28 Δεκεμβρίου 2014

Τι δεν μας είπε ο φίλτατος Αντώνιος...

Γράφει ο Κλεισθένης. 

Τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στην ΥΕΝΕΔ, πρώην ΕΡΤ που φέρει το όνομα ΝΕΡΙΤ, μπορεί όποιος θέλει να τα μάθει.

Οι "εξαίρετοι" και μη εξαιρετέοι "δημοσιογράφοι" εκτέλεσαν το δημοσιογραφικό τους "λειτούργημα" κάνοντας πολύ "καυτές" και "σκληρές" ερωτήσεις, φέρνοντας τον πρωθυπουργό σε πολύ "δύσκολη" θέση.

Τον άφησαν να μονολογεί χωρίς να τον διακόπτουν (sic) ούτε όταν παραπλανούσε με ανεδαφικά, αναληθή και τρομολάγνα "επιχειρήματα".

Ας τους κρίνει το "συνάφι" τους.

Ενδιαφέρον πάντως δεν είχαν όσα είπε αλλά όσα δεν είπε.
Δεν είπε για τις θυσίες των πολιτών, ότι δεν τις επέλεξαν οι πολίτες αλλά τις επέβαλαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις μειοψηφίας (ελέω νόμου Παυλόπουλου, bonus 50 εδρών).
Δεν είπε για τις στρατιές ανέργων που πλησιάζουν ή ίσως και να ξεπερνούν τα 3 εκτμ.
Δεν είπε για τις χιλιάδες επιχειρήσεων που έκλεισαν ή μετακόμισαν εκτός Ελλάδας.
Δεν είπε για τις χιλιάδες νέων που ξενιτεύτηκαν για να εργαστούν.
Δεν είπε για το ένα τρίτο των νοικοκυριών που ζει κάτω απ' το όριο της φτώχειας ούτε για το άλλο ένα τρίτο που ζει στο όριο της φτώχειας.
Δεν είπε για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Δεν είπε τι εννοεί με τον όρο μεταρρυθμίσεις.
Μεταρρύθμιση είναι το πλαφόν στην υγεία;
Μεταρρύθμιση είναι το πλαφόν 15% στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων με την περιβόητη αξιολόγηση;
Μεταρρύθμιση είναι το κλείσιμο πολλών σχολείων και η συγχώνευση των σχολικών μονάδων;
Μεταρρύθμιση είναι η πλήρης κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων; οι συνθήκες "γαλέρας" στους χώρους εργασίας; τα οκτάωρα που πληρώνονται σαν τρίωρα;
Δεν είπε ότι τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου είναι καθοδηγούμενα και εξυπηρετούν συμφέροντα.
Δεν είπε για το σχέδιο παραπλάνησης των πολιτών που εξυφαίνεται εδώ και καιρό.
Πειραγμένες δημοσκοπήσεις, δημοσκοπικές εταιρείες φαντάσματα που παρουσίασαν δήθεν το κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ, που παρουσιάζουν δήθεν την αρνητική στάση των πολιτών σε πρόωρες εκλογές.
Δεν είπε γιατί επί δύο και πλέον χρόνια δεν ανακινούσε το θέμα της συνταγματικής αλλαγής.
Δεν είπε αν τελικά η χρυσή αυγή ψηφίσει τον κ. Δήμα για πρόεδρο τι θα κάνει. 

Θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα έστω και αν τελικά τα "ναι" είναι λίγο πάνω απ' τα 180;
Θα ζητήσει να μην αποδεχτεί ο κ. Δήμας την εκλογή του επειδή θα στηρίζεται στην ψήφο των ναζιστοφασιστοειδών;

Τι ακριβώς θα κάνει;
Δεν είπε τίποτε για το χρέος, δεν είπε τίποτε για τα χαράτσια, δεν είπε τίποτε για τις συντάξεις πείνας, δεν είπε τίποτε για τις επερχόμενες καταστροφικές πολιτικές που έχει συναποφασίσει με τους τροϊκανούς, δεν είπε.... δεν είπε...

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, ο πρωθυπουργός όμως υποστήριξε ότι η συγκυρία ευνοεί τη Ν.Δ και θα κερδίσει τις εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.
Αφού είναι τόσο βέβαιος γιατί φοβάται τις εκλογές όπως ο διάολος το λιβάνι; 

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν και όποτε γίνει κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει τα όσα εξαγγέλλει. 

Κανείς δεν μπορεί να πει σήμερα ποιο θα είναι το αύριο της χώρας αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Επειδή λοιπόν κρίνουμε απ' το αποτέλεσμα και επειδή η συγκυβέρνηση της συμφοράς οδηγεί τον τόπο στα βράχια σύντομα θα της κουνήσουμε το μαντήλι.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.