Τελευταίες αναρτήσεις

26 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ - ΣΚΟΠΟΣ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Πολλοί είναι αυτοί που στοιχημάτιζαν και είχαν ως σκοπό την διάλυση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, δεν τους κάναμε την χάρη. Είμαστε και πάλι εδώ για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα. Είμαστε και πάλι εδώ γιατί αξίζει να προσπαθήσουμε.

Να προσπαθήσουμε για την αξιοπρέπειά μας και την τιμή μας.

Ο σκοπός της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής δεν αλλάζει. Μαθήματα αυτοάμυνας και Πρώτων Βοηθειών παραμένουν ως βασικοί σκοποί για το κίνημά μας ενώ, μεγαλύτερη σημασία, θα δώσουμε αυτή την φορά στο κοινωνικό έργο.

Πολλοί θα αναρωτηθούν αν έχουμε σκοπό στο μέλλον να γίνουμε κομματικός φορέας. Όχι, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν έχει τέτοιους σκοπούς. Ούτε αναζητούμε συνεργασία με οποιονδήποτε κομματικό φορέα. Είμαστε ένα νόμιμο εκπαιδευτικό κίνημα και έτσι θα παραμείνουμε. 

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν είναι μια ακροδεξιά παραστρατιωτική οργάνωση, όπως κατηγορήθηκε πολλές φορές από κόμματα του κοινοβουλίου καθώς και από μνημονιακά ΜΜΕ. Λειτουργούμε στα πλαίσια του νόμου και οι εσωτερικοί κανόνες λειτουργίας του κινήματός μας θα παραμείνουν μέσα σε αυστηρά πλαίσια. 

Είμαστε και θα παραμείνουμε Έλληνες πατριώτες, Έλληνες εθνικιστές και δεν έχουμε σκοπό να απολογηθούμε σε κανέναν για τις ιδέες μας. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Καλούμε τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα, να πλαισιώσουν τις γραμμές τις Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και να στηρίξουν την προσπάθειά μας. 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΩΣ 

Καλούμε όλα τα μέλη παλιά και νέα καθώς και τους φίλους της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και όσους θελήσουν να πλαισιώσουν τις γραμμές μας, στα γραφεία μας στην οδό Καρόλου 28 πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, 5ος όροφος-5 γραφείο,το Σάββατο 29/03/2014 και ώρα 17:00. Σκοπός του καλέσματος είναι η πλήρη ενημέρωσή σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: patriotikipolitofilaki@gmail.com 
Γίνετε μέλος στη σελίδα μας: https://www.facebook.com/patriotikipolitofilaki

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.