9 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Λένε πως ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Στη προκειμένη περίπτωση, ο ελληνικός λαός έχει ηγέτες ψεύτες, απατεώνες, κλεφτές του κρατικού κορβανά, αδίστακτους ανθρώπους της νύχτας, ανίκανους δανδήδες, σοκολατόπαιδα που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, lifestyle ξανθές και μοιραίες, άθεους χωρίς κανένα ιερό και όσιο, διάφορα παχύδερμα που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι το πώς θα φάνε περισσότερο και τέλος, εν ψυχρώ προδότες που η μόνη ικανότητα τους ήταν να ξεπουλήσουν την εθνική κυριαρχία αυτής της χώρας.
Υπάρχουν τρία βασικά στάδια αποχαύνωσης και εξόντωσης ενός λαού. Το πρώτο είναι η καλλιέργεια της πνευματικής του καθυστέρησης και της ηλιθιοποίησης του. Αυτό επιτυγχάνεται με τον πολυετή βομβαρδισμό του με τόνους ηλιθιότητας, τηλεοπτικής βλακείας, ευδαιμονικού καταναλωτισμού και στοχευόμενου αποπροσανατολισμού. Έτσι πλάθεις ένα αναίσθητο και ανάλγητο λαό. 

Το δεύτερο είναι η οικονομική του εξόντωση βάσει του δόγματος, «Σοκ και Δέος». Αφού τον βαυκάλιζες επί χρόνια με μια απατηλή δανειακή ευδαιμονία, του δίνεις μια κατακούτελα και του αφαιρείς κάθε δυνατότητα επιβίωσης αφήνοντας τον να «κρυώνει» αβοήθητος και απελπισμένος να είναι ανίκανος να αντιδράσει. Το τρίτο είναι να αναγκάσεις όσους κατάφεραν ακόμα να μπορούν να σκέπτονται να φύγουν στο εξωτερικό. Έτσι όλη η αφρόκρεμα του ελληνισμού πήρε την άγουσα προς το εξωτερικό, προς άλλες πατρίδες αφήνοντας πίσω τους τα απομεινάρια της εθνικής μας απογοήτευσης και ένα διογκούμενο στίφος αλλοφύλων και αλλόθρησκων που συνεχίζει να εισβάλει ανεξέλεγκτο, έτοιμο να λεηλατήσει ότι απέμεινε από αυτή τη δύσμοιρη χώρα.
Η προδοσία ενός λαού, ενός έθνους, μιας θρησκείας και μιας πατρίδας, έχει φυσικά και όνομα και ταυτότητα. Είναι όλοι αυτοί που κυβέρνησαν αυτή την χώρα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τα τέσσερα τελευταία, όπου η υποκρισία, το ψευδός, η μειοδοσία, η κοροϊδία και το αίσχος τους, ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι και οι ποιμένες αυτού του λαού που εγκατέλειψαν τον ποίμνιο στη τύχη του, το οδήγησαν στην θρησκευτική αποστασία ενώ ταυτιστήκαν με το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο και ευλόγησαν την παγκοσμιοποίηση σαν το αποκορύφωμα του φαρισαϊσμού τους, είτε ιεράρχες, είτε καθηγούμενοι και περιώνυμοι γέροντες, (πλην κάποιων φωτεινών εξαιρέσεων ).
Σήμερα μας καλούν να πάμε να ξαναψηφήσουμε στις προσεχείς εκλογές. Το ερώτημα που πάντα είναι αμείλικτο, ποιους να ξαναψηφήσουμε αφού το παιχνίδι είναι και πάλι σημαδεμένο, αφού μας παραμονεύει από την μια μεριά η Σκύλα και από την άλλη η Χάρυβδη ; Από την μια ένας πολιτικός που δεν έχει τον Θεό του και από την άλλη ένα θεομπαίχτης που αναδείχτηκε σαν ο μεγαλύτερος ψεύτης στην ελληνική πολιτική ιστορία. Η προδοσία έχει και όνομα και ταυτότητα. Είναι όλοι οι τελευταίοι πρωθυπουργοί που έκαψαν κάθε προοπτική αυτής της χώρας να αναδείξει το μεγαλείο της και το έμψυχο υλικό της. Αυτό το έμψυχο υλικό γίνεται τώρα βορά σε ξένους επενδυτές και σε ξένους ανθέλληνες κυβερνήτες. Μας λένε ότι η ανεργία μειώνεται και εδώ γελά ο κάθε πικραμένος. Η ανεργία μειώνεται γιατί απλούστατα, οι νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό.
Υποκριτές, φαρισαίοι ρασοφόροι, πολιτικοί χωρίς κανένα ιερό και όσιο, είναι όλοι υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα αυτή της χώρας και της καθημερινής μας εξαθλίωσης αλλά και αποχαύνωσης. Υπεύθυνοι είμαστε και όλοι εμείς  που τους ακολουθήσαμε  βάσει του θεωρήματος, «θα φάνε αυτοί αλλά θα φάω και εγώ». Τα ψεύτικα θέλγητρα μιας δανειακής και υποθηκευμένης σε τοκογλυφικούς καρχαρίες αναλγησίας, υπονόμευσαν τις όποιες προοπτικές για ένα τόπο με τεράστια ιστορία και μοναδική παράδοση. Οι σειρήνες της απάτης, του πολιτικού συστήματος και μιας ιεραρχίας συνοδοιπόρο του, έκαναν καλά την δουλειά τους να δημιουργήσουν ένα λαϊκό μόρφωμα χωρίς αντανακλαστικά αντίδρασης στο κατρακύλισμα του προς τον γκρεμό.
Σε όλα αυτά το μόνο ερώτημα που απομένει είναι αν μπορούμε ακόμα να διακρίνουμε ποιοι είναι οι μονόφθαλμοι ανάμεσα στου τυφλούς. Αλήθεια υπάρχουν ακόμα συνειδητοποιημένοι πολίτες και μέχρι ποτέ θα ανεχόμαστε να χορεύουν πάνω στα φέρετρα όσων αυτοκτόνησαν, θύματα της απελπισίας που αυτοί τους προκάλεσαν ; Θα συνειδητοποιήσουμε κάποτε πως αυτή η χώρα είναι η δική μας χώρα; Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μας! Μόνο τότε όλα τα παράσιτα, οι χαμαιλέοντες και οι εφιάλτες, θα γίνουν θλιβερό παρελθόν.
Αμήν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Share

2 σχόλια:

Yannis54 είπε...

Θα επαναλάβω τον σχολιασμό, που εκανα στο ιδιο αρθρο στην ιστοσελιδα του συγγραφέα (και απαντηση δεν πηρα ! )

Απο Πλατεια Βαθης Ιανουαρίου 10, 2015 στο 6:24 μμ
Απο πότε αποδεχομαστε την εγκυροτητα και την αξια διαχρονικη και δια-τοπικη αναπαραγωγη, της ρησης…
«ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν»,
λεχθησα, αν κανω λαθος διορθωστε με, απο την Θατσερ (!!)… ο θανατος της οποιας χαροποίησε… μεχρι πανηγυρισμών (!!) μεγαλο μερος του εκλογικου σωματος του Ην. Βασιλειου;;
Κε Χειλαδακη, σας διαβαζω γενικα με ενδιαφέρον. Ενδιαφέρομαι, οι πατριωτες που διαβαζω, να εχουν ευστοχο στοχασμο. Και νομιζω οτι ο αρχικος «ευστοχος στοχασμος» επι αυτης της -αμφιλεγόμενης κατ” εμε- ρησης αυτης ειναι …
ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ (σσ …και μνημονευε).
… και εξοργιζομαι απο την αναπαραγωγη αυτης της αναιδεστατης ρησης απλα διοτι επιριπτει ΕΝΟΧΗ στον κοσμακη για τις στοχευμενες επιλογες πολιτικου προσωπικου σε θεσεις Εξουσιας, απο μεριας Κυριαρχου . Ενος «κοσμακη» που, με πολυ συγκεκριμενες πολιτικες και μεθοδους «πολεμικων ψυχολογικων επιχειρησεων» παραπαιει ζαλισμενος απο την παραπληροφορηση, συγχυση, σοκ και δέος… και καληται να ΨΗΦΙΣΕΙ τους «επιλεκτους» του Κυριαρχου.
Κοινως… αφου κοψουμε ποδια και χερια καποιου… τον κατηγορουμε οτι ουτε κανει κατι… ουτε καν μπορει να κινηθεί !!
Μην με παρεξηγησετε αν φαινομαι δηκτικος. Προσπαθω να δωσω προσεικουσα εμφαση, χωρις να διεκδικω κανενα αλαθητο. Ευχομαι αυτη η χρονια να ειναι η Αρχη του τελους τους… υγεια και δυναμη σε ολους μας… πεισμα και καρτερία.

Απάντηση ;;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Θα μου επιτρεψεις αγαπητε μου φιλε Γιαννη να απαντησω εγω (διοτι ο αγαπητος μας κ Χειλαδακης πολυ σπανια απανταει γενικως σε σχολια οπότε μην το παιρνεις προσωπικα)...

Φιλε μου Γιαννη νομιζω οτι το ιδιο το σχολιο σου αναδεικνύει αυτό που ακριβως λεει ο κ Χειλαδακης.

Εσυ εισαι ενας σκεπτομενος πολιτης που αναγνωριζει ολοκληρο το στησιμο και το παιχνιδι που παιζεται στις πλατες μας...
Ενα παιχνίδι που οπως πολυ σωστα λες στηριζετε στην αποχαύνωση του κοσμου-ψηφοφορου με παραπληροφόρηση, και εφαρμογες πολεμικών ψυχολογικων επιχειρήσεων....

Φίλε μου εφόσον εσυ (κι ίσως κι εγω) και μερικοί εκ των πολιτων της πατριδας μας, μπορουμε να βλεπουμε αυτο που συμβαίνει ισως θα έπρεπε αυτο να συμβαίνει με ολους τους πολιτες...
Κι ετσι δεν θα μπορουσαν οι εξουσιαστες να μας ταιζουν κουτοχορτο...

Ομως και με ευθυνη των πολιτων στην συντριπτικη τους πλειοψηφία, αυτό δεν συμβαίνει...
Κι εκει ειναι οι ευθυνες...

Τρωμε λοιπον σαν Ελληνες το κουτοχορτο και μετα παμε και ψηφίζουμε τους ιδιους και τους ιδιους προδότες...
Τους οποίους περιγράφει με πολυ παραστατικο κι αληθινό τρόπο ο κ Χειλαδάκης...

Δεν ειναι δυνατόν για παραδειγμα φιλε μου το 2009 να βγαίνει ο ΓΑΠ και να λέει "Λεφτά Υπάρχουν" και να παίρνει 43%!!!!!!!

Τότε είχαμε ξελαρρυγιαστεί οι λίγοι πατριώτες να κραυγαζουμε για να ξυπνησουμε τον κοσμο (και το αποδεικνυουν τα δεκαδες άρθρα που εγραψα ακομα κι εγω ο ιδιος στο ιστολογιο μας, περα από τα εκατονταδες αλλα που αναδημοσίευσα)..

Παρολα αυτα το κουτοχορτο του αρχιπροδότη έπιασε και πηρε άνετη αυτοδυναμια ώστε να διαλύσει την χώρα!!!!

Ειναι τραγικο....

Ετσι το παραδειγμα σου για τον πολιτη με τα κομμενα ποδια και χερια είναι μεν πολυ σωστό, αλλα εφόσον εσυ δεν εχεις κομμενα ποδια και χέρια αυτο θα έπρεπε να ισχυει για ολους τους ενσυνείδητους πολιτες της πατριδας μας...

Εχει μαλιασει η γλωσσα μας να το λεμε....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Αλλα δεν μας ακουνε...
Κι εκει ευθυνονται... κι ευθυνομαστε ισως ολοι στον βαθμο που ο καθενας μας τρωει το κουτοχορτο...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.