12 Μαρτίου 2014

Ελιά. Ενα από τα μεγαλύτερα συνονθυλεύματα προδοτών.

Γράφει ο Θάνος

Αν και απουσίαζαν πολλοί προδότες από το συνέδριο της Ελιάς και μεταξύ αυτών και το "Βδέλυγμα της ερημώσεως" τους Γένους μας... ο μεγαλύτερος αρχιπροδότης από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους... (και δεν χρειάζεται να αναφέρω το όνομά του...).

Κατά περίεργο τρόπο εναντιώθηκε στην Ελιά από ότι λένε οι πληροφορίες!!!!!!!
Αυτό μάλιστα εξόργισε τον Βενιζέλο....

Κατά τα λοιπά εκεί έγινε το έλα να δείς....
Σε μια πρωτοφανή συμμάζωξη βρέθηκαν στον ίδιο χώρο οι περισσότεροι προδότες και διεφθαρμένοι πολιτικοί που διέλυσαν την πατρίδα μας τα τελευταία 30 χρόνια...

Αυτοί που ευθύνονται για εσχάτη προδοσία και τα μεγαλύτερα σκάνδαλα.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς γι αυτό το λεφούσι....

Στα εθνικά ...
Τα Ιμια, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, την εγκατάλειψη της Θράκης και της Β. Ηπείρου;
Το Αιγαίο των μη αναχαιτήσεων, την Κύπρο (οι περισσότεροι εξ αυτών αν όχι όλοι πίεζαν τον Τάσο Παπαδόπουλο να πει ΝΑΙ στο ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν...)
Την αθρόα λαθρομετανάστευση που μετατρέπει την πατρίδα μας σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης.
Αυτοί είναι που υπέγραψαν τα Δουβλίνο Ι και ΙΙ και ουσιαστικά αποδέχθηκαν να παραμένουν οι λαθρομετανάστες εντός των ελληνικών συνόρων υποχρεωτικώς και να μην προωθούνται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που είχαν προορισμό!!!!!

Στα κοινωνικά...
Αυτοί είναι που έφεραν τον πολιτικό γάμο, το αυτόματο διαζύγιο, τα σύμφωνα συμβίωσης . Αυτοί αποποινικοποίησαν την μοιχεία, νομιμοποίησαν τις εκτρώσεις. Οδήγησαν την πατρίδα μας σε μια δημογραφική παρακμή με στόχο την βιολογική μας εξαφάνιση....
Αυτοί κατάργησαν όλες τις προνομιακές διατάξεις υπέρ των πολυτέκνων οικογενειών.
(μέχρι και χθες άκουσα ότι καταργούνται και οι τελευταίες που αφορούσαν στην προνομιακή μεταχείριση των παιδιών των πολυτέκνων για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.)
Αυτοί εγκατέλειψαν στην μοίρα τους τα άτομα της τρίτης ηλικίας... τα περήφανα γηρατειά όπως τα αποκαλούσε κάποτε ο ιδρυτής τους... (άντε να δείτε τώρα που είναι τα περήφανα γηρατειά...) 

Στα οικονομικά...
Αυτοί ευθύνονται 100% για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, για τις μίζες και τα σκάνδαλα. Για τα υποβρύχια που γέρνουν. Για τις "αγορές του αιώνα"... (φανταστείτε εκεί τι μίζας πήραν) 
Αυτοί ευθύνονται για όλα τα σκάνδαλα που σας έρχονται έστω και τυχαία στο νου.
Ας πούμε για τα Ολυμπιακά ακίνητα που έρημα ρημάζουν και λεηλατούνται από απατεώνες.
Σκεφτείτε πόσο έτριβαν τα χέρια τους όταν πήραμε τους Ολυμπιακούς αγώνες...
Η μάσα θα ήταν τρελή...

Αυτοί γιγάντωσαν τις τράπεζες με ανακεφαλαιοποιήσεις δισεκατομμυρίων και δημιούργησαν φορολογικά συστήματα που κυνηγούσαν τους φτωχούς (μισθωτούς και συνταξιούχους) και άφηναν ανέπαφους τους πλούσιους να φυγαδεύουν το χρήμα τους στο εξωτερικό..

Αυτοί μετέτρεψαν σε φορολογικά τεκμήρια τα παιδιά μας καταργώντας κάθε φοροαπαλλαγή γι αυτά...
Αυτοί έφεραν χαράτσια και απίστευτους φόρους που ούτε στην τουρκοκρατία δεν επέβαλλαν οι Τούρκοι στους ραγιάδες!!!

Αυτοί δημιούργησαν χιλιάδες ΜΚΟ για να τρώνε, να τρώνε και να τρώνε....
Αυτοί βοήθησαν τους πλούσιους να φτιάχνουν τις γνωστές OffShore εταιρείες για να ξεπλένουν το χρήμα τους...
Αυτοί έφεραν το καταραμένο ευρώ που χρησιμοποίησε ως όπλο η Γερμανία να υποτάξει τους Ευρωπαίους (με πρώτους από όλους εμάς). Με το ευρώ υπονόμευσαν την εθνική μας ανεξαρτησία για πάντα....

Αυτοί δημιούργησαν το φαινόμενο Κοσκωτά.... και πολλά άλλα παρόμοια φαινόμενα που ποτέ όμως δεν πιάστηκαν στην φάκα όπως ο Κοσκωτάς... με τα τουβλάκια.

Επί των ημερών αυτών των προδοτών έκλεισαν οι μεγαλύτερες και ισχυρότερες ελληνικές βιομηχανίες κι εργοστάσια ώστε να βρουν πρόσφορο έδαφος οι ξένες πολυεθνικές...

Στα πολιτικά...
Διόρισαν εκατοντάδες χιλιάδες με ρουσφέτια. Εδιναν μισθούς και συντάξεις και τρελά μπόνους με δανεικά χρήματα...

Στα εργασιακά...
Αυτοί διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία αφαιρώντας τους την περιουσία αρχικά υποχρεώνοντάς τα να παίζουν στο χρηματιστήριο την περιουσία του ελληνικού λαού και τον ιδρώτα των εργαζομένων, αλλά και μετέπειτα όταν τα υποχρέωσαν να μετατρέψουν τις καταθέσεις τους (από τις οποίες πληρώνονται οι συντάξεις) σε τοξικά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που τα κούρεψαν σε ένα πρωϊ με εντολή της τρόικας που αυτοί και πάλι έφεραν...

Αυτοί έκοψαν μισθούς και συντάξεις με αντισυνταγματικούς νόμους.
Αυτοί κατάργησαν δώρα κι επιδόματα.
Αυτοί ευθύνονται για το 30% ανεργίας στην Ελλάδα και το 60% στους νέους... που τους σπρώχνουν στο εξωτερικό.

Τα καλύτερα μυαλά της πατρίδας μας τα διώχνουν και μάλιστα με προτροπή.
(προχθες διάβαζα στην κατάπτυστη μνημονιακή βρωμοφυλλάδα "Καθημερινή" ένα άρθρο που είχε τίτλο "Οι καλύτερες χώρες του πλανήτη για να ζει και να δουλεύει κάποιος". Μάλιστα είχε και μια έρευνα για το ποιές χώρες είναι οι καλύτερες σε συνθήκες εργασίας για να πάνε οι νέοι μας δέστε το ΕΔΩ
Αυτοί ευθύνονται για τον εργασιακό μεσαίωνα που ζούμε σήμερα και την κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων που οι παπούδες και οι γονείς μας διεκδίκησαν με αίμα κι αγώνα....

Στην παιδεία...
Αυτοί απάλειψαν την λέξη "Εθνικής" από το όνομα του σχετικού Υπουργείου Παιδείας...
Αυτοί κατάργησαν το μάθημα των Θρησκευτικών για να το κάνουν θρησκειολογία σύμφωνα με τις εντολές της Νέας Τάξης.

Αυτοί υποβάθμισαν το μάθημα της Ιστορίας... κι έβαλαν την Ρεπούση να γράψει για συνωστισμούς κλπ ανιστόρητα....
Αυτοί επέβαλλαν την προπαγάνδα υπέρ των διεστραμμένων και ανωμάλων ψυχικά ατόμων στα σχολεία. Πιέζουν τα παιδιά μας να δεχθούν ως κάτι διαφορετικό κάθε διαστροφή!!!! 

Αυτοί ευθύνονται για τα απαράδεκτα σχολικά βιβλία που κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας υπέρ του αμερικάνικου τρόπου ζωής και κάθε νεοταξίτικης αηδίας... (απουσιάζουν παντελώς οι αναφορές στον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο ζωής και τις ελληνορθόδοξες αρχές κι αξίες  παρά το ότι το ίδιο το σύνταγμα της Ελλάδας αναφέρει στο άρθρο 16: 2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες. )

Αυτοί ευθύνονται για την διάλυση της ελληνικής γλώσσας μονοτονικό κλπ (πρόσφατα είδα την πρόταση Σημίτη για κατάργηση και ορισμένων γραμμάτων για να απλοποιηθεί περαιτέρω η ελληνική γλώσσα και γραφή ώστε -και καλά-να είναι ευκολότερη στους ξένους. Ο πραγματικός βέβαια λόγος είναι να αποκοπούν οι Ελληνες από τον πλούτο της αρχαίας τους ζωντανής γλώσσας και να μην μπορούν καν να την διαβάσουν.)

Αυτοί εισήγαγαν τα αλβανικά και τα τουρκικά με νόμους σε σχολεία!!!!
Αυτοί άφησαν χωρίς σχολεία την ελληνική επαρχία με τα σχέδια Καλλικράτης κλπ...
Αυτοί άφησαν χωρίς δασκάλους και καθηγητές τα σχολεία, χωρίς σχολικά βιβλία (θυμηθείτε την Διαμαντοπούλου σαν Υπουργό που τα σχολικά βιβλία τα πήραν οι μαθητές πριν τις εξετάσεις!!!!!!)

Αυτοί δημιούργησαν τα ολοήμερα σχολεία για να διαλύσουν την οικογένεια με πρόσχημα ότι οι γονείς δουλεύουν μέχρι αργά. Το παιδί να μένει λοιπόν μέχρι το βράδυ στο σχολείο και οι γονείς στην δουλειά....
Εγώ με το απλό μυαλό μου λέω, ότι θα μπορούσαν να πουν με νόμο (που θα φρόντιζε την ελληνική οικογένεια) ότι αν οι γονείς έχουν μικρά ανήλικα παιδιά να μπορεί ένας εκ των δύο να φεύγει νωρίτερα από την δουλειά του μέχρι να ενηλικιωθούν- ἠ τελοσπάντων να φτάνουν σε μια ηλικία που θα μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται....
(Αυτός θα ήταν νόμος υπέρ της οικογένειας κι όχι οι νεοταξίτικες αηδίες που μας πλασάρουν...)

Και πόσα άλλα να θυμηθούμε από αυτά τα ρεμάλια....

Να θυμηθούμε την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες που επέβαλλαν οι Εβραίοι της Αμερικής στον Σημίτη; (το επέβαλλαν είναι μάλλον λάθος λέξη αφού ο Σημίτης με χαρά το αποδέχθηκε).
Να θυμηθούμε την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες;
Να θυμηθούμε τους βομβαρδισμούς των Σέρβων από το ΝΑΤΟ με τις ευλογίες των προδοτών αυτών;
Να θυμηθούμε την γελοία κι αντιδημοκρατική δίωξη των νεοναζί στην Ελλάδα την ίδια ώρα που σφίγγουν το χέρι των νεοναζί της Ουκρανίας;
Καντάφι, Τσαουσέσκου κ.α. που βρήκαν τραγικό θάνατο σαν δυνάστες των λαών τους θεωρούνταν από την παράταξη αυτή, φίλοι!!!!

Να θυμηθούμε όλα αυτά που προσπαθούν ακόμα να επιβάλλουν...
Τους Αντιρατσιστικούς νόμους που θα απαγορεύουν να εκφράζει κάποιος ελεύθερα την άποψη του. Το κτίσιμο Ισλαμικών τεμένων κ.α.


Είμαι σίγουρος φίλοι μου ότι και πολλά άλλα μπορεί ο καθένας μας να σκεφτεί που έχουν να κάνουν με τις ευθύνες των προδοτών αυτών.

Αυτοί λοιπόν απαρτίζουν την Ελιά....

Αυτοί επιχειρούν να αναστήσουν μια παράταξη αίσχους και εθνικής εσχάτης προδοσίας που ο ελληνικός λαός καταδίκασε (ελπίζω) για πάντα....

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Για πολλά από τα παραπάνω ευθύνεται και το κόμμα της Ν. Δημοκρατίας διότι κάποια τα προώθησε και πολλά άλλα τα ανέχθηκε (αυτό το προσθέτω για να μην χαίρονται και οι δεξιοί συμπολίτες μας)



Share

4 σχόλια:

cummulus είπε...

Tά μάζεψες καί τούς τά ρίχνεις στά μούτρα. Μαζί σου!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Μου την σπανε με τα γελάκια τους....
Μου γυριζουν τα εντερα φιλε μου οταν τους βλεπω να χαριεντιζονται αντι να σαπιζουν στην φυλακη...

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Αγαπητέ μου Θάνο,

Σε συγχαίρω για την σούμα που έκανες. Όποιος τα διαβάζει αυτά και συνεχίζει να ψηφίζει αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι συνένοχός τους για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Αλλά φοβούμαι ότι η λέξις "προδότης" είναι λίγη για να περιγράψει τον βρωμερό ρόλο αυτών των ανδρεικέλων-υπηρετών του Σιωνισμού.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ποια άλλη λεξη αγαπητε μου κ Χατζηνικολαου θα ηταν δυνατον να περιγραψει αυτο το αισχος...;

Χειροτερη απο προδοτης δεν νομιζω να υπαρχει...

Σας ευχαριστω.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.