27 Μαΐου 2014

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ – εικόνες που ντροπιάζουν την ανθρωπότητα…

Οι δήμιοι τρομοκράτες ισλαμοφασίστες ανάμεσα σε πλήθος και με μικρά παιδιά...
ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΚΗ DAGEN ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ 

Πορφύρης Δ/ Σταφυλά Π 

Σε αρένα έχουν μεταβληθεί γειτονιές του Χαλεπίου που ελέγχουν οι τζιχαντιστές. Μέγα πλήθος παρακολουθεί τις δημόσιες μαζικές εκτελέσεις που πραγματοποιεί η ISIS. Φωτογραφικό υλικό που διοχετεύθηκε σήμερα εμφανίζει πολυάριθμους θεατές να συνωθούνται σε κτίρια και πλατείες για να παρακολουθήσουν το τελετουργικό έγκλημα. Πάνδημοι αποκεφαλισμοί; Μικρά παιδιά διακρίνονται να παρακολουθούν τη σκηνή. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Το λάβαρο της ΙSIS ανεμίζει πάνω από τα κεφάλια ων μελοθάνατων που έχουν μπανταρισμένα τα μάτια και είναι καθηλωμένοι στα γόνατα, πισθάγκωνα δεμένοι. Ένα ηγετικό στέλεχος απαγγέλει την ετημυγορία. Το πλήθος σίγουρα αλαλάζει κάτι σαν το “AVE ALLAH oι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.” 

Φύλλο και φτερό έκανε τη δικογραφία της υπόθεσης σύλληψης του -και κατ΄ ομολογία του – φονιά των επισκόπων Χαλεπίου ένας χριστιανός νεαρός, μάχιμος Ασσύριος δικηγόρος από την Τουρκία. Την έφτασε ως τη Σουηδία και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με άνθρωπο της εφημερίδας καθώς του παραδίδει το ευαίσθητο υλικό. 

Με τίτλο «Η Τουρκία ενέχεται στην απαγωγή των επισκόπων» η σουηδική εφημερίδα Dagen στις 15.05.14 παραδέχεται και το αποδεικνύει έμπρακτα με φωτογραφίες ότι παρέλαβε έγγραφα που αποδεικνύουν την εμπλοκή της Τουρκίας στην υπόθεση των αδικοχαμένων Επισκόπων Χαλεπίου. 

Ο δικηγόρος με το μαύρο κοστούμι και ο δημοσιογράφος
Ο μάχιμος τούρκος δικηγόρος ποινικολόγος MetinErkan ασσυριακής καταγωγής επιδεικνύει και καταθέτει τα έγγραφα ντοκουμέντα στο δημοσιογράφο της σουηδικής εφημερίδας NuriKino. Πρόκειται για το κατηγορητήριο και τα έγγραφα της ανάκρισης του ” AbuBanat ” του Τσετσένου από το Νταγκεστάν MagomedAbdurrahmanov. Αυτά αποδεικνύουν ότι στο διαμέρισμά του βρέθηκαν στοιχεία για διασύνδεσή του με την Αλ Κάιντα.

Τα έγγραφα της ανάκρισης που επιδόθηκαν στην εφημερίδα αποδεικνύουν ότι στην ερώτηση αν είναι αυτός ο εικονιζόμενος στο βίντεο που αποκεφαλίζει « τα τρία άτομα της θρησκείας » όπως χαρακτηριστικά τα αποκάλεσε, ομολόγησε την ενοχή του « ναι εγώ έκοψα το κεφάλι του του πρώτου. »Αποκάλυψε επίσης ότι οι τούρκικες μυστικές υπηρεσίες του είχαν διοχετεύσει εξοπλισμό συντονισμού γουόκι τόκι κ.α. 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τσετσένος, κάθε Παρασκευή εκτελούσε άτομα που τα δίκαζε σύμφωνα με τη Σαρία. Eνώ ακρωτηρίαζε τα δάκτυλα των καπνιστών. 

Στη Χάγη αν πρέπει κάποιοι να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί είναι τα αφεντικά και οι προστάτες των ανθρωποσφαγέων oι αυτοαποκαλούμενοι « Οι Φίλοι της Συρίας » οι πραγματικοί εχθροί των Συρίων.

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.