Τελευταίες αναρτήσεις

24 Οκτωβρίου 2014

Η ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ ο ¨νέος τρομοκράτης¨;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΦΩΤΟ www.kathimerini.gr Σερβικό τιμητικό άγημα επιθεωρεί  ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Σέρβο ομόλογό του Τόμισλαβ.
Κάποιοι έχουν τους ιδιαίτερους λόγους τους να ταυτίζουν την Ρωσία με τον Πούτιν και τον Πούτιν με την Ρωσία. 

Η ανθρωπότητα μπροστά στο φάσμα μιας Τρίτης Καταστροφής είναι υποχρεωμένη να παρακολουθεί τις ακραίες θέσεις προπαγάνδας όλων των αντιμαχόμενων  πλευρών που ήδη συγκρούονται φανερά και κρυφά σε όλα τα επίπεδα. 
¨Αν δεν υπάρχει ο Πούτιν δεν υπάρχει η Ρωσία…

Αυτά δηλώνει ο πρώτος Αναπληρωτής επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης, Vyacheslav Volodin,  με την ενδεικτική φράση του ¨Εάν υπάρχει Πούτιν - υπάρχει η Ρωσία, αν δεν υπάρχει Πούτιν - δεν υπάρχει η Ρωσία¨ για να μεταφέρει  τα αισθήματα σχεδόν του 90% τοις εκατό των Ρώσων πολιτών. http://english.pravda.ru/23/10/2014 
Και από το ένα άκρο πάμε στο άλλο άκρο…   
η Ρωσία μπορεί να είναι μία άλλη Λιβύη και ο Πούτιν ένας άλλος Καντάφι; 
Russia to be another Libya and Putin - another Gadaffi? 
http://youtu.be/bBlbjVxVguA  Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτ 2014 

Σύμφωνα με δηλώσεις  του Πρόεδρου του Διεθνούς Κέντρου  Γεωπολιτικής Ανάλυσης, Leonid Ivashov ο Καντάφι θα μπορούσε να είχε σωθεί. 
¨Αυτό σαν γεγονός θα επηρέαζε την σημερινή κατάσταση του κόσμου. ¨

¨Έχουν  περάσει τρία χρόνια από τη δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι. Ο ηγέτης της Λιβύης ανατράπηκε με την βοήθεια των δυτικών ειδικών υπηρεσιών. Ο Καντάφι στην συνέχεια δολοφονήθηκε αποτρόπαια, και το νεκρό σώμα του φωτογραφήθηκε σαν ¨αξιοθέατο¨. ¨Στη συνέχεια, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους, άρχισαν  να εφαρμόζουν ειδικές πολιτικές ανεξάρτητα των απόψεων άλλων χωρών¨. 

"Αν ο κ Μεντβέντεφ ή οποιοσδήποτε άλλος  έκανε χρήση μιας ισχυρής διπλωματικής επίθεσης στη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, η Λιβύη και ο Καντάφι θα μπορούσαν να είχαν σωθεί. Αυτό ήταν μια πράξη της προδοσίας. ¨ 

Ο ίδιος σε συνέχεια των δηλώσεων του τονίζει… 
¨Ανησυχώ για την σημερινή  γεωπολιτική λογική που διεξάγεται εναντίον της Ρωσίας  και έχει σχέση με τις παλαιότερες δράσεις εναντίον του προσώπου του Σέρβου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και του Σαντάμ Χουσεΐν¨. 

¨Στη Λιβύη και την Συρία - η λογική είναι η ίδια: να δαιμονοποιηθεί η χώρα μαζί με τον  ηγέτη της.¨ 
¨Η συνέχεια είναι ίδια ..προκαλούνται ένοπλες συγκρούσεις στα πλαίσια μιας εσωτερικής κινητοποίησης-επανάστασης και μετά έρχεται η βοήθεια από το ΝΑΤΟ .¨ 

¨Αυτό πού έγινε στην Ουκρανία μπορεί να εφαρμοσθεί σαν αλγόριθμος δράσης και στην Ρωσία.¨ PravdaTV.youtube.com/channel 
Κάποιοι λοιπόν ονειρεύονται να δούνε μια βίαια ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην Ρωσία και τον Πούτιν στην θέση του δολοφονηθέντος Καντάφι. 

Ευτυχώς με τα τόσα πολλά που περνάμε  και βλέπουμε μας έμεινε ένα μικρό ψήγμα κοινής λογικής για να διακρίνουμε .. ποιός είναι σήμερα ο τρομοκράτης των Λαών. 

Όμως αυτές οι θέσεις και οι απόψεις μας φέρνουν ένα σκαλοπάτι πιο κοντά σε  αναπόφευκτη Παγκόσμια σύγκρουση. 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.