12 Ιουλίου 2013

Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΗΘΗΚΕ - ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - Τα ανδρείκελα που κυβερνούν τον τόπο δεν έχουν πλέον κανέναν απολύτως ηθικό ή πολιτικό φραγμό...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Μετά την κατάρρευση του τρικομματικού τσίρκου και την ανασύσταση του κυβερνητικού θίασου από τις πολιτικές συνιστώσες που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή, η κατάσταση εκτραχύνεται και πλέον οι εξελίξεις τίθενται εκτός ελέγχου. Μια συμμορία αδίστακτων μισανθρώπων, γοητευμένη από τη διατεταγμένη κατοχική υπηρεσία που της ανατέθηκε, περνά πλέον σε ολομέτωπη επίθεση τοποθετώντας απέναντί της το σύνολο της Ελληνικής  κοινωνίας επιστρατεύοντας κάθε θεμιτό και κυρίως έναν ορυμαγδό από αθέμιτα μέσα που της εκχώρησε η κοινωνική ανοχή.

Δημοκρατία πλέον δεν υπάρχει στον τόπο μας. Το μέλλον του το καθορίζουν τα πρωτόκολλα της ντροπής που προσυπέγραψαν οι ταπεινωμένοι δωσίλογοι με τους εκπροσώπους της κομμαντατούρ.

Το Σύνταγμα έχει καταργηθεί οριστικά. Συνταγματικές αρμοδιότητες με τρόπο αυθαίρετο εκχωρούνται σε πολιτικά ανδρείκελα που δεν σέβονται τον τόπο τους και μισούν το λαό του, με αποτέλεσμα... 

Οι πύλες της κολάσεως να έχουν πλέον ανοίξει διάπλατα.

Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, και κάθε επιπλέον λεπτό παραμονής τους στην εξουσία, μόνο δυστυχία και θάνατο θα έχει ως τίμημα γι αυτόν το λαό.

Η άμεση και με κάθε τρόπο ανατροπή τους, μια ανατροπή που πρέπει να συνοδευτεί απαραίτητα και με την παραδειγματική τους τιμωρία, δεν αποτελεί πια έναν απλό πολιτικό στόχο, αλλά κορυφαία εθνική προτεραιότητα για το σύνολο του Ελληνισμού.

Ραγιά συμπολίτη αυτού του πολύπαθου τόπου ως πότε θα ανέχεσαι αυτή την ταπείνωση και δεν θα αντιδράς???

Σε τι προσβλέπεις??? Τι μπορείς να περιμένεις από μια κλίκα προσκυνημένων υποτακτικών που το μόνο για το οποίο νοιάζονται, είναι η λογιστική καρτέλα του τραπεζίτη???

Ποιά ελπίδα μπορείς να έχεις σ έναν τόπο που οι γερμανοτσολιάδες δολοφονούν τ αδέρφια σου σήμερα και αύριο εσένα και τα παιδιά σου???

Η νηνεμία και η "γαλήνη" που σου υπόσχονται, θα είναι η παγερή σιωπή του νεκροταφείου. Σε νεκροταφείο δολοφονημένων μετατρέπουν τον τόπο μας, καταδικάζοντας τους ζωντανούς να περιφέρονται σαν φαντάσματα ανάμεσα σε ρημάγματα και καθολικά αποκαϊδια.

Ξεκίνησαν με τη δημοτική αστυνομία και τους φύλακες των σχολικών κτιρίων, όχι για να μείνουν εκεί. Τα δόντια τους ακονίζουν για το μεγάλο φαγοπότι των βρυκολάκων. Με μία απλή υπουργική απόφαση χιλιάδες εργαζόμενοι του Δημοσίου θα μπορούν να στέλνονται στην ανεργία, αφού θα καταργούνται θέσεις, ειδικότητες ακόμη και ολόκληροι κλάδοι. 

Μοχθούν υποτίθεται για επενδύσεις και μόνο σε μια νύχτα πέταξαν στο δρόμο τόσες χιλιάδες εργαζόμενους που ακόμη και αν πραγματοποιηθούν οι "επενδύσεις" που ονειρεύονται, αυτές οι θέσεις εργασίας δεν πρόκειται να ξαναδημιουργηθούν.

Σχολειά δε θέλουμε... Καθηγητές δε χρειαζόμαστε... Κοστίζουν...

Και όμως... Αυτοί οι ελεεινοί που ξεπουλάνε την πατρίδα σου, κούρσεψαν 500 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και τα διέθεσαν για να κατασκευάσουν Τζαμί για τους ισλαμοφασίστες που αλωνίζουν στην Πατρίδα μας.

Πως μπορείς να αφήνεις τον εαυτό σου να πλανεύεται σ' αυτόν το βόρβορο του απύθμενου ψεύδους και της συστηματικής πολιτικής εξαπάτησης??? Τι περιμένεις???

Είναι αδίστακτοι. "Τσουβαλιάζουν" τους πάντες και κρίνουν με δημοσιονομικά κριτήρια ολόκληρους κλάδους εργαζομένων. Η αξιολόγηση των υπαλλήλων και τα δήθεν κριτήρια είναι μία μπαρούφα, αφού επί της ουσίας έχουν καταργήσει και τον ΑΣΕΠ. Θέλουν να κάνουν 25.000 απολύσεις και δεν τους νοιάζει απολύτως τίποτε. 

Έχουν βάλει όλους τους δημοσίους υπαλλήλους στη γκιλοτίνα και ανάλογα με τις εντολές και τις απαιτήσεις της τρόικας θα «κόβουν» κεφάλια.

Το ίδιο θα πράξουν όχι μόνο με τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και με όλους τους Έλληνες φορολογούμενους, αφού το νομοσχέδιο που αποτελείται από έναν εφαρμοστικό νόμο 109 άρθρων και πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 19 Ιουλίου για να μπορέσει να εκταμιευθεί η πρώτη υποδόση της δόσης προβλέπει σειρά φορολογικών μέτρων. 

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο «καταργούνται στους Δήμους οι θέσεις της ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων ανεξαρτήτως κατηγορίας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου».

Αυτή θα είναι η μοίρα σου αν συνεχίζεις να την αφήνεις στα χέρια τους για να την καθορίζουν.

Ήρθε η ώρα να την πάρεις στα δικά σου τα χέρια. Ήρθε η ώρα να οπλίσεις τα δικά σου τα χέρια. Πρώτα απ όλα με την οργή που δικαιούσαι απέναντι σ' όλους αυτούς που ρημάζουν τον τόπο σου με τρόπο αδίστακτο.

Να τα οπλίσεις με θέληση αδιαπραγμάτευτη για να ανατρέψεις πάσει θυσία αυτή την κατάσταση, πριν ο Αρμαγεδδόνας του αφανισμού σαρώσει τα πάντα στο διάβα του.

Ήρθε η ώρα να πάρεις στα χέρια σου τα όπλα εκείνα που θα οδηγήσουν τους ολετήρες του έθνους στην παραδειγματική τους τιμωρία.

Κοίτα γύρω σου τι κανουν οι άλλοι λαοί. Τροφοδοτούν με αξιοπρέπεια την εξέγερσή τους και ανατρέπουν τους δυνάστες τους.

Γιατί αυτοί και όχι εσύ???

Γιατί μπορούν αυτοί και δεν μπορείς εσύ???
Τι παραπάνω έχεις εσύ που το στερούνται αυτοί κι εσύ περιμένεις ενώ αυτοί ξεσηκώνονται???

Δεν έχεις να περιμένεις τίποτε καλύτερο, παρά μονάχα τη σειρά σου για τη γκιλοτίνα που έστησαν οι δήμιοι και αποδεκατίζουν τον τόπο μας.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν στο επόμενο χτύπημα θα πέσει στο πάτωμα το δικό σου κεφάλι ή τα προσκυνημένα κεφάλια των δημίων σου. 

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
Ποσειδώνας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.