίων, το οποίο κατοικείται ως επί το πλείστον από Σλάβους, Αλβανούς και Ελληνόφωνους Μακεδόνες κ.λπ. διαφυγόντες κατά τον εμφύλιο, από τον Γενάρχη των Τίτο, όταν αυτός εξήγγειλε την αναδιοργάνωση του Γιουγκοσλαβικού Κράτους πάνω σε Ομοσπονδιακή Βάση. Την μία από τις εξ ομοσπονδίες, του νοτίου τμήματος της Γιουγκοσλαβίας, που συνορεύει με την Μακεδονία την ονόμασε «Σοσιαλιστική Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας», με απώτερο σκοπό την διεύρυνση αυτού προς Νότο. Τι! λοιπόν σχέση μπορεί να έχει σήμερα το Τιτόνειο αυτό κατασκεύασμα με την Μακεδονία του Μ. Αλεξάνδρου Γ! και του Φιλίππου Β!; Προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ανιστόρητων, με την προπαγάνδα τους και με το απύθμενο θράσος ν’ αναγείρουν ακόμη και αγάλματα στην χώρα τους, του Μ. Αλεξάνδρου κ.λπ. 

ΤΡΙΤΟΝ! Η απαίτηση των Σκοπίων να ονομασθεί Μακεδονία αντιβαίνει στα Ιστορικά δεδομένα, που είναι αποδεκτά από την διεθνή επιστημονική κοινότητα. Τα ονόματα Μακεδονία και Μακεδόνες, ανάγονται στην αρχαιότητα, έτσι κάθε χρήση τους στην εποχή μας, παραπέμπει σε αρχαία δεδομένα είτε νομίμως είτε καταχρηστικά. Στην παρούσα περίπτωση συντελείται αγύρτικος σφετερισμός εκ μέρους των Σκοπίων, όταν αποδίδεται το όνομα Μακεδονία, σε εδάφη που δεν κατοικήθηκαν ποτέ από Μακεδόνες και δεν απετέλεσαν τμήματα ποτέ του Μακεδονικού Βασιλείου. 

ΤΕΤΑΡΤΟΝ! Οι αδέσμευτοι ιστορικοί ερευνητές συμφωνούν απόλυτα ότι το μέγιστο μέρος της σημερινής Δημοκρατίας των Σκοπίων, που θρασύτατα διεκδικεί το γεωγραφικό όνομα Μακεδονία και το εθνικό όνομα Μακεδόνες, εκτείνεται σε εδάφη όπου κατά την αρχαιότητα κατοικούσαν, όχι Μακεδόνες αλλά Παίονες, Δάρδανοι, Σλάβοι (κατήλθαν στην περιοχή μετά τον 6ο μ.Χ. αιώνα) και άλλοι λαοί. Η Σημερινή Πόλη των Σκοπίων κείται στην αρχαία Δαρδανία. Οι Δάρδανοι παρέμειναν έως το τέλος, οι αμείλικτοι εχθροί των Μακεδόνων, από τους οποίους, όπως παραστατικά γράφει ένας Λατίνος Ιστορικός, τους χώριζε άσβεστο μίσος (odium immortale). 

Επομένως αυτός ο οποίος πρέπει να ντρέπεται είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας των Σκοπίων, διότι αρνείται την καταγωγή του (Δαρδανία, Vardarsca ή την Σλαβική) και παράλληλα προσπαθεί να σφετερισθεί το Όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας. Επίσης πρέπει να ντρέπονται οι πολιτικοί των, οι οποίοι με ψεύδη και ιστορικές ανακρίβειες, που διδάσκουν στο λαό τους, στρέφουν το μίσος αυτών προς τους Έλληνες, το οποίο είναι τόσο επιζήμιο για την χώρα τους.

Οι Έλληνες πολιτικοί, που τους μέμφεται αυτός ο θρασύτατος σατραπίσκος, έχουν Ιερά υποχρέωση να διαφυλάξουν την ιστορία, και τον πολιτισμό  του Ελληνικού λαού. Θα πρέπει  να μη δεχθούν ποτέ, όνομα που να περιέχει το όνομα Μακεδονία έστω και τώρα. Διότι! οι Έλληνες έχυσαν ποταμούς αίματος για να διαφυλάξουν τα Ιερά χώματα της Μακεδονίας, εναντίον των Περσών, των Ρωμαίων, των Ούννων, των Σταυροφόρων, των Οθωμανών, των Βουλγάρων, των φασιστικών στρατευμάτων του Χίτλερ και εναντίον ακόμη της προλεταριακής Κομμουνιστικής Δικτατορίας του Στάλιν, συμπαρομαρτούντων και τινών δορυφόρων του, για την απόσπαση της Μακεδονίας από την Μητέρα Ελλάδα.

Η Ντροπή, το θράσος και αυτά ακόμη έχουν όρια.

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντιστράτηγος ε.α.
Επίτιμος Δ/της της Σ.Σ.Ε.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.