Τελευταίες αναρτήσεις

24 Νοεμβρίου 2013

”Επί της γης παντελώς προδοθήκαμε….”

Γράφει ο Πάνανδρος Ελλην 

Είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε όλοι υπεύθυνοι που επιτρέψαμε να ξεχαστεί η ένδοξη ιστορία του έθνους μας και η αξία της λέξης ‘’ελληνισμός’’.

Φταίμε που αφήσαμε τη μόρφωση των παιδιών μας στα χέρια των ‘’παραμορφωμένων’’ κλαΔικοδιαιτων καθηγητών και δασκάλων (πλειοψηφία). 

Με το να μη μαθαίνουμε στα παιδιά μας την ιστορία αλλά τα αφήνουμε έρμαια στις ρεπουσιαδες και Δραγωνες που παίρνοντας ένας θεός ξέρει τι ανταλλάγματα έγραψαν τα βιβλία εκτρώματα για τα παιδιά μας.

Φταίμε που σταματήσαμε να τιμάμε όπως πρέπει της εθνικές μας εορτές και να απολαμβάνουμε το άρωμα της ιστορίας και των αγώνων μας.

Φταίμε που σταματήσαμε να έχουμε ελληνικές σημαίες στα σπίτια μας, και το χειρότερο, να επιτρέπουμε σε κάθε ξένο η ντόπιο ανεγκέφαλο να ασελγή πάνω στη σημαία μας ως ένδειξη ‘’φιλελευθερισμού’’ και ‘’δημοκρατίας’’ και να μένει ΑΤΙΜΩΤΗΤΟΣ.

Φταίμε που επιτρέψαμε σε απάτριδες, προδότες, δωσίλογους, ρουφιανους, ανθέλληνες και άθεους να κυβερνούν αυτό το στολίδι της οικουμένης που ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑΡΑ. Και το χειρότερο είναι ότι ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ. Και σε αυτούς που κυβερνούν τώρα και στους επόμενους (ναι στο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρομε) που θέλουν να ελληνοποιησουν τους λαθρο να καταργήσουν το χριστιανισμό να υψώσουν μιναρέδες και να καταργήσουν παρελάσεις και εθνικές επετείους.

Φταίμε γιατί ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ότι η κρίση που βιώνουμε είναι βαθύτατα πολιτισμική και ηθική πρωτίστως και απλά η οικονομική έρχεται να επιβεβαιώσει τις δυο προηγούμενες.

Φταίμε γιατί δώσαμε προτεραιότητα στο ‘’εγώ’’ και αφήσαμε το ‘’εμείς’’, και το τραγικότερο είναι ότι ακόμη το κάνουμε….

Αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης, εχθές όχι αύριο.., τότε όλα θα πηγαίνουν στο χειρότερο και στο τέλος θα οδηγήσουν στον απόλυτο διαμελισμό της χώρας που όσοι ακόμη δεν κατεβαίνουν ότι ήδη έχει παρθεί αυτή η απόφαση τότε θα βρεθούν προ εκπλήξεων… όχι μόνο αυτοί αλλά και οι δύστυχες οικογένειες τους που θα βρεθούν απροετοίμαστες.

Προτείνω άμεση ελληνοποιηση του τρόπου σκέψης ΟΛΩΝ, με σύνθημα η Ελλάδα πάνω από όλα.

Προτείνω αδελφοποίηση όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας με έμφαση στην αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό.

Προτείνω ενεργή συμμετοχή καθημερνά όλων των πολιτών μέσα από τα μπλοκς για άμεση ενημέρωση όσων μας κρύβουν και μαγειρεύουν πίσω από τη πλάτη μας.

Τέλος προτείνω άμεση ενεργοποίηση των χριστιανικών μας αξιών, για όσους τις παραμέλησαν, μέσα από τις οποίες αυτό το έθνος έχει επιβιώσει, και που και πάλι θα το κάνει, καθώς μόνο από εκεί φαίνεται πια ότι μπορούμε να ελπίζουμε… Γι’ αυτό και έχουν λυσσάξει με τα τζαμιά, τους μουσουλμάνους και της επιθέσεις στην εκκλησία…. Γιατί ο χριστιανισμός ενώνει, ακόμα δεν το καταλάβατε?

Επί της γης παντελώς προδοθήκαμε….

Πανανδρος Ελλην

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.