Τελευταίες αναρτήσεις

24 Μαΐου 2014

Γαλλία: Οι... Μασονικές Στοές ανησυχούν για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών!

(Πορφύρης Δ., Σταφυλά Π., pentapostagma.gr)
 
Διαφορετικά Τάγματα του λεγόμενου Ελευθεροτεκτονισμού στη Γαλλία (Franc-maçonnerie), υπέγραψαν κοινό ανακοινωθέν. Καλούν τα μέλη τους και όλους τους πολίτες σε μη αποχή από τις ευρωεκλογές αλλά και τους δίνουν συγκεκριμένες οδηγίες πολιτικής ψήφου.  
 
Το δελτίο Τύπου υπογράφεται από τη Μεγάλη Γυναικεία Στοά της Γαλλίας, τη Μεγάλη Στοά της Γαλλίας, τον Μεγάλο Ανατολικό της Γαλλίας, τη Μεγάλη Μεικτή Στοά της Γαλλίας και τη Μεγάλη Γυναικεία Στοά του Memphis Misraim (media press 22/05/14).
 
Αυτό που ανησυχεί τους "Μεγάλους Δασκάλους" των Στοών είναι η άνοδος του Eυρωσκεπτικισμού  που μπορεί να επιφέρει τόσο αποχή απ΄ τις κάλπες όσο και στροφή σε εναλλακτικές πέραν των σοσιαλιστών, φιλελευθέρων όπου  τα δίκτυά τους εκτείνονται. 
 
Τους προβληματίζει επίσης η εξάπλωση του αισθήματος στο γαλλικό λαό μιας απόρριψης του σύγχρονου πολιτικού συστήματος και μιας βαθειάς απογοήτευσης που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα νέο πολιτικό ρεύμα.
 
Δεν μένουν μόνο στις διαπιστώσεις αλλά δίνουν και συγκεκριμένη πολιτική γραμμή με αποφατικό τρόπο: “όχι σε ψήφο διαμαρτυρίας υπέρ υποψηφίων που εκπροσωπούν κινήματα ή κόμματα ακραία, λαϊκίστικα, ευρωφοβικά, ρατσιστικά, αντισημιτικά, ομοφοβικά.”
 
Με την κοινή τους ανακοίνωση καλούν όλους τους Γάλλους να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Μαΐου 2014, “διότι μια μαζική αποχή θα σηματοδοτήσει την ανάσχεση κάθε προόδου… και θα αποτελέσει απειλή για τη Δημοκρατία σε όλην την Ευρωπαική Ένωση που εδώ και 60 χρόνια υπερασπίζεται τις ανθρωπιστικές αξίες…” 
 
Είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον της Μασονίας για τα εκλογικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ώστε έχει ήδη προγραμματισθεί για τις 28 Μαΐου 2014 το 1° Φόρουμ των Φιλελεύθερων και Αδογματικών Μασονικών Ταγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1°Forum des Obédiences maçonniques libérales et adogmatiques de l’Union Européenne), στην έδρα του Μεγάλου Ανατολικού στο Παρίσι.
 
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια πανευρωπαική συνάντηση όλων των Μασονικών Στοών.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
Νομίζω ότι είναι σχετικά απλό...
Οι Μασώνοι δεν θέλουν τον ευρωσκεπτικισμό γιατί τους συμφέρει μια Ευρωπαική Ενωση όσο πιο ομοσμονδιοποιημένη σε ένα κράτος γίνεται, διότι ελέγχοντάς το ελέγχουν ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη.... 
 
Γενικά στους μασώνους "αρέσει" η ενοποίηση και παγκοσμιοποίηση του κόσμου και για αυτό την ίδρυσαν ως θεωρία και την προωθούν με κάθε τρόπο...
Μιλούν για παγκόσμια διακυβέρνηση, ευρωπαϊκά συντάγματα (ή συνθήκη Λισαβώνας)  για παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, ενοποιημένο τραπεζικό σύστημα κλπ...
Αυτοί προώθησαν το ευρώ και εξαφάνισαν μέσα σε λίγα χρόνια την εθνική ανεξαρτησία των χωρών μελών της ευρωζώνης...
Φυσικά διέλυσαν σαν χαρτί την ελληνική (ήδη ρημαγμένη) οικονομία και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαφανίσουν το (μισητό γι αυτούς) ορθόδοξο γένος μας.
 
Η πλήρως ελεγχόμενη Ε.Ε. από αυτούς κινδυνεύει να γεμίσει στο κοινοβούλιό της με ευρωσκεπτικιστές που επιθυμούν μια Ευρώπη ανεξαρτήτων ελεύθερων λαών με μόνο χαλαρούς οικονομικούς δεσμούς και τίποτα άλλο.... (όπως την φαντάστηκε ο ντε Γκώλ που υπήρξε από τους ιδρυτές της ΕΟΚ).

Οπότε καλοί μου φίλοι το χρέος μας είναι απλό....
Αυτό που δεν θέλουν οι μασώνοι θέλουμε εμείς....
Προσοχή λοιπόν...
Ψήφος σε κόμματα που ΔΕΝ επιθυμούν την λεγόμενη ευρωπαική ολοκλήρωση και την εθνική εξαφάνιση....

Αρκετά μας έκατσαν στον σβέρκο οι "κοντσίτες" των Βρυξελλών....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.