14 Απριλίου 2014

Πρόσθες Αυτοίς Κακά ΚΥΡΙΕ, Πρόσθες Αυτοίς Κακά Τοις Ενδόξοις Της Γής.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

13 Απριλίου 2014  Εσπέρας Ακολουθία του Νυμφίου

O διευθυντής της CIA John Brennan επισκέφθηκε το Κίεβο κι είχε συναντήσεις με τους επικεφαλείς των υπηρεσιών ασφαλέιας της Ουκρανίας. Λίγο αργότερα είχαμε την  προβοκάτσια στο οδόφραγμα του Slovyansk από μέλη του "Δεξιού Τομέα" που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει κοστίσει την ζωή σε τέσσερα άτομα. http://www.efenpress.gr/ 

Ταυτόχρονα οι εύθικτοι Τούρκοι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και προέβησαν σε νέα ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα της παραμονής του αμερικανικού πολεμικού πλοίου στη Μαύρη Θάλασσα για 11 μέρες παραπάνω από όσα προβλέπει η Συνθήκη του Μοντρέ (1936). http://www.defence-point.gr/news/ 

Βλέπουμε το θέμα της Ουκρανίας να ¨ανάβει¨ το θέμα των Στενών που έχουν άμεση σχέση με την γειτονία της Ελληνικής Επικράτειας μας και ειδικότερα με το Εθνικό Θαλάσσιο χώρο μας. Μάλιστα η ένταση των δύο παράλληλων αυτών προβλημάτων  αυξάνεται κατά αναλογία. 

Έτσι βλέπουμε ότι ο Απρίλιος μήνας, ο κατ εξοχήν μήνας του Εκούσιου Πάθους του Κυρίου μας Ιησού Χριστού τους τελευταίους τέσσερις χρόνους να δίνει απτά δείγματα του ακούσιου πάθους της ανθρωπότητας από αιμοσταγή χέρια που φαίνεται πλέον τώρα ολοκάθαρα να θέλουν να αιματοκυλίσουν τον πλανήτη.

Ετοιμάζεται λοιπόν ο καθημερινός άνθρωπος  να ακολουθήσει  τα βήματα του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ προς τον ΓΟΛΓΟΘΑ με συνταρακτικά γεγονότα που έρχονται.

Και πάμε πριν λίγα χρόνια εδώ στα δικά μας γιατί πριν  ξεκινήσουν οι μακελλάρηδες να  ξοφλούν με την ανθρωπότητα αποφάσισαν να τελειώνουν πρώτα με την Ορθόδοξη Ελλάδα, το αιώνιον κάρφος τους που είναι συνάμα και το κέντρο της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, έστω και αν αυτός ο χαρακτηρισμός  δεν αρέσει σε μερικούς Ομόδοξους.

23 Απριλίου 2010 

Ξεκίνησε και η πατρίδα μας  πάλι Απρίλιο μήνα να πορεύεται προς τον ακούσιο μαρτύριο του Γολγοθά της. 

…(Με διάγγελμά του από το Καστελόριζο ο Πρωθυπουργός  δήλωσε: «Ανάγκη εθνική να ζητήσουμε και επισήμως την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης που από κοινού αποφασίσαμε με τους εταίρους μας. Έχω ήδη δώσει εντολή στον υπουργό οικονομικών για τις αναγκαίες ενέργειες»Έτσι ανακοινώθηκε η κατάργηση της  de jure κυβέρνησης της χώρας.Η de facto διακυβέρνηση θα ασκείται πλέον από το ΔΝΤ. Από factorx στις 23/04/2010 www.antinews.gr/)

ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ;

Ξαφνικά η πατρίδα μας γιόμισε Σταυρούς κάθε μεγέθους και φορτίου, κάθε σπίτι και ένας η περισσότεροι Σταυροί, κάθε γωνιά και ένα ακάνθινο στεφάνι. Κάθε μπαλκόνι υποψήφιο για απενενοημένο διάβημα!! Σηματοδοτήθηκε έκτοτε η  τετράχρονη σχεδόν μέχρι σήμερα πορεία της Εθνικής Δυστυχίας μας για την οποία κάποιοι δηλώνουν περήφανοι, αν είναι δυνατόν σπάζοντας τις ¨κόκκινες γραμμές¨της κοινής λογικής.

Να πως μας κατάντησαν!! εδώ και τέσσερα χρόνια  η ζωή μέσα στην Ελλάδα να καταστεί μια επώδυνα συνεχόμενη πρόκληση για επιβίωση ανάμεσα σε ψεύτες και απατεώνες.

Όμως το κακό δεν ξεκίνησε  το 2010, έχει γεωπολιτική αφετηρία πολύ πριν, εδώ κοντά στα σύνορα μας. Και κατά μια σύμπτωση  όλα τα μεγάλα γεγονότα πυροδοτήθηκαν  στην Ορθόδοξη γειτονιά μας σε μια συγκεκριμένη  χρονική περίοδο.  Βλέπουμε λοιπόν τους  Εξουσιαστές αυτού του αιώνος του απατεώνος να έχουν μια κοινή συνήθεια  και να επιθυμούν διακαώς να  κτυπήσουν την Ορθοδοξία  στην ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ περίοδο του Πάσχα. Αντικρίσαμε στην δεκαετία του 90  και στην Πασχάλια περίοδο πάλι Απρίλη μήνα να γεμίζουν την Σερβία με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου δίχως σπλάχνα οικτιρμών. Στην συνέχεια άφησαν  κάποια χρόνια να περάσουν και προετοίμασαν τις συνθήκες  για  το επόμενο γειτονικό (κτύπημα)τους.

Τὴν Μεγάλη Τετάρτη 7 Ἀπριλίου 2004, ὁ τότε Πρόεδρος τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας Τάσσος (Εὐστάθιος) Παπαδόπουλος (+12-12-2008) κάλεσε τὸν ἑλληνικὸ κυπριακὸ λαὸ νὰ ἀπορρίψει τὸ Σχέδιο Ἀνᾶν στὸ δημοψήφισμα στὶς 24 Ἀπριλίου μὲ ἕνα δυνατὸ ΟΧΙ καὶ νὰ ὑπερασπιστεῖ τὸ δίκαιο, τὴν ἀξιοπρέπεια καὶ τὴν ἱστορία του. 

Στην μετέπειτα προετοιμασία των Αρχόντων του Κόσμου τούτου φαίνεται να εντάσσεται  και ο οικονομικός εφιάλτης του 2010 με έναρξη εισαγωγής στο ΔΝΤ και  της Τρόικας  στην Ελλάδα την περίοδο της  Πασχάλιας Αναστάσιμης περίοδου του αυτού έτους. Και φυσικά   συνέχισαν απτόητοι εν έτη 2013 και άρχισαν τις προετοιμασίες για τον μνημιονιακό μηχανισμό της Κύπρο ακριβώς μέρες του Απρίλη που συνέπιπταν  με την Πασχάλια εκείνη Σταυρό -Αναστάσιμη περίοδο.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ έμαθε να Σταυρώνεται μήνα Απρίλη αλλά και να ζή με την προσδοκία της  Αναστάσεως ΤΗΣ.

Σίγουρα όμως κάποιος ήξερε από παλιά τα ύπουλα αυτά σχέδια και αυτός ήταν ένας απλοικός αλλά πνευματοκίνητος  Αγιορείτης που έλεγε χρόνια πριν (η φωτιά που ξεκίνησε στην Σερβία θα επεκταθεί  και στα Βαλκάνια) ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ. 

Σήμερα βλέπουμε να  ετοιμάζεται να αναφλεγεί η Ουκρανία και όλη η περιφέρεια των κρατών που την περιβάλλουν μεταξύ των οποίων είναι και Βαλκανικές χώρες.

Τελικά αυτός  ο Γέροντας έγινε εγχειρίδιο χρήσης στις γνωστές υπηρεσίες που τον διαβάζουν από διαφορετική όμως σκοπιά για να καταλήξουν σε γεωπολιτικά συμπεράσματα. Όμως γι αυτούς αποτελεί της ¨τύφλας το ανάγνωσμα¨.

Ο μακρόθυμος Γέροντας Παίσιος έλεγε και το εννοούσε (ότι καλόν είναι ο ΘΕΟΣ να τους  δίνει μετάνοια και μετά να τους παίρνει και να εύχεσθε να βγουν νέοι Μακκαβαίοι).

Σήμερα όμως μπαίνουμε στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε συνταρακτικά γεγονότα.

Ακολουθία Όρθρου ΜΕΓ. ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ με το που μπαίνουμε στην κατανυκτική ατμόσφαιρα των Ιερών Ναών μας τα ψαλμικά ακούσματα είναι  αποκαλυπτικά (Δικαιοσύνη μάθετε οι ενοικούντες επί της γης). Όμως τι να το κάνεις, τόσα χρόνια ισχύει το λαικό ρητό (στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα) για αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε όλοι ανεξαιρέτως. Ο καθένας με το αντίστοιχο ποσοστό ευθύνης του και ανάλογα πόσο έκλεινε τα αυτιά του. Συγκεκριμένα όμως για τους εξουσιαστές- κοσμοκράτορες του αιώνος του απατεώνος μας ψέλνεται και αρμόζει   κάτι πολύ πιο βαρύ  και επίκαιρο και αυτό είναι ο δ΄στίχος του ψαλμού (Πρόσθες αυτοίς κακά ΚΥΡΙΕ, Πρόσθες αυτοίς κακά τοις ενδόξοις της γης).

Τι να σημαίνει όμως αυτό και ποιους αφορά; 

Οι αθεόφοβοι εξουσιαστές μπορεί να έχουν άγνοια των εγκληματικών επιπτώσεων των δολοφονικών σχεδιασμών τους σε όλο τον πλανήτη. Μπορεί να πιστεύουν ότι το κάνουν και για ¨το καλό της ανθρωπότητας¨γιατί οι ψυχές και το μυαλό τους κατάντησε σαν τους ασβεστωμένους τάφους.

Μπορούν όμως να ξεφύγουν από την οργή του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που έχει γνώση των πάντων; 

και την στιγμή μάλιστα που στον Ζωαρχικό Θρόνο ΤΟΥ παραστέκονται με λευκές στολές τα πρόσφατα ανθρώπινα μαρτυρικά σφάγεια της Σερβίας, της Συρίας, Ιράκ και τα απανταχού της γής εγκλήματα και ψέλνουν και αυτά μαζί με εμάς στις Εκκλησίες (Πρόσθες αυτοίς κακά ΚΥΡΙΕ, Πρόσθες αυτοίς κακά τοις ενδόξοις της γης)!!!

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της εγκατάλειψης και της προδοσίας και σε όσες πιθανώς ακολουθήσουν οφείλουμε και εμείς σαν υποψήφια θύματα της παγκόσμιας ασυδοσίας  να σφραγίσουμε τα χείλη μας με την ΕΥΧΗ (Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ και Λόγε του Θεού ελέησον με) και με την έμπρακτη άδολη αγάπη προς την πατρίδα να υπερασπίσουμε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ συμπεριλαμβανομένης και του ιδανικού των δημοκρατικών Ελευθεριών μας που χλευάζονται, ποδοπατούνται και περιορίζονται τέτοιες Άγιες Μέρες.

Τα βδελύγματα μπορεί σε όλη την γή να ανασηκώνουν με αυθάθεια τις οφιούχες δηλητηριώδεις κεφαλές τους προς τον Ουρανό τέτοιες μέρες  δίχως να ξέρουν ότι ο ΣΤΑΥΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ  έσπασε τις κεφαλές τους  και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ τους έδωσε την χαριστική βολή.

Να γιατί δοκιμάζουν τέτοιες μέρες να σηκώνουν το κεφάλι τους γιατί θέλουν να ξαναδούν το τέλος τους.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.