13 Μαΐου 2013

Πάρτε του τις σφυρίχτρες και διώξτε τον πριν αιματοκυλίσει τα γήπεδα!!!

Αναδημοσίευση από τον φίλο Μπαρμπανίκο με την χαρακτηριστική καυστική γλώσσα του....

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!! 

Και δεν μιλώ για τους αχυράνθρωπους των γηπέδων με τα μαύρα σώβρακα, ούτε για τους ΕΠΙΣΗΣ αχυράνθρωπους της ΕΠΟ, της Διοίκησης της Ελληνικής Διαιτησίας και του ψευδεπίγραφου επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

ΜΙΛΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΦΥΡΙΖΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Αυτά που έγιναν ΚΑΙ χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο διασύρουν παγκοσμίως τον Ελληνικό αθλητισμό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο ειδικότερα. ΠΡΕΠΕΙ να τολμήσουμε, να ενωθούμε, ανεξάρτητα με ποια ομάδα υποστηρίζουμε, ανεξάρτητα ακόμα και αν είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι και με μπροστάρηδες τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, να αξιώσουμε να εξοβελιστεί αυτός ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Με τις αρρωστημένες πλέον, και από παντού βρώμικες πρακτικές, που έχουν καθιερώσει ο πρώην και ο νυν ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ξεφτιλίζουν πρώτα απ'  όλους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ακόμα και πρωταθλήματα ή κύπελλα που τυχόν πήρε με την αξία του, οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ αθλιότητες που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της σούπερ - λίγκας (πρώην Α΄ Εθνικής) ΞΕΘΩΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όλα μοιάζουν βουτηγμένα στο βούρκο των ακαθαρσιών.

Ρε καρεκλοκένταυροι παράγοντες και παραγοντίσκοι, είστε τόσο διεστραμμένοι, που ακόμα και εκατό διαιτητές και επόπτες να τοποθετήσετε μέσα και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, ΔΗΘΕΝ για διασφάλιση της αμεροληψίας του διεστραμμένου εγκεφάλου σας, πάλι και πάλι τα ίδια πουλημένα αποτελέσματα θα βγάζετε. Δείτε και ξαναδείτε όσες φορές θέλετε τα βίντεο ρε κοπρίτες!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ!!!!! ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!!!!! ΟΜΟΙΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΝΑ ΜΗ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2 ή 3 ΜΕΤΡΩΝ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ!!!!!!!

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Τ΄ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Μπορεί ο κόσμος να αηδιάζει και η συντριπτική του πλειοψηφία μετά τα 3 πρώτα παιχνίδια να μη πηγαίνει στα γήπεδα, αλλά μην υποτιμάτε το πότε μπορεί να ξεσπάσει η απρόβλεπτη οργή του. Όταν ξεσπάσει θα υπάρξουν θύματα και εσείς θα το παίζετε μυξοπαρθένες.

Πάρτε από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού τις σφυρίχτρες. Κάθε χρόνο θα γίνεται θρασύτερος και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Φίλαθλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού, ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΙ. Αυτός ο άνθρωπος εν τέλει θα τη καταστρέψει την ομάδα. Μπορεί υποθέσεις διαφθοράς των γηπέδων να θάβονται, αλλά να θυμάστε ότι τα κανόνια ξαφνικά σκάνε. Αν νομίζετε ότι «κερδίζετε» κύπελλα και πρωταθλήματα λόγω «άξιας» ομάδας, τότε είστε νούμερα. ΞΕΡΕΤΕ καλύτερα από τον καθένα, ότι χθες στη συνείδηση όλων των φιλάθλων (συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών) ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ 2013 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Όσο για τα πρωταθλήματα, εσείς να μου πείτε τι συμβαίνει, όταν παραδέχεστε ότι για παράδειγμα φέτος ο Ολυμπιακός έπαιξε το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ της τελευταίας 20ετίας και «πήρε» πρωτάθλημα δια περιπάτου... 

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ.

Ποσειδώνας 

ΣΧΟΛΙΟ

Είναι τραγικό...... στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα ο διαιτητής κι ο επόπτης πίσω από το τέρμα του Ολυμπιακού(!!!!) δεν βλέπουν αυτό που βλέπει ολόκληρη η Ελλάδα.... το χέρι (για την κυριολεξία τον αγκώνα) του Μανιάτη που αποκρούει ως τερματοφύλακας την μπάλα... πάνω στην γραμμή!!!!!!

Πέναλτυ και κόκκινη και το κύπελλο θα πήγαινε περίπατο.... στην Τρίπολη.

Αλλά τα αίσχη της ομάδας που εδώ και χρόνια πανηγυριζει πρωταθλήματα στα χαρτιά και κύπελλα σαν κι αυτό σε τεράστιους αριθμούς συνεχίζεται....  

Γιατί δεν τους δίνεται βρε παιδιά όλα τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα των προσεχών ετών να τελειώνουμε; 

Τα μαθήματα που έρχονται από την Αγγλία όπου η Γουϊγκαν (Γ Εθνική) πήρε το κύπελλο Αγγλίας νικώντας την Μάντσεστερ Σίτυ.... δεν τα βλέπουμε δυστυχώς....

Και μια πληροφορία για τους φίλους ΑΕΚτζήδες....
Ο επόπτης πίσω από την εστία του Ολυμπιακού ήταν ο Τριτσώνης!!!!!!
(Για όσους δεν θυμάστε, θυμηθείτε τον αγώνα που οδήγησε φέτος την ΑΕΚ στον υποβιβασμό....)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.