Τελευταίες αναρτήσεις

25 Μαΐου 2014

Κατοχική σημαία.

Τούτη δω η σημαία είναι κατοχική. 

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, όσο και αν δεν τολμάμε να το κατανοήσουμε. Με όχημα αυτήν την σημαία και στο όνομα μιας περίεργης ηθικής που θέλει τους πολλούς να λιμοκτονούν και την ελίτ να ευημερεί, ήρθε η τρόικα στην Ελλάδα. Και στην Κύπρο μέσα σε μια βδομάδα πέτυχε ότι δεν πέτυχαν οι δυνάμεις του Αττίλα: Να διαλύσει μια ζηλευτή οικονομία και να ξαναστείλει την Μεγαλόνησο στην μετά του ’74 εποχή. Πέτυχε να εξοστρακίσει την Δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια από την Ελλάδα και όλη την Νότια Ευρώπη.

Η σημαία με τα δώδεκα αστέρια είναι σημαία κατοχής, υποταγής και φτώχιας. Και για όσους έχουν εθιστεί με την θεωρία του καλού παιδιού και του yes-man ας καταλάβουν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη όσο αυτή η σημαία κυματίζει. Εντάξει στην Ελλάδα έχουμε παράδοση από μακραίωνες σκλαβιές, κάποιοι μάλιστα τις χαρακτήρισαν και σαν ευλογία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή και για κάποιον λόγο οι παραδόσεις δεν πρέπει να σπάνε.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Νομίζετε ότι για να καταληφθεί μια χώρα χρειάζεται απαραίτητα πόλεμος;
Νομίζετε ότι για να έρθουν ξένοι να διαφεντεύουν στο σπίτι μας χρειάζεται στην σύγχρονη εποχή να προηγηθεί σύγκρουση;
Νομίζετε ότι αν συμβαίνει να κυματίζει η εθνική μας ιερή σημαία στον βράχο της Ακρόπολης και στον Λευκό Πύργο σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει εθνική ανεξαρτησία;

Αν ναι γελιέστε....

Ολα τα παραπάνω μπορούν να συμβούν με απλές υπογραφές ξεπουλημένων προδοτών που οδηγούν την πατρίδα μας στην καταστροφή... και στον αφανισμό.

Αυτοί που υπογράφουν συνθήκες όπως του Μάαστριχτ, του Σέγκεν, της Λισσαβώνας του Δουβλίνου ενάντια στα ελληνικά εθνικά συμφέροντα και αυτοί που υπογράφουν μνημόνια και μεσοπρόθεσμα με ξένους δανειστές και παραχωρούν την εθνική μας ανεξαρτησία χωρίς να μας ρωτήσουν είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας...

Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε με τι τύπους ραγιάδων πολιτικών έχουμε να κάνουμε τόσα χρόνια...
Τα ελληνικά αυτοκίνητα όπως όλοι ξέρουμε κυκλοφορούν με τις ελληνικές πινακίδες που φέρουν εκτός από το σήμα της ελληνικής δημοκρατίας (αν το φέρουν κιολας) και το βρωμερό σήμα της Ευρωπαϊκής Ενωσης...
Οι πινακίδες αυτές περιέχουν γράμματα και αριθμούς νομίζετε όμως ότι περιέχουν όλα τα ελληνικά γράμματα;
Λάθος... 

Περιέχουν ΜΟΝΟ τα ελληνικά γράμματα που έχουμε κοινά με τους ξένους!!!!
Δηλαδή όσα γράμματα είναι κοινά σε ελληνικό και λατινικό αλφάβητο...

(το αν αυτό είναι ή δεν είναι ευρωπαϊκή εντολή δεν με νοιάζει καθόλου)

Ποτέ λοιπόν δεν θα δείτε σε ελληνική πινακίδα οχήματος τα Γ, Δ, Θ, Λ, Ξ, Π, Σ, Φ, Ψ και Ω.... (επιβεβαιώνεται κι από την Wikipedia)
Γιατί συμβαίνει αυτό... μα για να μπορούν οι ξένοι (κυρίως οι Ευρωπαίοι) να διαβάζουν εύκολα τις πινακίδες μας....

Και τι με νοιάζει εμένα, θα μου πείτε;
Σάμπως οι Αγγλοι, οι Γερμανοί οι Γάλλοι και οι λοιποί Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν στα οχήματά τους μόνο τα γράμματα που έχουν κοινά με το ελληνικό αλφάβητο;
Οχι...
Μας έχουν κανονικά γραμμένους...
(σχεδόν όλοι θα έχετε δεί ξένες πινακίδες για παρατηρείστε προσεκτικά έχουν ή δεν έχουν όλα τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου;)

Ομως εδώ είναι το βασίλειο του ραγιά και του προδότη πολιτικού εδώ και δεκαετίες...
Τα σπέρματα του αίσχους και της σύγχρονης προδοσίας μπήκαν πολλά χρόνια πριν...
Απλά η σημερινές γενιές Ελλήνων έτυχε να πέσουν πάνω στα μεγαλύτερα προδοτικά κτήνη της νεότερης ελληνικής ιστορίας....

Κι έτσι καταλήξαμε στα ανίερα χέρια Τζέφρυδων, Παπακωνσταντίνου, Σαμαράδων, Παπαδήμων, Βενιζέλων, Στουρνάρων κλπ αλλά και όλων αυτών που τους ακολουθούν και τους στηρίζουν στο σιχαμερό και προδοτικό έργο τους...

Δεν αναγνωρίζω λοιπόν αυτήν την σημαία...
Να την πάρετε και να ξεκουμπιστείτε από εδώ..
Κανένας πρόγονός μου δεν έχυσε το τίμιο αίμα του για να βλέπω σε όλα τα δημόσια κτίρια το μπλε κουρελόπανο με τα κίτρινα αστεράκια σας...

Παρακαλώ όλα τα αδέρφια μου τους Ελληνες στην καρδιά να μην χρησιμοποιούν την σημαία αυτή γιατί με λύπη συνειδητοποιώ μερικές φορές ότι την χρησιμοποιούν κι απλοί πολίτες μην γνωρίζωντας τι ακριβώς εκφράζει...

Τα τελευταία χρόνια καταλάβαμε με τον χειρότερο τρόπο όμως και τι εκφράζει και τι έχει προκαλέσει στις ζωές όλων μας...
Ηδη έχει χυθεί μπόλικο ελληνικό αίμα από τους 6000 αυτόχειρες και τους απείρως περισσότερους νεκρούς που πέθαναν χωρίς περίθαλψη μέσα στην φτώχεια και την δυστυχία που τους προκάλεσε αυτό που έφερε μαζί της η κατοχική αυτή σημαία, μαζί με τους προδότες που την δείχνουν με καμάρι όπου σταθούν... 

Ας σηκώσουμε επιτέλους την μια και μόνη σημαία που μας έδωσαν τα άγια χέρια των προγόνων μας και σας ξαποστείλουμε κάθε σιχαμερό ανδρείκελο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως...

Φτάνει όλη αυτή η καταστροφή...

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.