9 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκίνησαν τα παγκοσμιοποιημένα όργανα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης!!!! Σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, κατάργηση φυλακών υψίστης ασφαλείας. Καμμένε ακούς;

Γράφει ο Θάνος

Αρχισαν τα όργανα....

Παραθέτω απόσπασμα με τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης από το eklogika.gr

Την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας και των φυλακών ανηλίκων, επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια και διάλογος με όλους, ακόμα και με τους κουκουλοφόρους, είναι μερικά από τα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Σύμφωνα με τον υπουργό, θα καταργηθούν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν προσφέρουν τίποτα. Η ύπαρξή τους, είπε, είναι προβληματική, καθώς «άλλαζε ποιοτικά την ποινή χωρίς η αλλαγή αυτή να βασίζεται σε δικαστική κρίση, οι όροι τους ακουμπούσαν την πλειονότητα των κρατουμένων, ενώ και οι στερήσεις στην επικοινωνία των κρατουμένων, έφταναν σε επίπεδα στερήσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Σε κάθε περίπτωση, βεβαίως, «αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρχουν πτέρυγες ειδικών συνθηκών φρούρησης στις κανονικές φυλακές» διευκρίνισε ο υπουργός.

Αναφερόμενος στις φυλακές ανηλίκων, δήλωσε πως «ουσιαστικά θα καταργηθούν και θα περιοριστεί δραστικά ο περιορισμός ανηλίκων 15- 18 ετών, ώστε να προβλέπεται μόνον για εγκλήματα ανθρωποκτονίας». Οι καταδικαζόμενοι, «ή δεν θα υπάρχουν, ή θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού» και θα μπορούν να συμβιώνουν μαζί με ενήλικες στις κανονικές φυλακές, με ιδιαίτερη πρόνοια για τις συνθήκες φύλαξής τους.

Σηματοδοτώντας στην ομιλία του μια στροφή σε ένα σαφώς πιο ανεκτικό πλαίσιο απονομής της Δικαιοσύνης, είπε πως «απέναντι στο έγκλημα δεν έχει θέση μια πολιτική μηδενικής ανοχής». Όπως είπε, «η Δικαιοσύνη θα είναι αυστηρή έναντι ενόχων για μεγάλα εγκλήματα και ανεκτική για τους μικροπαραβάτες».

Παράλληλα, ανέφερε πως το σύμφωνο συμβίωσης θα επεκταθεί και στα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ πρόσθεσε ότι θα υπάρξει αναθεώρηση του αντιρατσιστικού νόμου. 

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά όλους τους βρωμερούς εγκληματίες αλβανούς και λοιπούς, τρομοκράτες, βιαστές, δολοφόνους και κάθε είδους απόβρασμα θα τους μεταφέρουν εκεί που είναι κλεισμένοι αυτοί που χρωστάνε στην εφορία τους μικρολωποδύτες και τους ναρκωμανείς!!!!!!!!!!!!!
Ρε πάτε καλά; 

Οι φυλακές υψίστης ασφαλείας "δεν προσφέρουν τίποτα" είπε ο Υπουργός...
Ξεχνάει φαίνεται πως λίγο καιρό πριν οι αλβανοί ουτσεκάδες έκαναν ολόκληρη στρατιωτική επιχείρηση για να απελευθερώσουν τους δικούς τους....

Και οι ανήλικοι; που θα πάνε;
Θα κλείσουν οι φυλακές ανηλίκων γιατί όπως είπε ο Υπουργός οι κατάδικοι θα περιοριστούν μόνο στους ενόχους για εγκλήματα ανθρωποκτονίας!!!! 
Οι "καταδικαζόμενοι ανήλικοι" λέει "δεν θα υπάρχουν"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή τα βαποράκια και οι ανήλικοι βιαστές, συμμορίτες και όλα τα αποβράσματα που μάζεψαν μέσα στην Ελλάδα οι προδότες τι θα γίνουν;
Αλλά ξέχασα σε αυτούς θα δοθεί η ελληνική ιθαγένεια και θα κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας...

Και μετά είπε ότι οι ανήλικοι θα είναι μαζί με τους ενηλίκους στις ιδιες φυλακές...
Μα πόσο στον κόσμο του ζει ο άνθρωπος;
Είναι νομίζω περιττό να το αναλύσουμε... το ξαναγράφω απλά για να το χωνέψουμε...
ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κλασσική περίπτωση ανεγκέφαλου....
Και να φανταστείτε ότι ο Παρασκευόπουλος μπήκε εκεί για ειδικός!!!!!!!!

Μετά ο Υπουργός συνέχισε...
«η Δικαιοσύνη θα είναι αυστηρή έναντι ενόχων για μεγάλα εγκλήματα και ανεκτική για τους μικροπαραβάτες».
Ε ναι βρε....
Θα είναι τόσο αυστηρή με τους μεγαλοεγκληματίες που θα τους πάρει από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και θα τους βάλει μαζί με τους μικρολωποδύτες... και επίσης θα τους πάει και μερικούς ανηλίκους για να έχουν συντροφιά...

Και φυσικά οι "δικοί μας" ναρκωμανείς, έμποροι του λευκού θανάτου, βιαστές, κλέφτες κλπ... θα νομίζουν ότι είναι σε κολλέγιο ή μάλλον ακόμα καλύτερα στην βάση μιας επιεικούς αντιμετώπισης θα αποφυλακιστούν...   

Και πάμε τώρα στον βασικό λόγο που κάποιοι τον έβαλαν εκεί που τον έβαλαν...
Μιας και θα υπάρχει και μια τόσο όμορφη και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μέσα στις φυλακές με τους αλβανούς ουτσεκάδες και τα ανήλικα, θα πρέπει να φέρουμε και το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια...

Αυτό τους καίει τους ανθρώπους....
Η νομιμοποίηση κάθε ανωμαλίας και διαστροφής....
Τα περιμέναμε αυτά τα αίσχη αλλά όχι τόσο γρήγορα....

Μήπως νομίζανε ότι επειδη κάνουν μαγκές στους Γερμανούς θα τους χαριστούμε;

Αλήθεια κ Καμμένε τι γνώμη έχετε για όλα αυτά τα ωραία;
Μήπς θα ήταν καλό να μιλήσετε με τους Καρατζαφέρη και Κουβέλη να πάρετε μερικές συμβουλές πριν την ολοκληρωτική εξαφάνιση;
Αναμένουμε τις αντιδράσεις σας....

Χάριν δικαιοσύνης θα αναφέρουμε και μερικά θετικά από αυτά που ανήγγειλλε ο Υπουργός...
- Μείωση του κόστους προσφυγής των πολιτών στην Δικαιοσύνη.
- Διερεύνηση όλων των λιστών φοροφυγάδων.

Κύριε Παρασκευόπουλε τελικά τα καταφέρατε να σαμποτάρετε την κυβέρνηση τώρα που χρειάζεται την μέγιστη υποστήριξη για την διαπραγμάτευση με τους δανειστές...
Κάνα 2 φορές ακόμα να σας αφήσουν να μιλήσετε πάει η αυτοδυναμία που οραματίζεται ο Τσίπρας....

Κακό για την κυβέρνηση... αλλά καλό για την Ελλάδα.

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Μια όμορφη ιστορία από την νέα κυβέρνηση...
Ενα όμορφο πρωί πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Πανούσης (σκεπτόμενος παρόμοια με τον Παρασκευόπουλο) διέταξε να αποσυρθούν οι μόνιμες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονταν στην πλατεία Εξαρχείων...
Υπήρχαν μερικές κλούβες των ΜΑΤ και μερικές περιπολίες σε μόνιμη βάση...
Μόλις οι αναρχοάπλυτοι κουκουλοφόροι πήγαν εκεί για το πρωινό τους φραπεδάκι, τι να δουν;
Δεν υπήρχε ίχνος αστυνομικού....
Η ευθυμία ξαναγύρισε στα προσωπά τους...
Είπαν ευτυχώς η νέα κυβέρνηση είναι δική μας....

Ηπιαν το φραπεδάκι τους, οργανώθηκαν πήραν τηλέφωνο κι άλλους φίλους τους να έρθουν στο "πάρτυ" κι άρχισαν να πετάνε μολότωφ και να καίνε αυτοκίνητα, περίπτερα και να προπηλακίζουν τους διαβάτες....
Αυτό ήταν, επιτέλους, ζούσαν την εποχή που θα μπορούσαν να καίνε τα πάντα και η αστυνομία να είναι στο πλευρό τους!!!!

Μετά τι έγινε.....
Ηρθαν τα ΜΑΤ τους πλακώσανε στο ξύλο και συνέλαβαν και καμια δεκαριά... μόλις ο Υπουργός ξύπνησε από το ΣΥΡΙΖΑϊκο λήθαργό του...
Και να φανταστείτε ότι ο Πανούσης δεν προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά από την ΔΗΜΑΡ....



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τά πρόβατα νά ζήσουν λιγάκι τό όνειρο πού έχουν ανάγκη. Θά επανέλθουν στήν πραγματικότητα μέ τήν βία, όταν θά τούς σφάζουν οί λαθροβρωμιάρηδες πού θά πάρουν περισσότερο αέρα. Ή Ελλάδα μας έτσι κι αλλιώς χαμένη από χέρι είναι, επομένως άς κάνουν κι αυτοί μερικές προδοσίες πού είναι τό αποθυμένο τους.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.