21 Ιανουαρίου 2015

Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

(ένα παιδί κοιτάζει τ’ άστρα)

Γράφει ο Χρίστος Γούδης

Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015. Ο σύριζα εκλέγει 145 βουλευτές, η νέα δημοκρατία 80, το πασόκ, 15, το Ποτάμι επίσης 15, η χρυσή αυγή 25. Οι 300 υπερασπιστές της ελληνικής δημοκρατίας συμπληρώνονται με 10 ανέλληνες και 10 κουκουέδες. Ο Αβρααμ-ο-πουλος προτείνεται από τον Τσίπρα για πρόεδρος δημοκρατίας, καθώς ο ηγέτης του (τ)σύριζα διαπιστώνει με έκπληξη και κατάπληξη ότι η χώρα λόγω της εκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει πλέον βαρύτατα και άμεσα οικονομικά προβλήματα και προ των υποχρεώσεων και των ευθυνών του απέναντι στον λαό, το έθνος, και την ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων, του κόβεται το τσύριγμα και αποδέχεται να του ανατεθεί από τον πρόεδρο της δημοκρατίας (τον Αβρααμ-ο-πουλο δηλαδή) ο σχηματισμός κυβερνήσεως εθνικής σωτηρίας η οποία προσέρχεται εν χορώ να ορκισθεί «με αεροπλάνα και βαπόρια» μαστουρωμένη από τις λαϊκές ευλογίες της Σωτηρίας Μπέλου.

Ο Τσίπρας στέφεται πρωθυπουργός και βαφτίζεται εν είδει περιστεράς στο ποτάμι με την στήριξη των αναδόχων του, της νέας δημοκρατίας και του πασόκ, ενισχυμένων και με τους 100 τσιπριζαίους βουλευτές που θα του μείνουν, γιατί οι 45 του Λαφαζάνη θα διαχωρίσουν αμέσως τη θέση τους από τους νεοπροδότες της αριστεράς και θα αφεθούν να κρώζουν και να κορυβαντιούν μόνοι τους στο εθνικό κοινοβούλιο, καθώς η χρυσή αυγή θα αποφασισθεί από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη με υπουργό τον ΔΗΜΑΡατο (φανούριο κουβέλι), ότι είναι όντως εγκληματική οργάνωση, θα διαλυθεί ως κόμμα, και όσοι καινούργιοι βουλευτές θα έχουν εκλεγεί υπό την σκέπη της θα είναι πολύ τυχεροί να την γλυτώσουν απλά με έκπτωση από το βουλευτικό αξίωμα και όχι να σταλούν κατευθείαν στις φυλακές μαζί με τους ήδη φυλακισμένους. Το κουκουέ θα διοργανώσει πάραυτα μία πορεία για να περιφρουρήσει το κοινοβούλιο από τους λαφασίστες του Λαφαζάνη ο οποίος άμα τύχει μπορεί και να τις φάει κιόλας από τα ΜΑΤ-ΠΑΤ-ΚΙΟΥΤ.

Ο Παπανδρέου θα δεχθεί (κατόπιν πιέσεών του για να του προταθεί!) να αναλάβει τον ρόλο του διαπραγματευτή με τους δανειστές, ο Καρατζαφέρης  ως ειδήμων του «επιχειρείν» θα καταδεχθεί να παραλάβει (χέρι-χέρι) το υπουργείο οικονομικών, ο Θοδωράκης ως ποταμίσιος το υπουργείο ναυτ(ιλ)ίας, ο Πάνος ΑΝΕΛος το υπουργείο εθνικής άμυνας (κατά των ψεκασμών και των εξωγήϊνων εισβολέων), με σταθερή αξία πάντα τον βενιζέλο ως πρώτο αντιπρόεδρο πάντων και πασών των αντιπροέδρων, γιατί θα υπάρχουν και παπαγαλίνες αντιπρόεδροι, λόγω της απαιτούμενης ποσόστοσης θηλέων και αμφίφυλων, όπως αρμόζει σε ένα προοδευτικό πολιτικοφυλετικό σχήμα. Το ποιες θα είναι «αυτές» μαντέψτε τις εσείς.

Η κυβέρνηση σωτηρίας θα προβάλλεται από τα δημοκρατικά μήντια ως πράξη σωφροσύνης και σοφίας του ελληνικού λαού που επέβαλε δια της δια-σποράς των ψήφων του την εθνική συμφιλίωση, θα τονίζεται συνεχώς ότι με βάση το άθροισμα των ποσοστών που έλαβαν στις εκλογές οι επιμέρους συνιστώσες της, εκπροσωπεί περίπου το 60% - 70% του λαού, και άρα είναι υπερδημοκρατική και παντοδύναμη, και ως εκ τούτου θα έχει το δικαίωμα να ασελγεί ή να ασελγείται κατά τις ορέξεις των μελών της αλλά πρωτίστως να δέρνει όποιον φασίστα ή λαφαζανίστα τολμήσει να την αμφισβητήσει. Οι φόροι θα τετραπλασιασθούν όπως και οι μισθοί όλων των βουλευτών ενώ θα δεκαπλασιασθούν οι κολαούζοι που δικαιούνται να προσλάβουν (για να τους περιφρουρούν καλύτερα από ελλοχεύοντες τζιχαντιστές).

Τοιουτο-τρόπως και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση σωτηρίας θα έχει σώσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία η οποία θα γελάει ακατάπαυστα καθώς ο λαός θα κλαίει, επίσης ακατάπαυστα, μπροστά στο «τείχος των δακρύων» που θα ανεγερθεί με δωρεά του δημάρχου της Ιερουσαλήμ. Καλά να πάθει. Ας πρόσεχε.

Χρίστος  Γούδης



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.