14 Δεκεμβρίου 2014

Πώς και δεν σκέφτηκαν την παραίτηση;

Γράφει ο Βύρων Πολύδωρας

Δεν βρέθηκε κανείς από τους συνεργάτες του, από τα στελέχη της ΝΔ (πρώην πρωθυπουργό, υπουργούς και λοιπούς προφεσσόρους) να υπενθυμίσει στον «πρωθυπουργό» πως υπάρχει και η παραίτηση; Δεν έβλεπαν πως τα αφεντικά τους τον είχαν εγκαταλείψει και τον μεταχειρίζονταν από εξαμήνου και πλέον σαν αναλωθέντα, όχι απλώς σαν αναλώσιμο; Εκτός από ανίκανο; Δεν θυμούνται το παγωμένο βλέμμα της Μέρκελ προς τον κ. Σαμαρά στο Βερολίνο, όταν σε δημόσιες δηλώσεις του ο τελευταίος ανεκοίνωσε διθυραμβικά το τέλος του μνημονίου και την έξοδο στις αγορές; Με τα γνωστά – αμέσως μετά – αποτελέσματα, την εκτίναξη στα ύψη των spreads, των δεκαετών ελληνικών ομολόγων; Και ποιός τους είπε (στους συγκυβερνώντες Σαμαρά-Βενιζέλο) πως είναι δικαίωμά τους, ή αποκλειστικό προνόμιό τους, η καταχρηστική άσκηση εκβιαστικών διλημμάτων σε βάρος των διαφωνούντων βουλευτών και κατ’ επέκτασιν σε βάρος του λαού; «Ή με εμάς ή αλλιώς καταστροφή»!!! Σαν δεν ντρέπονται!!!

Λίγη καταστροφή έχουν φέρει ήδη; Τί άλλο περισσότερο θα πάθουμε; Δεν είναι κωμικοί όταν διατυπώνουν τις απειλές τους για τα ΑΤΜ που δεν θα βγάζουν λεφτά, ενώ έχουν προ πολλού αδειάσει (από τους φόρους και από την ανεργία) οι λογαριασμοί; Οι ίδιοι οι κυβερνώντες με τις φοροεπιδρομές τους και την εξάτμιση των εισοδημάτων τους τα έχουν αδειάσει. Όπως οι ίδιοι έχουν δρομολογήσει τη δήμευση των περιουσιών μας.

Μπορούν να ζουν την αυταπάτη τους οι κυβερνητικοί. Να κάνουν business (αυτό δεν είναι αυταπάτη, είναι απλή δόλια απάτη) και να επιμένουν ότι ευεργετούν τον κόσμο. Εδώ έφτασε ο Βενιζέλος να λέει ανερυθρίαστα (πλην κάθιδρα, όπως πάντα οι ψευδομάρτυρες) ότι η Ελλάδα έχει δημόσιο χρέος όχι 177,7% του ΑΕΠ, αλλά 60%!!! Τέτοια χοντρά και ασύστολα ψεύδη!!! Συντάχθηκε με κάποιον Αρμένη, ονόματι Καζαριάν, τυχοδιώκτη και τζογαδόρο στα διεθνή funds, στα vultures funds τα λεγόμενα, που περιφέρει τις δικές του κάλπικες μετρήσεις, προκειμένου να δαγκώσει κανέναν ριψοκίνδυνο «επενδυτή». Αυτοί ήσαν και είναι οι συγκυβερνώντες. Ψεύτες και υποκριτές, πειραματιστές, φρανκεσταϊνικοί, ανάλγητοι, αλαζονικοί προς τους φτωχούς και δυστυχισμένους.

Κατά τρόπο μυστήριο και εγκληματικό κατάφεραν να φέρουν έναν ταξικό διχασμό στον λαό και στην κοινωνία.

Μαζί τους είναι κάτι πλούσιοι που κάνουν αρπαχτές δουλειές, κάτι μεγαλοαστοί με offshores και λογαριασμούς στην Ελβετία, στο Λίχτενστάϊν, στα νησιά της Μάγχης και στο City του Λονδίνου, στο Λουξεμβούργο και όπου γης υπάρχουν κρυψώνες για κλοπιμαία! Έχουν προσεταιρισθεί κάτι απογόνους «δωσιλόγων» και «ταγματασφαλιτών» και λοιπών «συνεργατών» των Γερμανών της τρόϊκας, κάτι «δικηγοράκια» που υποβάλλουν στην τρόϊκα τα υπομνήματα των επιχειρηματιών και διεθνών ή εγχώριων τραπεζιτών για τους οποίους δουλεύουν.

Όλοι αυτοί, και άλλοι τέτοιοι, αποτελούν τη «γκρούπα» (κομματική δήθεν, ουσιαστικά παρεΐστικη και καμαριλική) των συγκυβερνώντων «αρχηγών». Και όλοι μαζί, σαν τσομπανόσκυλα, εναντίον των φτωχών, των τσακισμένων, των αδυνάτων, των αριστερών και εναντίον εκείνων των πολιτικών που δεν γονατίζουν, που δεν προσκυνούν. Αυτά συμβαίνουν αυτές τις ώρες της Νέμεσης σε βάρος των δυναστών που δεν παρητήθησαν, αλλά επιμένουν τυφλά και με βρόμικα μάτια και ψυχές να παριστάνουν τους ρυθμιστές των εξελίξεων!

πηγή



Share

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Πέστα, Βύρων! Κάνε καί καμμιά προσπάθεια νά τούς κλείσῃς μέσα γιά Ἐσχάτη Προδοσία!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.