27 Ιουλίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΗΕ W****** OF STA TE DEPARTMENT…

http://i.imgur.com/QfAyFCH.jpg
Γράφει η Σοφία

Που νομιμοποιούν τους εγκληματίες τούρκους εισβολείς στην Κύπρο λέγοντας ότι οι συνάδελφοί τους αττίλες είναι “διαφορετικοί” γιατί δεν ρίχνουν αεροπλάνα… ρίχνουν μόνο βόμβες και κάνουν εισβολές, καταλήψεις και εποικισμούς σε άλλες χώρες…. ό,τι κάνουν κι οι ΗΠΑ δηλαδη!!!

Διζωνική ομοσπονδία με τους εισβολείς; εεεεε;;;;

Γιατί να μην γίνει και στην Ουκρανία το ίδιο, που δεν υπάρχει καν εισβολή Αττίλα αλα αμερικέν, αλλά απόσχιση γιατί δεν ανέχονται τους ΔΝΤοναζί που οι United Serialkillers επέβαλαν στον Κίεβο με black op;

Θυμάστε whores το ιρανικό επιβατηγό αεροσκάφος που εσείς καταρρίψατε εντός του ιρανικού εναερίου χώρου με 290 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και 66 παιδιά και αρνηθήκατε ακόμα και να ζητήσετε συγγνώμη;;;;;;

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ !!!!!

“ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ”
Τζωρτζ Μπους 8/2/1988

Τι είπαμε ότι είναι αυτοί που καταρρίπτουν επιβατηγά αερποπλάνα;;;; Δολοφόνοι;; αλήτες;; εγκληματίες; τιμωρητέοι;; καταδικαστέοι;;; 
 Άξιοι διεθνούς κατακραυγής;;;; Άθλιοι;;;; Υπόλογοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;;;;;

Για πες μας official παπαρολόγα του state department;; Τι είστε εσείς που διαπράττετε κάθε μέρα μόνοι σας ή δι’ αντιπροσώπων εγκλήματα σ’ ολα τα μήκη του πλανήτη;

Που δεν υπάρχει εισβολή, σαν αυτή του Αττίλα που να μην εχει υποκινηθεί και σχεδιαστεί από σας.

Για να ξαναδούμε τα ουκρανικά BUK που έριξαν το μαλαισιανό με δική σας εντολή για να κάνετε σπέκουλα και προπαγάνδα!
https://www.youtube.com/watch?v=sdqIDYnSNq8

Τι;;;; είναι τρομοκράτες;;; Αλήθεια; Γιατί;; επειδή δεν σφάζουν αμάχους όπως κάνετε εσείς κι οι απανταχού προστατευόμενοί σας;;;;

Για να δούμε ποιοι υποκινούν την τρομοκρατία διαχρονικά!

Α!!! Ο Μπρεζίσνκυ! Ο σύμβουλος του Οbama, την εποχή που ήταν σύμβουλος του Κάρτερ! Μαζί με τον Οσάμα μπιν Λάντεν! Τον άνθρωπο που πέθανε δυο φορές!

Ναι! αυτόν της Αλκάιντα… που σκότωσε όλον αυτόν τον κόσμο ρίχνοντας, όπως λένε αυτοί που το έκαναν, δύο επιβατηγά αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους… Πάλι επιβατηγά….

Οι πρόεδροι-ανδρείκελα αλλάζουν… οι κουμανταδόροι των εγκλημάτων μένουν πάντα εκεί… στο ημίφως ως “σύμβουλοι”…

“Σκοτώθηκαν 1 εκατομμύριο Αφγανοί για να έχει η Ρωσία το δικό της” americanmade “βιετνάμ”, όπως είπε ο κυρ σύμβουλος.

“Θα το ξανακανα” δήλωσε! Και το ξανακάνει!!! Στην Ουκρανία αυτήν την φορά!

Όταν σκοτώνεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους, για να κάνεις την δουλειά σου, τι είναι να κανονίσεις την κατάρριψη ενός επιβατηγού σκοτώνοντας άλλους 298 για να ξαναεμπλέξεις την Ρωσία σε πόλεμο; Έτσι δεν είναι;

Αλλά δεν είναι το ίδιο η τουρκία με τους ρωσόφωνους!

Και βέβαια δεν είναι! Οι ρωσόφωνοι αποσχίζονται από το πορτοκαλί καθεστώς που επέβαλαν οι ΗΠΑ, ενώ οι τούρκοι έκαναν εισβολή και κατοχή 40 χρόνια με την βοήθεια των ΗΠΑ.

 Άντε στο διάολο αλήτες, σας έχει σιχαθεί κάθε μας κύτταρο. 

πηγή 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.