26 Ιουνίου 2013

Η ανάπτυξη συνεχίζεται όπως ακριβώς άρχισε.... Λουκέτο και στην "Κατσέλης"!!!

Περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι περνούν στην ανεργία, χωρίς αποζημίωση, μετά την απόφαση της αρτοβιομηχανίας «Κατσέλης» να κηρύξει πτώχευση, διότι, όπως ανακοίνωσε «δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της». Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία δεν έχει πληρώσει για περισσότερο από ένα χρόνο τους εργαζόμενους, καθώς πάλευε να κρατηθεί ανοικτή ελπίζοντας σε σύναψη νέων δανείων.

Η εταιρία υπέβαλε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την αίτηση για κήρυξη πτώχευσης την Παρασκευή. Η αίτηση θα συζητηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2013. 

Το ακριβές κείμενο με το οποίο η εταιρία ανακοίνωσε την απόφασή της είναι το εξής: 

H εταιρεία ΝUTRIART ΑΒΕΕ (Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις εποπτικές αρχές για τα παρακάτω:

H εταιρεία κατέβαλλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό της τα τελευταία χρόνια.

Η επιδείνωση της κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να
ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Κατόπιν των παραπάνω, η Εταιρεία, σε συνέχεια της από 20.06.2013 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, υπέβαλε σήμερα αίτηση κήρυξης σε πτώχευση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013. Η υποβληθείσα αίτηση πτώχευσης θα εγκριθ εί και από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που θα συγκληθεί για τον σκοπό αυτό.

πηγή 

Γιατί κλείνει ξαφνικά η εταιρεία στο χώρο της αρτοποιίας Κατσέλης από την οποία έτρωγαν ψωμί 500 οικογένειες;

Μετά από τη γνωστή εταιρεία ρούχων που έκλεισε, μια ακόμη πολύ γνωστή εταιρεία πήρε σειρά. Ένα ακόμη ιστορικό εργοστάσιο στο χώρο της αρτοποιίας βάζει λουκέτο. Πρόκειται για την εταιρεία Κατσέλης από τον οποία έτρωγαν ψωμί 500 οικογένειες.

Τι λένε στο Newsit οι εργαζόμενοι της Κατσέλη που κλείνει:

Τα μαύρα μαντάτα ανακοινώθηκαν στην αγορά την περασμένη Παρασκευή όταν η εταιρεία Nutriart ABEE (Kατσέλης) υπέβαλε αίτηση κήρυξης σε πτώχευση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Κατσέλη «η επιδείνωση της κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της».

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος των Εργαζομένων στην εταιρεία Nutriart (Kατσέλης), Γιώργος Αρβανίτης «στην αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε η εταιρεία απαντάμε με ανοιχτό εργοστάσιο. Ζητάμε την επαναλειτουργία του εργοστασίου άμεσα, δεν παίζουμε με τις ζωές μας και στις πλάτες μας δε θα παίξει κανείς. Θέλουμε να μη χαθούμε από την αγορά γιατί τέτοιο brand name, τέτοιο δυνατό όνομα όπως ο Κατσέλης στην αγορά, η Αλλατίνη στους μύλους και η PLAZA στα κατεψυγμένα, δεν πρέπει να σβήσουν από τον χάρτη. Τώρα όσον αφορά τυχόν παιχνίδια από τις τράπεζες, λέμε στο αφεντικό μας να έρθει εδώ στο εργοστάσιο και να μας δώσει μια εξήγηση και να μας πει τι οδήγησε στον ξαφνικό θάνατο για τους εργαζόμενους. Δεν υποκύπτουμε, είμαστε εδώ κάθε πρωί, κάθε μέρα, με ανοιχτό εργοστάσιο και τις φορώντας τις στολές μας, να δουλέψουμε για να συνεχισει να υπάρχει αυτό το ιστορικό brand name του Κατσέλη. Δε ζητάμε τίποτα άλλο, ανοιχτό εργοστάσιο, όχι λουκέτο, οχι ανεργία, αλλά άμεση λειτουργία του εργοστασίου». 

newsit
πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Αντε ρε που δεν πιστεύετε τον πρωθυπουργό......
Ετσι έρχεται η ανάπτυξη....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.