13 Απριλίου 2014

Αρθρο της Κυριακάτικης Καθημερινής αναλύει το φαινόμενο της ακροδεξιάς στο Διαδίκτυο...

Τον Ιανουάριο του 2013 είχαμε αναλύσει ένα άρθρο του αριστερού Νίκου Σμυρναίου όπου παρουσιαζόταν η δράση των ακροδεξιών ιστολογίων του διαδικτύου, στα οποία κυρίαρχη θέση είχε (κατά τον αρθρογράφο) το ιστολόγιο μας... (δείτε ΕΔΩ)

Τώρα το πως βρέθηκε ένα οικογενειακό πατριωτικό ελληνικό ιστολόγιο μέσα στην λίστα αυτή μπορεί να είναι απορίας άξιο, αλλά εξηγείται εν μέρει με ένα απλό επιχείρημα...

Υπάρχουν (όχι όλοι) αριστεροί της προοδευτικο-κουλτουριάρικης νέας αριστεράς που υπηρετεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα νέα αντιορθόδοξα κι ανθελληνικά ήθη, που εύκολα χαρακτηρίζει ως ακροδεξιό, φασιστικό κλπ... οποιοδήποτε ιστολόγιο αναρτά την ελληνική σημαία και τους ήρωες του Γένους μας κι ασχολείται με Πατρίδα και Ορθοδοξία...
Δύο έννοιες που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να εξαφανίσουν οι μισέλληνες ντόπιοι και ξένοι....

Το εν λόγω άρθρο σήμερα φιλοξενεί η Κυριακάτικη έκδοση της Καθημερινής.
Μιας εφημερίδας που ξεπουλήθηκε σε κάθε ανθελληνική ιδεολογία τα τελευταία χρόνια...
Σκιά του παλιού πατριωτικού εαυτού της, υπηρετεί με πάθος τους προδότες, τα μνημόνια την τρόϊκα και κάθετι που αντιστρατεύεται την πατρίδα μας...

Από τότε μάλιστα που πέρασε στα χέρια του Ομίλου που κατέχει και τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα και η εφημερίδα πλέον πέρασε στην άλλη όχθη του ποταμού προωθώντας ότι αισχρό και ανθελληνικό έχουν να παρουσιάσουν τα κατάπτυστα "ελληνικά" ΜΜΕ...

Ο δημοσιογράφος λοιπόν Πάσχος Μανδραβέλης στην στήλη του αναλύει στοιχεία του άρθρου του Σμυρναίου υιοθετώντας αβίαστα την "μελέτη" του...

Αντί άλλης απαντήσεως θα παραθέσω απόσπασμα από το τότε σχόλιο μου.... 

Είναι απορίας άξιον πως αναφέρονται όλα αυτά τα ιστολόγια ως ακροδεξιά....
Ομως η εξήγηση μάλλον είναι σχετικά απλή...

Ολα τα αναφερόμενα ιστολόγια που περιλαμβάνουν αξιολογότατα άρθρα πατριωτικού περιεχομένου και έχουν συνεργάτες πανάξιους πατριώτες αρθρογράφους μπαίνουν καθημερινά στο μάτι των ανθελλήνων αποδομήτων.

Οταν κατακεραυνώνεις καθημερινά όλους αυτούς που προσπαθούν να εξαφανίσουν την πίστη στα ιδανικά της πατρίδας και της Ορθοδοξίας είναι βέβαιο ότι προξενείς το μίσος.

Αυτό φυσικά για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε στις επάλξεις του αγώνα για μια Ελλάδα Ορθόδοξη κι ελεύθερη περικλείει την μέγιστη τιμή.

Ολοι οι φίλοι και οι αναγνώστες του ιστολογίου μας, ξέρετε με πόσο πείσμα υπερασπιζόμαστε τον ακομμάτιστο πατριωτικό χαρακτήρα του ιστολογίου μας και η τοποθέτηση της ταμπέλας του ακροδεξιού ιστολογίου είναι παντελώς ανυπόστατη όσον αφορά την προσπάθειά μας...

Πουθενά σε μόνιμη στήλη ή ανάρτησή μας δεν θα βρείτε προτροπή ή υποστήριξη υπέρ οποιουδήποτε κόμματος. Και πάρα πολλές φορές έχουμε αρνηθεί την διαφήμιση σε όλα τα κόμματα ή τα στελέχη τους.... ακόμα κι αυτά που θεωρούνται του πατριωτικού χώρου.

Κι ο λόγος είναι απλός ο πατριωτισμός δεν μπορεί να μπει σε κανένα κομματικό καλούπι.
Ο πατριωτισμός είναι ένα δικαίωμα ΟΛΩΝ των Ελλήνων.

Αν πραγματικά από κάποιους θεωρούμαστε ένα "ακροδεξιό" ιστολόγιο τότε πολύ φοβάμαι ότι τότε οι ίδιοι αυτοί τύποι θα θεωρήσουν ως ακροδεξιούς την μεγαλύτερη πλειονότητα του ελληνικού λαού μας....

Προκαλούμε οποιονδήποτε να βρεί σε ολόκληρο το στήσιμο του οικογενειακού μας ιστολογίου κάτι που να μην είναι ευρύτερα αποδεκτό απο την πλειονότητα των Ελλήνων αδερφών μας...

Φίλοι μου, αν το να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια και τα πιστεύω του Ελληνισμού, κάνει κάποιους να μας κατατάσσουν στα ακροδεξιά ιστολόγια τότε αυτό είναι δικό τους πρόβλημα κι όχι δικό μας...

Ειδικά για μας ισχύει, ότι πατριώτες υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους της πατρίδας μας....

Αν κάποιοι θεωρούν ακροδεξιούς, τον παπα Ηλία Υφαντή, τον καθηγητή κ. Πιπερόπουλο, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον γεωστρατηγικό αναλυτή Νίκο Λυγερό, τον Γ. Δελαστίκ (αρθρογράφο του Εθνους), τον πολιτικό επιστήμονα κ. Κωνσταντίνο Χολέβα, τον Δρ. Κωνσταντίνο Βαρδάκα, τον Νίκο Χειλαδάκη, τον Δημήτρη Νάτσιο και τον Παναγιώτη Αποστόλου και τόσους και τόσους άλλους αξιολογότατους αναλυτές και αρθρογράφους των οποίων τα κείμενα φιλοξενούμε στο ιστολόγιό μας, τότε καλό είναι να επισκεφθούν κάποιον ..... ειδικό ψυχολόγο για παρακολούθηση.

Οπως και να έχει φίλοι μου το πρώτιστο για μας είναι τι πιστεύετε όλοι εσείς, οι φίλοι, επισκέπτες, αναγνώστες και σχολιαστές του ιστολογίου μας κι όχι ο κάθε εχθρός της πατρίδας και την Ορθοδοξίας μας.

Ποτέ δεν κρύψαμε (ούτε στην παραμικρή γωνιά του οικογενειακού μας μπλογκ) την ακράδαντη πίστη μας σε Ελληνισμό και Ορθοδοξία. Τους δύο βασικούς πυλώνες της Ελλάδας μας.

Και όσο θέλει ο Θεός θα μείνουμε γαντζωμένοι στις επάλξεις του αγώνα για όσα πιστεύουμε. Για όσα υπερασπίστηκαν με το αίμα τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων αγωνιστών από τα βάθη των αιώνων.

Είναι η ελαχιστότατη συνεισφορά μας. Τα όσα κράτησαν οι πρόγονοί μας με την ζωή τους και το σπαθί τους να τα κρατήσουμε εμείς με την ηλεκτρονική πέννα μας...

Απολαύστε λοιπόν την ανάρτηση που μας τοποθετεί στην κορυφή των πατριωτικών ιστολογίων.

Είμαστε ως φαίνεται στο προκεχωρημένο φυλάκιο....
Και μαζί με εμάς κι εσείς όλοι.... 

ΘΑΝΟΣ

Η σχετική ανάρτηση: 

Καταπληκτικό. Το οικογενειακό ιστολόγιο μας μέσα στα κορυφαία πατριωτικά ιστολόγια.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.