27 Ιουλίου 2014

Θέλεις να αλλαξοπιστήσεις και να παντρευτείς μουσουλμάνα; Κοίτα τι μπορεί να πάθεις...

Στην Ελλάδα οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί νηστεύουμε λίγο ή πολύ ανάλογα ο καθένας μα τις αντοχές του και την πίστη του...
Κάποιοι φυσικά δεν νηστεύουν καθόλου.... και δικαίωμά τους...
Ο Χριστός είπε "Οποιος θέλει ας με ακολουθήσει"...

Ετσι λοιπόν ένας Ελληνας ο Παντελής Κοκλής (μάλλον αδιάφορος θρησκευτικά) μετανάστευσε στο Βέλγιο, αγάπησε μια Μαροκινή μουσουλμάνα και αφού ασπάστηκε ελαφρά "τη καρδία" τον Μουσουλμανισμό την παντρεύτηκε... Αργότερα παντρεύτηκε και την αδερφή της!!!! Βολικό το Ισλάμ βλέπετε...

Δεν τα υπολόγισε όμως τόσο καλά τα πράγματα και προπαντώς δεν ήξερε που έμπλεκε..
Νόμιζε ότι θα συνεχίσει να ζεί την ζωή του όπως και πριν, με την πλήρη ελευθερία που του εξασφάλιζε ο χριστιανικός τρόπος ζωής των Ελλήνων γενικώς... 

Οι μουσουλμάνοι πλεόν συγγενείς του και συμπέθεροι άρχισαν να του κάνουν υποδείξεις...
Εκείνος τους δούλευε..... (όπως θα δούλευε και έναν αντίστοιχο χριστιανό ίσως που θα του μιλούσε για την νηστεία...)

Ομως παρακάτω θα διαβάσετε τι συνέβη... 

Σκότωσαν Έλληνα του Βελγίου γιατί έπινε ενώ έχουν το ραμαζάνι. 

Το φρικτό περιστατικό διήρκεσε μόνο τρία λεπτά, αλλά οι μάρτυρες θα το θυμούνται όλη τους τη ζωή. Έγινε την Δευτέρα 14 Ιούλη στις 16.45, στην οδό rue François Vekemans στην περιοχή Neder-over-Heembeek. 

Ο Παντελής Κοκλής, γεννημένος το 1977, έπινε ένα ποτό στο καφέ L’Arc-en-ciel, όπως σχεδόν κάθε μέρα. Αυτός ο άνδρας ηλικίας 37 ετών ήταν γνωστός στη γειτονιά και όλοι τον εκτιμούσαν. Το θύμα και οι άλλοι πελάτες του μαγαζιού που ήταν παρόντες στο περιστατικό είδαν αρκετά οχήματα να καταφτάνουν κάνοντας θόρυβο. 

Σχεδόν δέκα άνθρωποι αποβιβάστηκαν από τα αυτοκίνητα και επιτέθηκαν στον Παντελή.

Ένας ανώνυμος μάρτυρας είπε: “Όλοι του όρμηξαν. Ο τύπος προσπάθησε να πάει να κρυφτεί στο καφενείο, αλλά δεν πρόφθασε. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ανθρώπους τόσο εξαγριωμένους. Ηλικιωμένοι, νέοι, άνδρες και γυναίκες … ήταν όλοι εκτός εαυτού! εγώ δεν τον γνώριζα προσωπικά, αλλά πάντα έλεγε μια καλημέρα και φαινόταν καλό παιδί, τουλάχιστον με τους ντόπιους. ” 

Αυτοί που του επιτέθηκαν είναι μέλη της οικογένειας των πεθερικών του θύματος. Η οικογένεια γνώριζε το θύμα, επειδή είχε διαδοχικά παντρευτεί δύο αδελφές της ίδιας μουσουλμανικής οικογένειας. Επίσης,είχε ασπαστεί το Ισλάμ και ήταν πατέρας δύο παιδιών. 

Μίσος δημιουργήθηκε με το πέρασμα του χρόνου μεταξύ του Παντελή και των πεθερικών του, οι οποίοι τον κατηγορούσαν ότι δεν είναι ένας «καλός» μουσουλμάνος. Σύμφωνα με μάρτυρες, το θύμα έστελνε προσβλητικά sms σε ορισμένα μέλη αυτής της οικογένειας πριν αρχίσει το δράμα. 

Η περιοχή εξακολουθεί να κλονίζεται από το βίαιο έγκλημα. “Τον χτυπούσαν με τα πόδια τους, με ρόπαλα του μπέιζμπολ και με μαχαίρια. Τον έσυραν από το ένα πόδι μέχρι το σταυροδρόμι. Δεν έκανε καμία κίνηση και έχανε πολύ αίμα. Ένας νεαρός άνδρας 17 χρονών τον χτυπούσε ασταμάτητα στο κεφάλι. Είδα μια γυναίκα με μαντίλα έτοιμη να τον πατήσει με το αυτοκίνητο και τότε αποφάσισα να επέμβω. Δεν τόλμησα να κινηθώ βλέποντας ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν τυφλωθεί από την οργή τους, σχεδόν σαν να ήταν ζώα. Θέλησαν να τον βάλουν στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, αλλά ήμασταν αρκετοί και τους αποτρέψαμε. Μάλλον ήθελαν να ρίξουν το σώμα στο κανάλι. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσαν να επιτεθούν έτσι σε ένα άτομο μόνο του”, λέει ο μάρτυρας ακόμη σοκαρισμένος από αυτό που είδε. 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο AZ VUB.Ο  Παντελής πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Αφήνει πίσω τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν χωρίς πατέρα. 

Ακόμη καμία σύλληψη δεν έχει γίνει… 

Στις 16 Ιουλίου, ο εισαγγελέας των Βρυξελλών, επιβεβαίωσε ότι κανείς δεν είχε στερηθεί της ελευθερίας του παρά την βίαιη πράξη. Η σύζυγος του θύματος, ωστόσο, αναφέρεται από τους μάρτυρες στη σκηνή, ως ο οδηγός του οχήματος που προσπάθησε να συντρίψει τον Παντελή, όταν ήταν κατάκοιτος στη μέση του δρόμου. 

“Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη” είναι το μόνο σχόλιο που έκανε ο Δικαστής, κ. Gregory. 

Τέσσερις έρευνες έλαβαν χώρα την Τρίτη το βράδυ. Δύο άτομα συνελήφθησαν, αλλά αθωώθηκαν μετά την απολογία τους, επειδή δεν είχαν άμεση σχέση με τα γεγονότα. 

Σύμφωνα με διάφορες πηγές που γνωρίζουν το θέμα, οι οκτώ δράστες είχαν ήδη φύγει στο Μαρόκο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η έρευνα περιπλέκεται και είναι πιθανόν να καθυστερήσουν οι συλλήψεις. 

Πηγή: DH.be
την είδηση είδαμε ΕΔΩ

Γι αυτό λοιπόν προσοχή όσοι έχετε στο νού σας να προδώσετε την χριστιανική σας πίστη και την Ορθοδοξία σας ασπαζόμενοι το ισλάμ... να ξέρετε ότι εδώ δεν σας παίρνει να μην είσαστε "καλοί πιστοί", αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε.... 

Καφεδάκια και ποτάκια εν ώρα ραμαζανιού κομμένα....
Ελπίζω να το εκτιμήσουν αυτό οι άθεοι ή αδιάφοροι νεο-Ελληνες που τρώνε ανενόχλητοι τα σουβλάκια τους Μεγάλη Παρασκευή...
Ας κάνουν τον Σταυρό τους και να λένε: "Δόξα των Θεώ¨ που ζούμε στην Ορθόδοξη Ελλάδα.... 



Share

2 σχόλια:

Ali Al-Yunani είπε...

Το άρθρο σας προπαγανδίζει πολύ απλά.
http://ellinikahoaxes.gr/2014/07/26/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CE%BB%CE%BB/

Αλλά είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε οτιδήποτε εναντίον του Ισλάμ και των μουσουλμάνων, χωρίς να σας ενδιαφέρει αν είναι αλήθεια.

Στο Ισλάμ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάποιος να παντρευτεί 2 αδερφές ταυτόχρονα. Και φυσικά, τί πάει να πει "τους δούλευε"; Τότε ήταν ένας αληταράς, ένας απατεώνας.

Είμαι μουσουλμάνος, Έλληνας, ασπάστηκα το Ισλάμ πριν 11 χρόνια και τα ξέρω ΚΑΛΥΤΑΡΑ από σας.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Το οτι εισαι Ελληνας κι ασπαστηκες το Ισλαμ προδιδωντας οσο δεν παει τους προγονους μας που επι 400 χρόνια υπεφεραν τα πανδεινα από τους μουσουλμανους και με πολυ αιμα κι αγωνα μας χαρισαν την ελευθερία μας είναι προσωπικο σου θεμα...

Το ότι τον τυπο τον σκοτωσαν γιατι εγινε ελαφρα τη καρδία μουσουλμανος και μετα το παιζε όπως θα το παιζε αν ηταν χριστιανος αυτό είναι μια πραγματικότητα που ουτε το αρθρο που υποτιθεται οτι ανακαλυπτει τα hoax δεν το αρνειται...

Απλα λενε ότι δεν τον σκοτωσαν επειδη επινε στο ραμαζανι...
Ενταξει δεν εχω αντιρρηση και συμφωνω ότι δεν τον σκοτωσαν γι αυτο...
Προφανως τον σκοτωσαν επειδη δεν ηταν καλος μουσουλμανος και τους δουλευε....

Ο κακομοιρης μακαριτης ηταν λιγο βλακας και δεν ηξερε που εμπλεκε...
Από ότι βλέπω δεν υπαρχει καμια διαψευση για τον φρικτο τροπο που τον σκοτωσαν οι μουσουλμανοι ουτε και καμια διαψευση οτι το εκαναν γιατι οπως λες ήταν ενας αλητηριος....

Αυτο ήταν το λαθος του...
Τους αλητηριους τους ανεχομαστε στην θρησκεία της αγαπης στον Χριστιανισμό...
Τους αλητηριους ομως τους σκοτωνουν σαν σκυλια στην θρησκεία του αίματος και του μισους το Ισλαμ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.