26 Μαΐου 2014

Ο μαζοχισμός της Selanik....

Γράφει ο Θάνος

Μεγάλες χαρές στην Τουρκία....

Για τα επόμενα 5 χρόνια βγήκε ο Μπουτάρης στην Selanik......
Εφόσον ο λαός ψήφισε κι αποφάσισε να βάλει αυτόν που είχε αποκαλέσει την Κωνσταντινούπολη Istanbul.... προφανώς δεν πειράζει να αποκαλούμε πλέον την πόλη του Αγίου Δημητρίου με το όνομα που την λένε οι Τούρκοι φίλοι του Μπουτάρ Πασά....

Κι όπως είπε ο Μπουτάρ Πασάς θα έχετε μια ανοικτή πόλη.
Το σε ποιους θα την ανοίξει είναι άλλο ερώτημα....
Θα πραγματοποιήσει επιτέλους και το όνειρό του να στήσει άγαλμα στον σφαγέα του μικρασιατικού ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ ....
Μεγάλες όμως θα είναι οι χαρές και για τους διεστραμμένους ομοφυλόφιλους...
Θα συνεχιστούν τα ετήσια καρναβάλια τους (gay pride)....

Καλή τύχη εύχομαι σε όλους τους αγαπητούς μου φίλους Selanikiotes.....

ΥΓ. Ελπίζω να σημαιοστολίστηκε και η πλατεία Δυρραχίου (πρώην Καραϊσκάκη) για τα επινίκια.... 

ΥΓ2. Μαθαίνω ότι η εκλογή του ήταν προϊόν επαγγελματικής συναλλαγής...
Οι Selanikiotes ξεπούλησαν την ψήφο τους γιατί ο Μπουτάρης δεν απέλυσε κανέναν από τον δήμο και παίρνει συνεχώς εκατοντάδες δεκάδες συμβασιούχους....
Ε, τότε τους καταλαβαίνω βρε......
Κι ο ίδιος ο Κεμάλ να ήταν δήμαρχος αυτόν θα ψήφιζαν....
Πρώτα και πάνω από όλα το χρήμα και η επιβίωση....
Τι βλακείες θα λέμε τώρα; 

Καλύτερα τουρκοπροσκυνημένος φαγωμένος και ζωντανός παρά Ελληνας πεινασμένος και νεκρός....

ΥΓ3. Αυτήν την έρημη ελληνική σημαία στον ιστό του Λευκού Πύργου υπάρχει κανένα ελληνόπουλο να την κατεβάσει και να την πάρει στο σπίτι του...;
Κι όταν ελευθερωθεί η πόλη την ξαναβάζετε.....

Διαβάστε επίσης: 

Το χαβά του ο Μπουτάρης... τμήμα της Πλατείας Καραϊσκάκη στην Θεσσαλονίκη ονομάστηκε "πάρκο Δυρράχιο Αλβανία"!!!

Μπουτάρης: "Ποια 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης;"
  
Μπουτάρη μην τολμήσεις να στήσεις άγαλμα του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΝΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ… ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ.

Καταργεί την σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης με το κεφάλι του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο Μπουτάρης! "Δεν έχει σχέση με την ιστορία της πόλης"!!!...

Πανό κατακεραύνωση του Μπουτάρη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ...

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος: "Μακρυά τα παιδιά σας από το Gay Pride". 

1o gay pride στὴ Θεσσαλονίκη: Ἡ σεξουαλικὴ παρεκτροπὴ ὡς "σημαία" στὴν πόλη μας. Ἀνακοίνωση-Κάλεσμα



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπομονη κυριε Θανο, αυτη, και ακομα μια 5ετεια!!! ...χρονια πολλα!!.
Σαλονικιος και οχι Σελανικιος.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Μωρε εγω υπομονη να κανω αλλωστε ζω στην Αθηνα αν και καταγομαι απο την Θεσσαλονικη και συγκεκριμενα την καλαμαρια γι αυτο με ποναει...

Ομως δεν ξερω τι υπομονη πρέπει να κανετε εσεις αν περιμενεις 2 πενταετίες να γινει ο Μπουταρης 100 χρονων...

Καλα κουραγια...

ΥΓ Χαιρομαι που εισαι Σαλονικιος.
Εχουν αρχισει να σπανιζουν...

Γιαννης Κατσεας είπε...

Αγαπητοι φιλοι,δεν εισαστε Σαλονικιοι αλλα Θεσσαλονικιοι.Σαλονικη ον;μαζουν οι εβραιοι την πολη μας οποτε μην τους κανουμε την χαρη....
Αλλωστε για αυτους δουλευει ο μπαρμπαγιαννης.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σωστα Γιαννη...
Το Σαλονικη περισσοτερο χαριν συντομιας το λεμε...
Το ορθο και πρεπον ειναι Θεσσαλονικη.

Ανώνυμος είπε...

Θεσσαλονίκη !, και δυνατα την αποκαλούμε τη βασίλισσα του Θερμαϊκού μας πόλη.

Το κομμενο δηθεν υποκοριστικό "σαλονίκη" λέγεται από σλαβους, εβραίους, τουρκοσπορους αλλά και κάποια λιγα ευτυχως εντοπια και ξυλα απελεκυτα φλωρακια.

Θεσσαλονίκη ειναι το πανεμορφο της ονομα, και οχι οπως το επιθυμουν οι διαφοροι "γιδοβοσκοί" εχθροι του ελληνισμού και της Μακεδονίας. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ λοιπόν...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.