Τελευταίες αναρτήσεις

25 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΟΛΜΟΥΝ: Πλήρης απαγόρευση του ισλαμισμού στην Αγκόλα!

“Ρατσιστική σέχτα” και όχι θρησκεία το Ισλάμ, για τον λαό της Αγκόλας. Ανεπιθύμητοι οι ισλαμιστές, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των τζαμιών στην χώρα! 

Οι γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής μαζί με τον Ελληνισμό, υπήρξαν τα μεγαλύτερα θύματα του Ισλάμ στην παγκόσμια ιστορία. Γενοκτονίες, δουλεία, ολοκληρωτικη καταστροφή και ξεριζωμός. Οι απαξιωτικές αναφορές περί “ειδωλολατρών” για τους Ελληνίζοντες και Χριστιανούς (…τι ειρωνία) και “σταφιδοκέφαλων δούλων” για τους υποσαχάριους γηγενείς στα ισλαμικά έντυπα, φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για να υπάρξει γενικευμένη δράση του “πολιτισμένου κόσμου”. Αντίθετα, ο λαός της Αγκόλας αφυπνίσθηκε από τις συνεχιζόμενες σφαγές στην Αφρική αλλά και από τον σεβασμό στον πατρογονικό του πολιτισμό και αντέδρασε: “Το ισλάμ δεν ταιριάζει στον πολιτισμό της Αγκόλας και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την ύπαρξη του”! 

Αυτή είναι η τελική απόφαση της κυβέρνησης, ενώ από τις αρχές του περασμένου Οκτώβρη είχαν αρχίσει οι κατεδαφίσεις τζαμιών στην χώρα με πρωτοβουλία των επάρχων. 

Η υπουργός πολιτισμού Rosa Cruz e Silva, κορυφαία μορφή της Αφρικανικής διανόησης δήλωσε: “… όσον αφορά το Ισλάμ, η διαδικασία νομιμοποίησης του δεν εγκρίθηκε από την επιτροπή του Υπουργείου δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έτσι, όλα τα τζαμιά θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας!” 

Να σημειωθεί ότι η κυβέρηση θέτει το κλείσιμο των τζαμιών ως πρώτη προτεραιότητα ενώ τα ελάχιστα που έχουν απομείνει ανοιχτά ήδη έλαβαν έγγραφη προείδοποίηση από την κυβέρνηση ότι επίκειται η κατεδάφιση τους. 

Τέτοιες ιστορικές αποφάσεις για την ανθρωπότητα βέβαια απαιτούν λαούς που εκλέγουν ακέραιους πολιτικούς οι οποίοι δεν ξεχνούν τους αγώνες των προγόνων τους, ούτε για όλα τα πετροδολάρια ή τουρκοναρκοδολάρια του πλανήτη. 

Στην Ελλάδα δυστυχώς, υπάρχουν πολιτικά καθάρματα που πληρώνονται για να υμνούν τον Κεμάλ και να προωθούν τα συμφέροντα της ναζιστικης τουρκίας και κάποιοι άλλοι ημιμαθείς που θεωρούν “φυλετικά αδέλφια” τους ούνους και “χιμπατζήδες” τους ηρωϊκούς υποσαχάριους γηγενείς.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.