Τελευταίες αναρτήσεις

31 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε μια σημαντική συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 27 Δεκεμβρίου στην ρωσική εφημερίδα Pravda και στην δημοσιογράφο Inna Novikova, ο αρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Valery  Gerasimov, υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί εδώ και καιρό έχουν καταστρώσει σχέδια για την καταστροφή του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας πριν προλάβουν οι Ρώσοι να το ενεργοποιήσουν σε μια ενδεχόμενη ολοκληρωτική επίθεση κατά της Ρώσικης Κοινοπολιτείας.

Σύμφωνα με τον Ρώσο αρχιστράτηγο, εδώ και καιρό οι Αμερικανοί έχουν αποφασίσει να «τελειώνουν» με την Ρωσία και να καταστρέψουν κάθε δυνατότητα αντίστασης από ρώσικης πλευράς στα παγκοσμιοποιητικά τους σχέδια. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την πραγματοποίηση αυτής της επιχείρησης δεν είναι άλλο από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας, που λειτουργεί τουλάχιστον προς το παρών σαν ανασχετικό ανάχωμα στα αμερικανικά νεοταξικά σχέδια. Οι παρεμβάσεις του Ρώσου πρόεδρου Βλαδιμήρ Πούτιν τα τρία τελευταία χρόνια πρώτα στη Συρία και στη συνέχεια στην Ουκρανία εναντίον των αμερικανικών σχεδίων, αποτέλεσαν την «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι για τους σχεδιαστές της Νέας Τάξης και την επιβολή της οικονομιστικής φιλελεύθερης δικτατορίας της παγκόσμιας Ελίτ.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, η Δύση έχει κηρύξει ένα de facto ψυχρό πόλεμο κατά της Ρωσίας, που δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ψυχρό πόλεμο που είχε επικρατήσει τις περασμένες δεκαετίες. Τότε τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από ότι είναι σήμερα. Όπως υποστηρίζει ο Ρώσος αρχιστράτηγος, η ΕΣΣΔ ανδρώθηκε με ένα πατριωτικό πόλεμο κατά του ναζισμού ο οποίος κερδήθηκε με μεγάλες θυσίες. Η Σοβιετική Ένωση είχε ένα οικονομικό δυναμικό το οποίο ήταν ίσο με το 30-50 τοις εκατό της οικονομίας των ΗΠΑ, ενώ σήμερα το οικονομικό δυναμικό της Ρωσίας κάνει μόνο δέκα τοις εκατό του αμερικανικού οικονομικού δυναμικού. Η ΕΣΣΔ είχε μια καλά αναπτυγμένη βιομηχανία που δεν εξαρτώνταν από τη Δύση. Στην ΕΣΣΔ, υπήρχε πλήρεις επιστημονικη εκπαίδευση και η επιστημονική κατάρτιση ήταν τόσο προηγμένη όσο η και αμερικανική.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι η ΕΣΣΔ είχε μια μεγάλη στρατηγική «περίφραξη», με την μορφή των άλλων σοσιαλιστικών χωρών όπου στάθμευαν τα σοβιετικά στρατεύματα. Συγκρίνοντας όλα αυτά την εποχή που είχε αρχίσει ο ψυχρός πόλεμος της Δύσης με την Σοβιετική Ένωση, με την σημερινή κατάσταση και τον νέο ψυχρό πόλεμο, σύμφωνα με τον Γερασίμωφ, είναι σαν τον ουρανό και τη γη. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα σε βάρος της Ρωσίας και γι’ αυτό επιβάλλεται μια μεγαλύτερη εγρήγορση για την αντιμετώπιση των αμερικανικών σχεδίων για την πλήρη και ολοκληρωτική καταστροφή της Ρωσίας.

Συνεχίζοντας ο Ρώσος αρχιστράτηγος επισήμανε πως μπαίνουμε σε ένα πόλεμο με μια καταστροφική κατάσταση. Θα πρέπει να ληφθούν έκτακτα μέτρα γιατί αν δεν ληφθούν τα μέτρα αυτά, η χώρα μας θα ηττηθεί πολύ γρήγορα. Το μόνο πράγμα που κρατά ακόμα την Δύση να μην μας επιτεθεί είναι η πυρηνική δύναμη μας. Παρ’ όλα αυτά, τό πυρηνικό δυναμικό μας μπορεί να εξουδετερωθεί. Προγραμματίζεται ενας σύγχρονος πόλεμος εναντίον της Ρωσίας με τον τρόπο που είχε γίνει στην Ουκρανία, τη Συρία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη, το Ιράκ κ.α. 

Υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του πυρηνικού δυναμικού της χώρας μας. Τα σχέδια αυτά προβλέπουν την εξουδετέρωση αυτού του πυρηνικού δυναμικού με δύο τρόπους. Ο πρώτος, είναι μια επίθεση που θα μπορούσε να «αποκεφαλίσει» τη Ρωσία. Η ιδέα είναι να καταστρέψουν τα κέντρα διοίκησης, από τα οποία εκπέμπονται οι εκτελεστικές διαταγές για την χρήση των πυρηνικών όπλων. Ο δεύτερος τρόπος είναι να καταστρέψουν τους εκτοξευτές, «εκκινητές» των πυραύλων πριν προλάβουν να χρησιμοποιηθούν. Φυσικά η επιτυχία και των δυο αυτών σχεδίων προϋποθέτει τον πλήρη αιφνιδιασμό της ρωσικής πολεμικής μηχανής.

Όλα αυτά, όπως τόνισε με τον χαρακτηριστικό τρόπο του ο Ρώσος αρχιστράτηγος, καταδεικνύουν την αμερικανική αλαζονεία που πλέον ακροβατεί σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαλερύ  Γερασίμωφ, ο Αρμαγεδδών είναι προ των πυλών με μια αχαλίνωτη ηγεσία της Νέας Τάξης, που μάλλον θεωρεί πως έφτασε η ώρα της ολοκλήρωσης των διαβολικών της σχεδίων για την παγκοσμία κυριαρχία της. Ένα τελειωτικό χτύπημα κατά της σημερινής Ρωσίας θα εξουδετέρωνε και τα τελευταία ίσως εμπόδια για την υλοποίηση των σατανικών της σχεδίων. Αυτό όμως το χτύπημα που σχεδιάζουν κάποιοι θερμοκέφαλοι στην Ουάσιγκτον, είναι πολύ αμφίβολο αν θα επιτύχει τους στόχους του, ενώ οι απρόβλεπτες συνέπειες ενός τέτοιου χτυπήματος κατά της ρωσικής Αρκούδας, σίγουρα θα είναι τρομακτικές για όλο τον πλανήτη. 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-ΤουρκολόγοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.