25 Απριλίου 2014

Ποιοί υπέγραψαν κατά του ανθελληνικού Σχεδίου Ανάν.

Το 2009 είχαμε κάνει μια συλλεκτική ανάρτηση με το περιεχόμενο του ανθελληνικού Σχεδίου Αναν στην οποία περιλαμβάνονταν τα ονόματα (με ορισμένα σχετικά λινκ) που υπέγραψαν υπέρ του και πίεζαν την τότε κυπριακή κυβέρνηση του Τάσσου Παπαδόπουλου να υπογράψει και τον Κυπριακό ελληνισμό να ενδώσει..... (Δείτε την ΕΔΩ)

Ευτυχώς οι Κύπριοι αδερφοί μας με πρωτοστάτη τον πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο (ο οποίος πέθανε υπόπτως μέσα σε λίγα χρόνια μετά) καταψήφισαν το Σχέδιο και με ένα βροντερό ελληνικό ΟΧΙ ξεφτίλισαν κι όλους όσους το υποστήριζαν....

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι υπήρξαν και κάποιοι άλλοι επώνυμοι Ελληνες που δήλωσαν την υποστήριξή τους στον κυπριακό ελληνισμό και στον Πρόεδρο Τ. Παπαδόπουλο και δήλωσαν ότι το Σχέδιο αυτό ήταν η ταφόπλακα του κυπριακού ελληνισμού.

(Απόσπασμα από ανάρτηση του olympia.gr) 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 09/04/2004 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. 
Επώνυμα «όχι» ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ 

Υπέρ των θέσεων του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αυτές εκφράστηκαν στο χθεσινό διάγγελμά του, τάσσονται 124 Ελληνες πολίτες (πολιτικοί, στρατιωτικοί, πανεπιστημιακοί, δικηγόροι, σκηνοθέτες κ.ά). Σε ψήφισμά τους τονίζουν ότι χαιρετίζουν και στηρίζουν τις θέσεις του κ. Παπαδόπουλου. Υπογράφουν οι: 

Αγαμπασιάν Σ., Αλευρομάγειρος Δ., Ανδρέου Στ., Αντωνίου Σ., Αντωνοπούλου Σ., Αξελός Λ., Απανωμεριτάκης Ν., Αποσκίτης Λ., Αποστολίδης Γ., Αρσένης Γ., Ασημακόπουλος Γ., Βαρδάνης Μ., Βασιλακάκης Β., Βασιλακόπουλος Γ., Βασιλακόπουλος Κρ., Βασιλειάδης Δ., Βασιλικόπουλος Λ., Βερυβάκης Λ., Γαϊτανίδης Δ., Γαλατσέλης Π., Γεώρμας Κ., Γιανναράς Χρ., Γιαννόπουλος Γ., Γκίβαλος Μ., Γούλας Στ., Γιώτας Στ., Δαμιανίδης Α., Δαμιανός Θ., Δασκαλάκης Γ., Δημόπουλος Δ., Δημοσθενόπουλος Δ., Δήμου Δ., Διόγος Μ., Δραμυτινός Μ., Ζαρκάδας Α., Ζαχόπουλος Θ., Ζουράρις Κ., Θανόγλου Μ., Θέος Δ., Θεοφίλου Α., Κακκαράς Αν., Καπούτσης Χρ., Καραγιαννάκη Μ., Καραθανάσης Τ., Καραΐσκος Κ., Καραμπελιάς Γ., Κασόλας Μ., Κασσεσιάν Ι., Κατσανέβας Θ., Καψωμένος Ερ., Κίττου Θ., Κλάδης Π., Κόμπλας Ν., Κόρπας Π., Κοσμόπουλος Δ., Κουμέντος Γ., Κουρκουλάκου Λ., Κουτρούλης Σπ., Κουτσάφτης Γ., Κουτσογιάννης Γ., Κρητικός Π., Κρικέλλης Τ., Κωνσταντινίδης Δ., Λιακόπουλος Χρ., Μαγκάκης Γ., Μαρτίνη Μ., Μαρτίνος Ν., Μηλιαράκης Μ., Μοράρος Κ., Μόρτζος Γ., Μουζάκης Μ., Μουριανός Β., Μπακιρτζής Μ., Μπερδεμέ Κ., Μπινιχάκης Θ., Μπουρατζή Α., Νεάρχου Π., Νικολαΐδης Θ., Ντρίνιας Θ., Οικονομίδης Β., Παναγούλια Αθ., Πάνος Α., Παπαγιαννόπουλος Γ., Παπαδημητράκης Λ., Παπαδόπουλος Σπ., Παπαθεμελής Στ., Παπασπηλιοπούλου Δ., Πετρόπουλος Ν., Ποντίκας Μ., Πορφύρης Δ., Πρασιανάκης Γ., Ρακκάς Γ., Ραυτόπουλος Γ., Ριζάς Λ., Ρόκκος Γ., Ρόκος Δ., Σακκάτος Β., Σακκέτας Θ., Σαρρή Μ., Σαρρής Ν., Σταματοπούλου Χρ., Στεφανίδης Μ., Στοϊλόπουλος Β., Στοφορόπουλος Θ., Στρατινάκης Κ., Τερζής Αρ., Τζαβάρας Γ., Τζαβάρας Ν., Τζιούμπας Θ., Τουλάτου Δ., Τσέγκος Γ., Τσεκούρας Ε., Τσιρίμπας Σπ., Φέρρης Κ., Φίλιας Β., Φραγκιαδάκη Μ., Φωτιάδης Π., Χαμπίμπης Θ., Χαριτόπουλος Δ., Χατζηαντωνίου Γ., Χατζηλάμπης Χ., Χατζηπαύλου Π., Χούτας Θ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.