15 Μαρτίου 2014

Ο «αμόλυντος» Σταύρος Θεοδωράκης και το ποτάμι-βούρκος.

Το "ποτάμι" όταν ήταν ακόμα,,, ρυάκι και ο Τσάρος της Οικονομίας Γ.Παπαντωνίου.
Πριν παρουσιάσουμε δείγματα των εκλεκτικών πολιτικών συγγενειών του δήθεν κομματικά αμόλυντου δημοσιογράφου που ήρθε σαν Μεσσίας με το ποτάμι του, να του μεταφέρουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το μεγάλο ευχαριστώ του το στέλνουν τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά της Γιουγκοσλαβίας που έμειναν ορφανά το 1999-2000. Οι δεκάδες χιλιάδες σέρβοι πολίτες που έχασαν γονείς, παιδιά, συγγενείς, φίλους κατά τη διάρκεια των βάρβαρων ΝΑΤΟΪκών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία. 

Ο Σταύρος ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές του αγάπες... "Αμόλυντες" κι' αυτές.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι ο «ευρωπαϊστής» μεσσίας Θεοδωράκης ήταν απ' αυτούς τους δημοσιογράφους που τότε, μέσα απ' την αρθρογραφία του, είχε ταχθεί υπέρ των βομβαρδισμών. Είχε ταχθεί, σαν δημοσιογραφικό κοράκι του ΝΑΤΟ, μαζί με άλλα μαύρα κοράκια (Σωμερίτης, Μουζέλης, Τζανετάκος, Μίχας κλπ.) υπέρ του εγκλήματος των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στη Γιουγκοσλαβία. Ναι, υπέρ του σφαγείου που η υπερδύναμη είχε στήσει στη γειτονιά μας. (Όποιος έχει το πρωτοσέλιδο του περιοδικού ΚΛΙΚ, με την σημαία των ΗΠΑ, το καλοκαίρι του 1999, ας το δημοσιεύσει).

Πριν πας λοιπόν φίλε στην κάλπη, με την σκέψη ότι θα ψηφίσεις το δήθεν «αμόλυντο» ποτάμι του Στ.Θεοδωράκη, να θυμάσαι τα παιδιά στη Γιουγκοσλαβία. Λαϊκισμός είπατε; Αυτό καλύτερα να πάτε να το πείτε οι ίδιοι στο Βελιγράδι, στην Πρίστινα και στις υπόλοιπες περιοχές που η ιμπεριαλιστική θηριωδία πέρασε από πάνω της.
Η "αμόλυντη" δημοσιογραφία. Στ.Θεοδωράκης, Γ.Πρετεντέρης, Π.Κωστόπουλος.

Πάμε τώρα για ένα πολύ σύντομο, φωτογραφικό, ταξίδι στις εκλεκτικές πολιτικές συγγένειες του αμόλυντου δημοσιογράφου με προσωπικότητες (επίσης αμόλυντες, φανταζόμαστε) της πολιτικής σκηνής του καθ' ημάς εκσυγχρονισμού: 

Μην ξεχνάμε: Το "ποτάμι" ξεπλένοντας τηλεοπτικά τους Νεοναζί φασίστες.
Το ποτάμι του "αμόλυντου", πριν γίνει ποτάμι ευρωεκλογών, είχε προλάβει να ξεπλύνει και τον φυρερίσκο της χρυσής αυγής Μιχαλολιάκο. Ναι, δίνοντας του βήμα στους "Πρωταγωνιστές" (μεγάλη καρδιά αυτός ο Σταύρος, δε μπορεί να πει "όχι") και κρατώντας μάλιστα χρυσαυγίτικη κούπα καφέ. "Μέχρι τη νίκη" - Hasta la victoria, αλλά προς τα που; Πίσω ολοταχώς με τη φόρα του νερού να πηγαίνει σε ότι πιο βρώμικο, ότι πιο αντιδραστικό, ότι πιο αντιλαϊκό γέννησε η εκσυγχρονιστική σαπίλα της τελευταίας εικοσαετίας.

πηγή
το είδαμε στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

ΣΧΟΛΙΟ
Να προσθέσω και την δική μου μαρτυρία.... που επιβεβαιώνει πανηγυρικά το άρθρο.

Εντόπισα το όνομα του Θεοδωράκη στην λιστα των ατόμων που ζήτησαν την δίωξη των Ελλήνων εθελοντών που πολέμησαν στην Βοσνία με τους Σέρβους....
Δείτε ΕΔΩ.

Δείτε προηγούμενες αναρτήσεις μας για το Ποτάμι.... 

Μια χαρά πάει το Ποτάμι του Θεοδωράκη ήδη καλεί "αξιόλογους" ανθρώπους!!!!

Πολιτικό φορέα με το όνομα «Το Ποτάμι» ιδρύει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Οι πρώτες μου εντυπώσεις....

Το «Ποτάμι» και ποιους θα παρασύρει στον όλεθρο.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.