Τελευταίες αναρτήσεις

20 Φεβρουαρίου 2014

Βουλευτής της Ελλάδας στη… Μητέρα Πατρίδα του Τουρκία!

Επίσκεψη του Αχμέτ Χατζηοσμάν στην Τουρκία για προεκλογικές περιπτύξεις, αλλά και για αναφορά στα «αφεντικά»…
 
Ότι θα φτάναμε στο σημείο να δούμε βουλευτή της Ελλάδας σε ρόλο ψηφοτσομπάνη για λογαριασμό Τούρκου δήμαρχου, αυτό δύσκολα θα το φανταζόμασταν. Το διέπραξε (και αυτό) ο βουλευτής Ροδόπης με το ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν (από τα σεσημασμένα delivery boys του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής), που πήγε στην Προύσα για να στηρίξει τον δήμαρχο του Οσμάνγκαζι Μουσταφά Ντουντάρ, ενόψει των δημοτικών εκλογών (σ.σ. έχουν και στη γείτονα σε λίγο καιρό τέτοιες). Πήγε μάλιστα παρέα με έναν άλλο βαμμένο τουρκοφασίστα, τον γνωστό σε όλους σας Τζεγκίζ Ομέρ (ιδιοκτήτη της “Μιλλέτ” και του σταθμού “Τσινάρ FM”), καθώς και τον επίσης φανατικό τουρκόψυχο Μπιλάλ Μπουντούρ (1η φωτογραφία).

Όπως μας ενημερώνει η «Μπιρλίκ» (10/2/2014), ο Χατζηοσμάν «ανέφερε πως η εκ νέου υπόδειξη του Ντουντάρ ως υποψηφίου δημιούργησε μεγάλη χαρά στη Δυτική Θράκη και είπε: ¨Εμείς μεταφέραμε εδώ αυτή τη halit-eren χαρά και τα χαιρετίσματα. Η καρδιά μας επιθυμεί την νίκη σας. Με την πείρα που αποκτήσατε τα περασμένα 5 έτη, πρώτα Θεός θα συνεχίσετε τις επιτυχίες σας»

Μετά όμως από την επίσκεψη στην Προύσα, είχαμε κι άλλα…ωραία, καθώς Αχμέτ Χατζηοσμάν, Τζεγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ πέρασαν και από την Κωνσταντινούπολη, όπου επισκέφτηκαν τον Χαλήτ Ερέν στο γραφείο του (2η φωτογραφία). Σύμφωνα πάντα με τη «Μπιρλίκ», «συζήτησαν τις εξελίξεις στη Δυτική Θράκη εν όψει των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης».

Και για όσους ξέχασαν τι εστί Χαλήτ Ερέν, θυμίζουμε πως πρόκειται για τον επικεφαλής του IRCICA (“Κέντρο Ερευνών  Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού”), ενός φορέα που αποτελεί βασικό μοχλό της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας και λέγεται πως διακινεί στην ελληνική Θράκη ποτάμια μαύρου χρήματος. Τώρα το να δίνει στο άτομο αυτό αναφορά ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου (και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το πράττει), εμείς δεν ξέρουμε πώς να το χαρακτηρίσουμε. Τα συμπεράσματα (και οι χαρακτηρισμοί) δικά σας. Όσο για τον (εν Ελλάδι) πρόεδρo του Χατζηοσμάν (που παριστάνει και τον Έλληνα ΥΠΕΞ), προφανώς δεν θα τον ενοχλούν και πολύ οι δραστηριότητες του βουλευτή του, ε; Μάλλον οι μειονοτικές ψήφοι που πέφτουν στις εκλογές, κάνουν όλα τ’ άλλα να ξεθωριάζουν…

Από "Προξενείο Στοπ"
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.