Τελευταίες αναρτήσεις

29 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 
twitter:@egerssi 

Η σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που γνωρίζαμε. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά έχουν φτωχοποιήσει τον λαό μας και εξακολουθούν καθημερινά με την πολιτική που ασκούν, μια πολιτική που υποτάσσεται απόλυτα στις παράλογες απαιτήσεις της Μέρκελ και του ΔΝΤ, να εξαθλιώνουν περαιτέρω τους πολίτες της πατρίδος μας.

Ετσι, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια χώρα όπου οι πολίτες της έχουν φτάσει στα όρια της κατάθλιψης και δεν έχουν κανένα μα κανένα λόγο για να χαμογελούν. Σε αυτό τα κατάχλωμο και ζοφερό τοπίο, μοναδική αναλαμπή το τελευταίο διάστημα, ήταν η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδος του ποδοσφαίρου στο παγκόσμιο κύπελλο του 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Αυτό το γεγονός, πιστεύω το χάρηκαν όλοι οι Έλληνες, ασχέτως εάν είναι ποδοσφαιρόφιλοι ή όχι. Αυτή η πρόκριση επετεύχθη επί της Ρουμανίας και το πρώτο λιθαράκι τοποθετήθηκε κατά την τέλεση του πρώτου αγώνα, ο οποίος έγινε στο κατάμεστο γήπεδο, Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αλλ΄ όμως, και αυτή την ευχάριστη είδηση, προσπάθησε ο ΣΥΡΙΖΑ να δηλητηριάσει, ανακαλύπτοντας μεταξύ των θεατών μεγάλη μερίδα Χρυσαυγιτών, που προσήλθαν στο γήπεδο «με εθνικιστικές μπλούζες και σύμβολα, με μερικούς από αυτούς ντυμένους Σπαρτιάτες, με γραφικές περικεφαλαίες στο κεφάλι τους», όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Αυτό το υστερικό παραλήρημα, όμως, συνεχίστηκε μέσω της ανακοινώσεώς τους, και κατά των καναλιών και των δημοσιογράφων που όπως ισχυρίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν καυτηρίασαν τους «χιτλερικούς χαιρετισμούς». Επιτέθηκαν και κατά των υπολοίπων θεατών, γιατί κατά την άποψή τους, έπρεπε να αντιδράσουν. Όπως, επίσης επέρριψαν ευθύνες και κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Εάν η ΕΠΟ και η πολιτεία επιθυμούν οι εξέδρες στα γήπεδα που αγωνίζονται η εθνική Ελλάδος να αποτελούν χρυσαυγίτικες γιορτές, ας είναι». Δηλαδή κατά τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι τελικά είναι φασίστες. 

Αυτή είναι η λογική της θολοκουλτούρας που διαχρονικά χαρακτηρίζει τους ηγήτορες του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, όμως, αυτό το υστερικό παραλήρημα δεν έμεινε εντός των τειχών. Συνεχίστηκε και εκτός των ελληνικών συνόρων όπου ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την παγκόσμια ποδοσφαιρική αρχή (FIFA), να πει εάν γνωρίζει τα τεκταινόμενα στην αναμέτρηση των ποδοσφαιρικών ομάδων Ελλάδος-Ρουμανίας και απαίτησε την επιβολή τιμωρίας στην Ελληνική ομάδα: «Έστω και τώρα η FIFA οφείλει να πάρει θέση, αφού ο ρατσισμός και ο ναζισμός αντίκειται ανοιχτά στους κανονισμούς της».   

Και διερωτώμαι εύλογα! Τι ζητάει λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ; Να επέμβει η Παγκόσμια Ομοσπονδία, και εάν ακόμη συνέβησαν όσα καταγγέλλει, προκειμένου να τιμωρήσει την Εθνική μας ομάδα, που ότι πέτυχε, το πέτυχε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους; Ενοχλείται, μήπως γιατί η Εθνική μας ομάδα θα συμμετέχει σ΄ αυτή την παγκόσμια γιορτή και θα ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος; Στο σημείο αυτό θα ήθελα να γίνει κατανοητό από όλους πως ο ΣΥΡΙΖΑ ευθέως ζητάει την παρέμβαση των ξένων για ένα ζήτημα καθαρώς εσωτερικό. Με αυτή τη λογική αύριο-μεθαύριο ως κυβέρνηση της πατρίδος μας θα καταγγείλει και θα αποτινάξει τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις; Με αυτές τις λογικές θα υπερασπισθεί τον Ελληνικό λαό;
Έτσι, θα αντιπαρατεθεί με τους δανειστές-τοκογλύφους μας.

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε πως ότι «Εθνικό» ενοχλεί κατάφορα τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι γνωρίζουμε τις θέσεις αυτού του κομματικού πολιτικού συνονθυλεύματος της διεθνιστικής αριστεράς, στα εθνικά μας θέματα. Δυο παραδείγματα, θεωρώ πως θα ήταν αρκετά προκειμένου να πείσουν τον κάθε κακόπιστο, πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ βλάπτουν σοβαρά τα εθνικά μας θέματα:

Πρώτον: Η κατάπτυστη και προδοτική ανακοίνωση που είχε εκδώσει το γραφείο Τύπου του Συνασπισμού, σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Άρειο Πάγο, αίτησης για την νόμιμη αναγνώριση σωματείου της Ξάνθης, δηλαδή σε μια υπερευαίσθητη περιοχή της πατρίδος μας, τη Θράκη μας:  

«Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώρισή της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου… Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση». ΕΔΩ 

Δηλαδή με άλλα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας πείσει πως στη Δυτική Θράκη, η διεθνώς αναγνωρισμένη Μουσουλμανική μειονότητα, είναι Τούρκική; Και ως εκ τούτου αποδέχονται πως η Τουρκία μπορεί να κινήσει διαδικασίες αυτονόμησης όπως έγινε και στο Κόσσοβο; Δεν αποδέχονται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πως στη Θράκη μας, κατοικούν Έλληνες Μουσουλμάνοι κατά το θρήσκευμα και όχι Τούρκοι πολίτες;

Δεύτερον: Η επίσης, κατάπτυστη και προδοτική προ ετών ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού, όταν στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αποκαλούσαν τη FYROM, ως Δημοκρατία της Μακεδονίας και μεταξύ άλλων ανάφεραν: «… Πολίτες από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, με αντεθνικιστική και αντιμιλιταριστική συνείδηση….
Απαιτούμαι τη διάλυση αυτού του πολεμικού οργανισμού (ΝΑΤΟ) και παράλληλα την έξοδο της Ελλάδας από αυτόν και την μη είσοδο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας…. Πιστεύουμε στον αυτοκαθορισμό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και την ειρηνική συμβίωση των δυο λαών και των δυο κρατών…». Αυτή η θέση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι σήμερα είναι αποδεκτή από την ηγεσία του κόμματος; Αποδέχονται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει να χαριστεί το όνομα της Μακεδονίας μας στην γείτονα χώρα; Θα γίνουν συνένοχοι και συμμέτοχοι των γειτόνων Σκοπιανών, στην έγερση εδαφικών διεκδικήσεων εις βάρος της πατρίδος μας; 

Συνεπώς, οφείλουν να λάβουν ξεκάθαρη θέση σε όλα τα Εθνικά ζητήματα, από τη στιγμή που αξιώνουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Ας αποδείξουν πως είναι Έλληνες και όχι Διεθνιστές. Από την άλλη μεριά οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες ας κοιτάξουν τι επιπτώσεις θα επιφέρει αυτή η αντεθνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στις περιοχές τους. Ας αντιληφθούν έγκαιρα το πρόβλημα που έρχεται και ας μη θεωρήσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο η χοάνη συλλογής των πάλαι ποτέ Πασοκοψηφοφόρων.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.