3 Ιουλίου 2014

Ο Ερντογάν ετοιμάζει ¨διαθήκη¨;

OBAMA care  ERNTOGAN care  HELLENIC care
Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε χθες επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της χώρας στις προεδρικές εκλογές του Αυγούστου.
Κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ερντογάν έκανε την εμφάνισή του και το λογότυπο της εκστρατείας του, που όπως φαίνεται είναι παρόμοιο με το λογότυπο του Ομπάμα στις εκλογές του 2008 και του 2012. 

Η προεκλογική καμπάνια του Ερντογάν έχει δύο επίσημα συνθήματα: «Εθνική Διαθήκη - Εθνική Δύναμη» και «Ο άνθρωπος του έθνους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν». 

Τα στελέχη του AKP πρόσθεσαν ότι τα χρώματα και ο σχεδιασμός του λογότυπου επιδιώκουν να αναδείξουν αξίες όπως, ειλικρίνεια, ελπίδα, δύναμη, ένωση, κύρος και δυναμικοί στόχοι.

Εκτός από τον ήλιο, στο λογότυπο του Τούρκου πρωθυπουργού, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του κόμματός του, AKP, υπάρχει και μια σήραγγα και ο δρόμος που έχει σχήμα ζιγκ - ζαγκ, στο τέλος θα οδηγήσει στο φως που βρίσκεται στο τέλος του τούνελ. Ο δρόμος αυτός συμβολίζει «το ταξίδι ζωής του Ερντογάν». http://www.dou.gr/02/07/2014 

Επειδή ο προεκλογικός αγώνας και το φινάλε του  με όλα τα γεωπολιτικά που έχουν περικυκλώσει την Τουρκία  πρόκειται να είναι συναρπαστικός, κρίναμε σκόπιμο δίπλα στην λέξη Erdogan να προσθέσουμε την λέξη  care που σημαίνει φροντίδα, έγνοια, περίθαλψη κατά αντιστοιχία με την έκφραση OBAMA care.

Άλλωστε προσωπικότητες που τον τελευταίο καιρό ¨φροντίζουν¨ ιδιαιτέρως την ανθρωπότητα πρέπει να  προβάλλονται και ξεχωριστά.

Ζήλεψε και ο Σουλτάνος και άρχισε να μιμείται τους νεοεποχίτικους συμβολισμούς για να είναι σύμφωνος  με τις επιταγές της μόδας.

Τι τις θέλει τις αμερικανιές; Tι θέλει τις Εθνικές διαθήκες;
Όταν άλλοι του ετοιμάζουν ¨γεωπολιτικές διαθήκες¨.

Ο Ρώσος αρχηγός του ακραίου δεξιού φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι,  υποστήριξε στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24», ότι σχεδιάζεται η δημιουργία του Μεγάλου Κουρδιστάν στην Μέση Ανατολή, από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις.

Ο Ζιρινόφκσι, επεσήμανε ότι μέσα στην κατακερματισμένη περιοχή της Μέσης Ανατολής μεταξύ των Σιιτών και των Σουνιτών, κυρίως στο Ιράκ θα προκύψει το νέο μεγάλο κράτος. Η Μοσούλη θα αποτελέσει την πρωτεύουσα του ανεξάρτητου κράτους του Κουρδιστάν, είπε.

Μέρη της Τουρκίας, της Συρίας και του Ιράκ θα ενωθούν για τη δημιουργία της κουρδικής περιοχής, «40 εκατομμύρια  άνθρωποι θα αποτελέσουν το νέο ανεξάρτητο κράτος στη Μέση Ανατολή, και έτσι  οι Κούρδοι θα αποτελέσουν την νέα αμερικανική προσπάθεια ελέγχου της Μέσης Ανατολής. Πιστεύω ότι οι εξελίξεις που βλέπουμε οδηγούν προς το σχέδιο αυτό», είπε ο Ζιρινόφσκι. http://www.echedoros-a.gr/ 28 Ιουνίου 2014

Στις αμερικανοτουρκικές φροντίδες και έγνοιες πρόκληση ήταν για εμάς να συμπληρώσουμε το όλο ματωμένο σκηνικό των ημερών μας με μία ¨αναψηλάφηση φροντίδας¨ από τα παλιά που συγκρατεί μέσα της τον σπόρο της Πίστης και της Ελπίδας για το αύριο και αυτή η φροντίδα και έννοια λέγεται HELLENIC care.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ με τον διαχρονικό Δικέφαλο Αετό της Ρωμανίας των προγόνων μας. 

Πάντα οι Βάρβαροι της ανθρωπότητας μέχρι και τις ημέρες που διάγουμε ποτέ δεν κατανόησαν  την πολιτισμική δέσμη των αξιών του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, μάλλον από δαιμονιώδη αποστροφή προς την διαχρονικότητα του ήθελαν να τον πατήσουν καταγής , αυτόν και τα επιτεύγματα του.

Σήμερα το δείχνουν με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο.
Σήμερα ¨σφάζουν και σταυρώνουν¨ τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό.
Κατά αυτόν τον τρόπο όμως γράφουν και τις ¨εθνικές διαθήκες¨τους…

Και ταυτόχρονα  ενώ ποτίζουν την γή με αίμα αθώων από το πουθενά βλαστάνει ο σπόρος της Ανθρωπιάς του Ρωμαίικου Πολιτισμού που ¨πέθανε μεν εξ αιτίας τους  στο έδαφος για να αναστηθεί σε λίγο αειθαλής και ακμαίος¨.

Δεν μπορούν οι ήδη ¨πεθαμένοι¨ των Εθνών να εμποδίσουν τον πλανήτη να παράγει πνευματικούς καρπούς.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.