7 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας. Τι λες ρε;

Γράφει ο Θάνος

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, είπε ο Σαμαράς στους Τούρκους...

Μερικές φορές λένε ότι όταν επιχειρείς να απομονώσεις μία φράση από πολλές δηλώσεις ενός ατόμου το κάνεις για να λαϊκίσεις ή για να παρερμηνεύσεις την συνολική του στάση...

Αυτό είναι σωστό...

Εγώ όμως για την συγκεκριμένη φράση του κ Σαμαρά έχω να πω ότι τουλάχιστον μην την έκανες καθόλου...

Ο Σαμαράς συμπλήρωσε στην επόμενη ακριβώς φράση του το εξής: Είναι χρήσιμο ο γείτονάς μας να ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια εκπληρώνοντας βέβαια τα προαπαιτούμενα. 

Εννοεί δηλαδή τον σεβασμό των ευρωπαϊκών θέσεων και αρχών....

Ομως για ποιό λόγο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε ως Ελλάδα την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας;

Ξεκινούμε από την προϋπόθεση ότι είναι κάτι καλό για την Τουρκία και την Ελλάδα το να μπεί η Τουρκία στην Ε.Ε.....

Δηλαδή τι το καλό έχει δεν το καταλαβαίνουμε, αφού καμιά 10αρια εκατομμύρια Τούρκοι θα μπορούν να έρθουν ως Ευρωπαίοι πολίτες (δηλαδή με αυξημένα πολιτικά δικαιώματα) στην Ελλάδα και να μας καταπιούν... χωρίς κανείς να μπορεί να τους το αρνηθεί...
Τελοσπάντων....

Δηλαδή επιδιώκουμε να βοηθήσουμε την Τουρκία να ενισχυθεί όπως πιστεύουν οι προδότες που κυβερνούν τον τόπο μας με την είσοδό της στην Ε.Ε....

Αλλά ποιά Τουρκία;

Αυτήν που έχει καταλάβει το 38% του Κυπριακού ελληνικού εδάφους...
Αυτήν που μας απειλεί μόνιμα με πόλεμο στο Αιγαίο αν επιχειρήσουμε να ασκήσουμε τα διεθνή μας δικαιώματα και να αυξήσουμε τα εθνικά μας χωρικά ύδατα στα 12 μίλια.....
Αυτήν που κάνει παραβιάσεις με μαχητικά αεροσκάφη και πολεμικά πλοία καθημερινά σε ολοκληρο το Αιγαίο...
Αυτήν που έχει εξαφανίσει με διάφορα πογκρόμ και διώξεις την Ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης...
Αυτήν που έχει πλέον εγκαταστήσει μόνιμα το Barbaros στην Κυπριακή ΑΟΖ και θέλει να αρπάξει τα κυπριακά κοιτάσματα...
Αυτήν που δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία...
Αυτήν που έχει ταχθεί με τις αλυτρωτικές τάσεις των Αλβανών...
Αυτήν που έχει ταχθεί υπέρ των Σκοπιανών στο όνομα της FYROM...
Αυτήν ποιυ παρουσιάζει τα αρχαία ελληνικά μνημεία σε ολόκληρη την επικράτεια της σαν μνημεία της αρχαίας Τουρκίας!!!!
Αυτήν που επιδιώκει την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας...
Αυτήν που κάνει στάβλους τις ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες μας...
Αυτήν που στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετάναστες κάθε χρόνο για να μας δημιουργήσει κοινωνικά και εθνικά προβλήματα...

Ο κατάλογος δεν έχει τέλος....

Σαμαρά όταν ξεστόμιζες την ατάκα τα είχες όλα αυτά σκεφτεί;
Ή αποφεύγεις να σκέφτεσαι δυσάρεστα πράγματα;

Και στο τέλος τέλος τον ρώτησες τον Νταβούτογλου αν επιθυμεί να μπει στην Ευρωπαϊκή Ενωση;
Δεν νομίζω να ενδιαφέρονται οι Τούρκοι να μπουν στην Ε.Ε..... και το έχουν αποδείξει πολλές φορές.

Τελοσπάντων επειδή θέλω να κάνω και θετικές σκέψεις και γνωρίζω πλέον πολύ καλά το πόσο καλός είσαι στο δούλεμα, διότι μας έχεις δουλέψει εμάς τους Ελληνες ψηφοφόρους αρκετά καλά...
Θα επικεντρωθώ στην τελευταία σου φράση σχετικά με το ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας...

Είπες λοιπόν: "Ας είναι σίγουρη η Τουρκία ότι με την ένταξη θα πετύχει τεράστια οφέλη"...
Αν κρίνουμε λοιπόν από το πόσα "ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφέλη" είχαμε εμείς οι Ελληνες από την είσοδό μας στην Ε.Ε. αλλά και στο Ευρώ, τότε τελικά ίσως έχεις δίκιο και είναι μια πατριωτική κίνηση το να επιδιώκουμε να μπεί και η Τουρκία σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο που ονομάζεται "Ευρωπαϊκή Ενωση"...

ΘΑΝΟΣ



Share

1 σχόλιο:

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ είπε...

Μπράβο Θάνο για την απάντηση σ' αυτό το ανδρείκελο της παρα... εξουσίας. Πολύ καλά τοποθετείς το θέμα με την... ελληνοτουρκική φιλία... που υπάρχει μόνο στο ασαλεμένο μυαλό του εθνοπροδοτικού σαμαριού!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.