Τελευταίες αναρτήσεις

26 Σεπτεμβρίου 2013

Η απάντηση των Εφέδρων για τα περί πραξικοπήματος....

Απαντώντας στην εισαγγελική έρευνα για την επίμαχη ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απορρίπτει το χαρακτηρισμό «πραξικοπηματίες» και σημειώνουν:  

Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs. Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας.

Η αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προφανώς δεν σχετίζεται με πραξικοπηματικές ή άλλες αντισυνταγματικές ενέργειες καμίας πλευράς. Μένουμε με την αποδοχή των προτάσεών μας από τον ελληνικό λαό που εκδηλώνεται με συρροή μηνυμάτων.

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν εμφανίστηκε χθές. Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα ενδεικτικά αναφέρονται:
  • Αντιμνημονιακή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Γερμανική πρεσβεία.
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Ανωτάτη Αρχή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της Α. Μέρκελ.
Τα συνθήματά μας είναι «Δεν υπάρχει δεξιά - δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα Ελλήνων Ιερά» και «Μαζί - μαζί να φύγουν οι Ναζί».

Τυχόν διασυνδέσεις της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Μας ενώνει η ελληνική Σημαία και η αγάπη μας για τη Πατρίδα. Η πρόσκληση και η διακήρυξή μας, έχουν σταλεί σε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα καθώς και στους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς.

Δείτε την διακήρυξή τους ΕΔΩ

Ποιοί είναι οι Εφεδροι Ειδικών Δυνάμεων.

Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.): Πρόκειται για ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέλη της είναι Έφεδροι οπλίτες και Εν Αποστρατεία Υπαξιωματικοί/Αξιωματικοί οι οποίοι ανήκουν ως υπηρετούντες στα Σώματα των Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών - Πεζοναυτών και Υποβρυχίων Καταστροφών ( Ο.Υ.Κ.) της Ελλάδος και Κύπρου. 

Οργανωτική δομή
Διοίκηση - Επιτελείο: Η Κ.Ε.Ε.Δ. λειτουργεί σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα. Διαθέτει Διοίκηση και Υποδιοίκηση την οποία στελεχώνουν άΑξιωματικοί εν αποστρατεία των Ειδικών Δυνάμεων με υψηλά επίπεδα γνώσης και εμπειρίας σε θέματα Διοίκησης και εκπαίδευσης. 

Συγκροτήματα - Τομείς Ευθύνης: Αποτελείται από Συγκροτήματα/Μοίρες
τα οποία στελεχώνονται από τα μέλη της και ανάλογα με τους κατά τόπους διαμονής τους εντάσσονται σε αυτά. Σκοπός είναι η διοργάνωση/διεξαγωγή ασκήσεων ανά την Ελλάδα και Κύπρο.. 


Αποστολή είναι η διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Εμψύχωση του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού με φυσική και όχι μόνο παρουσία και φωνή. Συμμετοχή σε δραστηριότητες Εθνικού σκοπού και περιεχομένου και άλλες δραστηριότητες. 

Στόχος: Μια Ελλάδα ασφαλής για όλους τους Έλληνες. Μια Ελλάδα που να δίνει σε όλους τους Έλληνες την ευκαιρία για εργασία, παιδεία και υγεία. Μια Ελλάδα δίκαιη προς όλα τα παιδιά της. Μια Ελλάδα που να ευημερεί. Μια Ελλάδα δυνατή που να την σέβονται οι φίλοι και να την φοβούνται οι εχθροί.

Η Κοινότητα λειτουργεί με διαχωρισμό της ιεραρχίας σε διοίκηση και επιτελείο. 

ΙΕΡΑΡΧΙΑ 
Διοίκηση 

1. Διοικητής
2. Υποδιοικητής
3. Διοικητής Μοίρας Εκπαιδεύσεως 

Επιτελείο 
1. Γραφείο Εκπαιδεύσεως
2. Γραφείο Προσωπικού
3. Γραφείο Διοικητικής Μερίμνης
4. Ηλεκτρονική Διαχείριση
5. Οικονομική Διαχείριση
6. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Ποιοι έχουν δικαίωμα ένταξης 
Δικαίωμα ένταξης έχουν αξιωματικοί/υπαξιωματικοί εν αποστρατεία ή οπλίτες που έχουν υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις Στρατού Ξηράς και Πολεμικού Ναυτικού (Καταδρομών - Πεζοναυτών - Αλεξιπτωτιστών - Υποβρυχίων Καταστροφέων) Ελλάδας και Κύπρου
Δεν έχουν δικαίωμα ένταξης άτομα τα οποία κατέχουν καίριες θέσεις σε πολιτικές παρατάξεις (υποψήφιοι βουλευτές, σύμβουλοι κλπ)

Στην ιστοσελίδα της Κοινότητας φιλοξενούνται άρθρα, τόσο για θέματα της επικαιρότητας, όπως για παράδειγμα η επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, τον περασμένο Οκτώβριο, επίκαιρες ερωτήσεις ή τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για αμιγώς στρατιωτικά.

πηγή ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Θα πέσει πολύ γέλιο με τους καραγκιόζηδες χουντικούς και χουντοφοβικούς ταυτοχρόνως!!!!!!
Κατουρήθηκαν επάνω τους....
Ας ελπίσουμε να μην αποδειχθεί για μια ακόμα φορά ότι οι λεγόμενοι πατριώτες σε αυτόν τον τόπο ΜΟΝΟ γαβγίζουν και δεν δαγκώνουν....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.