22 Ιανουαρίου 2015

ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛ.ΛΑ.Σ στις Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Σε απάντηση της ανησυχίας που εξέφρασαν αγαπητοί φίλοι για την μη έκθεση του κόμματος στις εκλογές της 25ηςΙανουαρίου 2015, οι θέσεις μας είναι οι παρακάτω:

Η συμμετοχή του Συνταγματικού μας φορέα σε αυτές τις εκλογές είναι απαγορευτική για τους λόγους που εξηγήσαμε στην παρακάτω επιστολή μας, της 18ης Ιαν 2015 καθώς και στην επισυναπτόμενη  Εξώδικο Γνωστοποίησή μας προς τον Άρειο Πάγο.

Με απλά λόγια η τιτάνια προσπάθεια που μέχρι τώρα έχει καταβληθεί και η ένστασή μας που βρίσκεται υπό εξέταση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, με την οποία επιχειρούμε να αποδείξουμε την αντισυνταγματικότητα της κυβέρνησης και όχι μόνο, πρακτικά  θα ακυρώνετο, αφού αυτούς που κατηγορούμε σαν προδότες, τους δεχόμαστε σαν νόμιμους υποψηφίους και αντιπάλους μας στην εκλογική διαμάχη της Κυριακής.

Η απαγόρευση για μη συμμετοχή του κόμματος μας στις εκλογές δεν σχετίζεται με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των μελών και φίλων μας, οι οποίοι γνωρίζουν καλλίτερα παντός άλλου τι θα πράξουν. Απλώς σας λέω ότι τα μέλη και οι φίλοι μας είναι πατριώτες, ανιδιοτελείς, με χιλιάδες ώρες αγώνων και εργασίας, δεν πιστεύουν σε «Αριστερούς-Δεξιούς», η αγωνία τους είναι ο υποφέρων Λαός και τα Εθνικά θέματα, ενώ εχθρός τους είναι η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

Η ψήφος τους δεν υπαγορεύεται, δεν ανταλλάσσεται, δεν ξεπουλιέται. Είναι κατάθεση ζωής, απόσταγμα γνώσεως και φιλοπατρίας.

Οι ίδιοι άνθρωποι, ορθώς πιστεύουν, ότι η πολυδιάσπαση των Πατριωτικών Δυνάμεων δεν συμβάλλει σε μία άμεση λύση εξόδου από την κρίση, ενώ θεωρούν ότι η πολιτική παιδεία με ρίζες στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία θα πρέπει να είναι η μοναδική μακροχρόνια προσπάθεια για να μπορέσει η χώρα μας να βρει τον πολιτικό δρόμο που της αρμόζει. Σαν τον Διογένη ψάχνουν για πραγματικούς Πατριώτες, για πραγματικούς Έλληνες, ώστε να αποθέσουνήσυχοι τις ελπίδες τους, το μέλλον των παιδιών τους.

Δεν έχουμε αυταπάτες γι αυτό που πρόκειται να συμβεί  στις εκλογές.

Η πόλωση ενισχύεται, ο κόσμος είναι σε απόγνωση, τα σιωνιστικά βουβάλια ΗΠΑ και Ευρώπη έχουν ορίσει τους Μονομάχους για το οικόπεδο «ΕΛΛΑΣ».

Ο ΓΑΠ έχει την στήριξη ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ την ανοχή των ΗΠΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και ο Σαμαράς έχουν την στήριξη της Γερμανίας. Ο Βενιζέλος ξεπουλά τα πάντα στους πάντες.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής ενισχυόμενη από απόστρατους και άλλους ικανούς πολίτες ελέγχεται από άγνωστα κέντρα, ενώ οι ΑΝΕΛ λόγω της σταθερής στάσης των πάνω στα Εθνικά θέματα και τον καταγγελτικό τους λόγο θα αποσπάσει βασικά ψήφους από τον Πατριωτικό Χώρο. Η πιθανή συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ενδεχόμενα να επηρεάσει θετικά το ποσοστό και των δύο κομμάτων.

Χαρακτηριστικά αυτών των εκλογών είναι ότι τα μαντριά, πλην του ΚΚΕ  και των γερόντων, έχασαν τα χρώματά τους και ότι ο αγανακτισμένος κόσμος ανερχόμενος στο 65%  θα στραφεί εναντίον αυτών που στήριξαν τα μνημόνια.

Την τελευταία εβδομάδα τα πουλημένα ΜΜΕ είτε πιεζόμενα από παράγοντες των αγορών τύπου «Σόρος» ή ερχόμενα σε άμεση επαφή με τους πρωταγωνιστές των εκλογών, θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους. Απειλές, σκάνδαλα στον αέρα, υποσχέσεις, επεισόδια με αλλοδαπούς και  θερμά επεισόδια στο Αιγαίο δεν θα πρέπει να αποκλείονται.

Αν διαβάσετε πόσες παραβάσεις εγένοντο στις ευρωεκλογές του 2014 τότε θα αντιληφθείτε ότι το σύστημα μπορεί να αλλοιώσει σημαντικά το αποτέλεσμα και αυτών των εκλογών.

Κωμικοτραγικό της καταστάσεως είναι ότι γηραιά κυρία που το σπίτι της είναι έτοιμο να πλειστηριασθεί θα ψηφίσει Σαμαρά για να μη βγει η αριστερά και της πάρουν το σπίτι.
Ενώ οπαδός του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται ήσυχος γιατί ξαναγύρισε στην πολιτική ο Πατριώτης ΓΑΠ, ο γιός του μεγάλου Ανδρέα.

Η κομματοκρατία, η συναλλαγή, η έλλειψη πολιτικής παιδείας καθώς και η προώθηση ανθελλήνων στις καίριες Κυβερνητικές, Πολιτικές και Κρατικές θέσεις, καθιστούν ευκόλως υλοποιήσιμα τα εθνοκτόνα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (ΝΠΤ).

Αυτό που συνέβη στο Παρίσι από τις σκοτεινές δυνάμεις της ΝΠΤ μπορεί να φανεί σαν παιδική χαρά σε σχέση αυτών που πρόκειται να συμβούν στη γηραιά Ευρώπη και στην Πατρίδα μας.

Ο σεβασμός που δείχνουν όλοι οι οσφυοκάμπτες  Έλληνες Πολιτικοί στο πρόσωπο του Ερντογάν και του Νταβούτογλου, οι κουμπαριές, τα δήθεν επεισόδια Τουρκίας -Ισραήλ , η απαξιωτική συμπεριφορά όλων των μεγάλων χωρών προς τις Ελληνικές Κυβερνήσεις, αποδεικνύει το μέγεθος της προδοσίας που έχει συντελεσθεί σε βάρος αυτού του Λαού.

Η συμμετοχή της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ –ΕΛ.ΛΑ.Σ  σε εκλογές παρωδίας, με σημαδεμένες τράπουλες και προδότες πρωταγωνιστές, αποτελεί πολιτικό έγκλημα ασυγχώρητο, που νομιμοποιεί τους προδότες και αναιρεί την μέχρι τούδε γιγαντιαία νομική προσπάθεια που έχει επιτευχθεί με την βοήθεια όλων σας.

Παραμένουμε ο Συνταγματικός θεσμός, που υπερασπίζεται μέχρι την τελευταία ικμάδα της δύναμης του το Σύνταγμα, τους νόμους και τα ιερά της Πατρίδος.

Είμεθα βέβαιοι ότι ο αγώνας μας είναι πολύ σημαντικός γιατί αφορά στην Ελλάδα, την Πατρίδα του «Ανθρώπου».

ΜΘΠΧ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Στέργιος Σμυρλής

Ακολουθεί η επιστολή της 18ης Ιανουαρίου 2015.

Αθήνα 18η Ιανουαρίου 2015

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Με τις εκλογές που έρχονται βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά, μπροστά σε ένα «τετελεσμένο γεγονός» της ΔΗΘΕΝ Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, αφού για πρώτη φορά οι μεταπολεμικές κομματικές μάντρες δεν έχουν ισχύ, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν όραμα και υφίστανται με την τρομοκρατία των απολύσεων, την αδιαφορία προς το κοινωνικό σύνολο, την ειρωνεία και τις απειλές.

Απ' την άκρα αριστερά ως την άκρα δεξιά, αυτό που προέχει είναι η αναζήτηση πελατείας, είναι η εξουσία με όπλο το ψέμα, την εξαπάτηση του κυρίαρχου Λαού καλλιεργώντας του την βαρβαρότητα και τον ωφελιμισμό.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας δέσμιος εγκλημάτων και ιδιοτέλειας, έφερε σχεδόν σε πέρας το εθνοκτόνο σχέδιο  των εχθρών του ελληνισμού, ισοπεδώνοντας αξίες και θεσμούς, καταλύοντας το Σύνταγμα, καταστρέφοντας παραγωγικές υποδομές, ασφάλεια, παιδεία, υγεία, ξεπουλώντας τα πάντα, ξεσπιτώνοντας χωρίς οίκτο έντιμους πολίτες και ξεριζώνοντας το πολύτιμο φυτώριο του Έθνους προκαλεί την γενοκτονία του.

Με σύνεση και πολιτική ευθύνη ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ από αυτή την φαρσοκωμωδία των «εκλογών» ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ  την πολιτική τάξη της χώρας ως υπηρετούσα τους προδότες και τους δολοφόνους του Έθνους, ως αντιπρόσωπος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, της Τάξης των Διεθνών εμπόρων ναρκωτικών, των καταστροφέων κρατών και των σφαγέων των Ορθοδόξων πληθυσμών της Κριμαίας και της Συρίας, των δημιουργών της ΙSIS και των Ισλαμοφασιστών φονιάδων.

Η αποχή μας από τις «εκλογές», είναι βαθειά πολιτική πράξη και τούτο διότι, όντας υπόλογοι απέναντι στην ιστορία μας, στους νεκρούς και στα αγέννητα παιδιά μας:

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμπράξουμε εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας με την συμμετοχή μας σε ένα διαρκές έγκλημα το οποίο οργάνωσαν και εξετέλεσαν από κοινού, οι ντόπιοι δωσίλογοι, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με την μαφία που κατοικοεδρεύει, στους γυάλινους πύργους των Βρυξελλών με στόχο την ικανοποίηση και μόνο, των ιδιοτελών οικονομικών συμφερόντων τους.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να επικυρώσουμε την κατάλυση του Ελληνικού κράτους και της Εθνικής μας κυριαρχίας!!!

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να είμαστε υποτελείς των διεθνών τοκογλύφων, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης.

Αρνούμαστε κάθε δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν οι δωσίλογες κυβερνήσεις υποθηκεύοντας την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» με την από 14η
Ιανουαρίου 2015 ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, η οποία επισυνάπτεται  ΔΗΛΩΝΕΙ ότι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 25ης Ιανουαρίου 2015, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.


Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Οδυσσέας Τηλιγάδας
Στέργιος Σμυρλής
Κωνσταντίνος Γκέκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.