Τελευταίες αναρτήσεις

29 Ιουλίου 2013

ΟΡΓΙΟ προσωποπαγούς κινητικότητας παιδιών της χούντας, ενώ σφάζονται μόνιμοι υπάλληλοι με…. μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών!!!

Αναδημοσίευση από τον φίλο Μπαρμπανίκο.
(πατήστε τις εικόνες για μεγέθυνση)

— Σε συνέχεια της ανάρτησης Δελτίο χουντικών ρουσφετιών 1….  σήμερα ανεβάζω ακόμα ένα χαρακτηριστικό που αποδεικνύει την αθλιότητα και την υποκρισία της σιωνιστικής χούντας των Αθηνών και των συμμάχων της, σιωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. (Όμοια ΦΕΚ υπάρχουν δεκάδες και έχω αποθηκεύσει μερικά).

— Πρόκειται για άτομα με μικρή προϋπηρεσία (Ε΄ βαθμού) τα οποία απασχολούνταν σε θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) κυρίως κατηγορίας ΥΕ (Υποχρεωτικής εκπαίδευσης), αλλά και κατηγορίας ΔΕ (Μέσης εκπαίδευσης) από τις οποίες ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Σύμφωνα με τις χουντικές αποφάσεις, αυτά τα παιδιά της χούντας, αντί να συμπεριλαμβάνονται σε καταλόγους διαθεσιμότητας και προς απόλυση (κατά τα ισχυριζόμενα των αποβρασμάτων υπουργών της σιωνιστικής χούντας), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, τους μετακινούν από θέσεις που πιθανότατα κινδυνεύουν, και τους πηγαίνουν σε…. ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ θέσεις που δεν…. υπάρχουν, αλλά ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!! Αντί αυτών, απολύονται υπάλληλοι με μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό τίτλο σπουδών!!!!

— ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για μεγάλο χρονικό διάστημα, η μετάταξη κατώτερων υπαλλήλων ΥΕ σε ΑΝΩΤΕΡΗ κατηγορία (ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ), διαπιστώνουμε την ευκολία, με την οποία η χούντα μετατάσσει υπαλλήλους κατηγορίας ΥΕ (που προσελήφθησαν πριν λίγο καιρό με συνοπτικές διαδικασίες) σε ανώτερη κατηγορία με επίκληση «απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» που δεν έβλεπε πριν 1-2 χρόνια (!!!!!!!!!) και ενώ δεν υφίστανται ανάλογα ΤΥΠΙΚΑ προσόντα. Ακόμα μετατάσσει υπάλληλο από την κατηγορία ΥΕ (στοιχειώδους εκπαίδευσης) με ασήμαντη προϋπηρεσία (Υπάλληλος με Ε΄ βαθμό), στην κατηγορία…. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)!!!!

— Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΠΕ) αλλά και άλλες υπηρεσίες, είναι η κύρια γιάφκα, η οποία με τη συνεργασία χουντικών δημάρχων, απορροφούν μαζικά τα παιδιά της χούντας.

— Πέραν από το προσωποπαγές της νέας (και όχι υπάρχουσας) θέσης κάθε χουντόπαιδου και την ανυπαρξία πραγματικών αναγκών, η φράση κλισέ που προδίδει τη χούντα και αποδεικνύει ότι γράφει στα παλιά της υποδήματα αυτά που ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ψηφίζει ως ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της τρόϊκα, είναι:  «….. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν κενές θέσεις προς δέσμευση, η μεταφορά του υπαλλήλου γίνεται με δέσμευση ισάριθμων θέσεων που θα…. κενώνονται.» ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ????

— ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ — Μη περιμένετε να δικαιωθείτε ή να σας εξηγήσει η χούντα τις…. καλές προθέσεις της. Όλα είναι δείγματα σαπίλας και διαφθοράς. Η χούντα των ληστών θα απομακρύνει, μόνο αυτούς, για τους οποίους πιστεύει ότι κινδυνεύει. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση και… δημοκρατικό τόξο. Μέσα στη βουλή υπάρχουν μόνο υπηρέτες του ναζιστικού-σιωνιστικού τόξου και πρέπει να αγωνιστούμε, ακόμα και με κόστος ζωής, για να τους εκδιώξουμε από τη χώρα και να τους παραδώσουμε σε διεθνές δικαστήριο, να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για γενοκτονία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.