Τελευταίες αναρτήσεις

22 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟ-ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ…

Ιστορίες κρετινισμού 

Του Μιχάλη Τζανάκη

Ένας νέος τρόπος αντιμετώπισης κάθε μικρού ή μεγάλου προβλήματος είναι το «επώνυμο» «αυτό-μπουγέλωμα». Μια άκρως «αποτελεσματική» δυτικότροπη «ανθρωπιστική» πράξη κάτι σαν «πανάκεια» δια πάσαν νόσον και πάσαν …..!!!

Καθημερινά έχουμε πλήρη ενημέρωση ποιοι «διάσημοι» -ηθοποιοί, «καλλιτέχνες», μοντέλα, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, ξένοι και Έλληνες- αυτό-μπουγελώθηκαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην ανθρωπότητα, που ζει άλλη μια ζοφερή περίοδο της ιστορίας της.

Η ηλιθιότητα και ο κρετινισμός δεν αποτελούν προφανώς κάτι καινοφανές, αλλά πλέον διαφημίζεται και επιπλέον αποτελεί και μέρος της ενημέρωσής μας. Είναι πολύ ουσιαστικό για τον κάθε πολίτη του κόσμου να έχει τακτική ενημέρωση για πράξεις «αυτοθυσίας» Ελλήνων και άλλων Δυτικών- και όχι μόνο- «πολιτισμένων» αστέρων του διεθνούς τζετ σετ, οι οποίοι δίνουν το «καλό παράδειγμα», ώστε μπορούμε ν’ ατενίζουμε το μέλλον του πλανήτη με μεγαλύτερη αισιοδοξία μετά από αυτήν την πράξη τους.

Αν νομίζατε πως ο κόσμος έχει μόνο να επιδείξει πράξεις βίας, εγκλημάτων, γενοκτονιών, μίσους, παράνοιας, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Αυτός ο κόσμος, «ο μικρός, ο μέγας», έχει πολλούς, μα πάρα πολλούς ηλίθιους και γελοίους τύπους, που συναγωνίζονται σε «επικινδυνότητα» τους εγκληματίες. Κάποιος βέβαια-εύλογα- θα αναρωτηθεί: είναι εξίσου επικίνδυνος ο «τζιχαντιστής» που καρατομεί έναν Αμερικανό όμηρο, με το δίδυμο των θηλυπρεπών μόδιστρων που «αυτό-μπουγελώθηκαν» στην παραλία της Μυκόνου, για «καλό σκοπό», υπό τις επευφημίες δεκάδων ερμαφρόδιτων ηλιοκαμένων υπάρξεων;

Προφανώς όχι. Στην πρώτη περίπτωση η «βαρβαρότητα» είναι βεβαιωμένη και τετελεσμένη, στην δεύτερη περίπτωση έχουμε «βιασμό» της κοινής λογικής που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο σε οποιαδήποτε ηλίθια πράξη, ακόμα και στο φυσικό έγκλημα. Με τα αυτο-μπουγελώματα των «διάσημων», απλά αναστέλλεται κάθε περίπτωση ανάσχεσης της «βαρβαρότητας», αφού αυτό δεν δύναται να γίνει από μια «παγκοσμιοποιημένη κοινωνία βλακών και ηλιθίων».

Θα μπορούσε να είναι αντικείμενο ευτράπελης προσέγγισης η εικόνα να ρίχνουν λεκάνες και δοχεία νερού στα κεφάλια τους οι ηθοποιοί, οι ποδοσφαιριστές, οι δημοσιογράφοι, αλλά μάλλον σε ιλαροτραγωδία μου φέρνει.

Βέβαια με «ιντριγκάρει» το ενδεχόμενο να δω κανένα Άδωνη, Σαμαροβενιζέλο, και Στουρναροχαρδούβελη να αυτό-μπουγελώνονται-μπας και ξυπνήσουν-, αν και το πλέον ορθόδοξο θα ήταν το αυτό-μαστίγωμά τους, αν όχι ακόμα και «χαρακίρι»-για ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική προσφορά της πράξης τους. Θα ήταν πράξεις για πάρα πολύ «καλό σκοπό», ίσως καλύτερο απ’ το αυτό-μπουγέλωμα της Σακίρα και της… Συνατσάκη!!!

πηγή Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.