Τελευταίες αναρτήσεις

22 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!!

«Το υπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος»  
Σοφοκλής 

EΘΝΙΚΟΣ  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 
Ευριπίδου 57 – 105 54 Αθήνα 
Τηλ: 210 3241961 – 210 3250220 
Τηλεομοιότυπο: 210-3244163 
Ιστοσελίδα Internet: http://www.e-tel.gr/elas/
Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα 20η Απριλίου 2013 

Η απάντηση στο κενό, που προήλθε από την ηθική παρακμή του πολιτικού συστήματος των χρόνων της «μεταπολίτευσης» και της κάλπικης «δημοκρατίας», είναι η ύπαρξη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ [Ε.ΛΑ.Σ.] διά του οποίου πιστεύουμε ότι υπάρχει η ελπίδα και το όραμα για το αύριο του Έθνους των Ελλήνων.

Προσβλέπουμε στην κοινωνική ανάταση του Λαού μας, στην ταχύρρυθμη ανάπτυξη των συνθηκών διαβιώσεώς του, στον εθνικό πολιτικό λόγο και στην υπέρβαση της οργάνωσης του κράτους μας χωρίς ιδεοληψίες και παρωπίδες κομματισμού, για να προλάβουμε τον καταποντισμό της πατρίδος μας. Ο τραπεζικός Μινώταυρος διψάει για αίμα, αίμα ελληνικό και οι οδαλίσκες του διεθνούς Σιωνισμού είναι πρόθυμες να του προσφέρουν βορά το σεπτό σώμα της Ελλάδος!!! Ξεχνούν όμως οι νεογενίτσαροι ότι υπάρχουν και Έλληνες σε τούτο τον ιερό τόπο!!! Ξεχνούν οι εθελόδουλοι ότι υπάρχουν και ελεύθεροι Έλληνες αγωνιστές έτοιμοι να πεθάνουν!!! 

Δεν υπάρχουν για εμάς χαμένες γενιές. Δεν έχουμε, ως Έθνος, το δικαίωμα της αποτυχίας του δικού μας αύριο και των μελλοντικών γενεών στις οποίες θα δώσουμε λόγο. Εφαρμόζοντας την δημιουργική τακτική του έργου και όχι του στείρου πολιτικού λόγου, ερχόμενοι σε σύγκρουση με το διεφθαρμένο κατεστημένο που χρόνια τώρα δρά ως κατοχικό σύνδρομο στα σπλάχνα του Έθνους, τιμώντας την Ιστορία μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά, τους ήρωές μας και την ιδέα του ελληνισμού, που σημαίνει το φως του κόσμου και της έννοιας του ανθρώπου, «ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ», ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ στις επιταγές της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης, υπέρμαχοι των ηθικών αξιών του ελληνισμού και των ιδανικών του Έθνους μας, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ «και την πατρίδα δεν θα την παραδώσουμε μικρότερη αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη από όση την παραλάβαμε»!!! Αυτό είναι η δική μας υποχρέωσις ως Ελλήνων!!! Αυτό είναι το έναυσμα του δικού μας αγώνα εναντίον των διεφθαρμένων δυνάμεων κατοχής!!! 

Αδέρφια, αν πιστεύετε ότι οι, επισυναπτόμενοι στο παρόν μήνυμά μας, σκοποί και στόχοι της κινήσεώς μας σας εκφράζουν, ελάτε κοντά μας σε ένα κοινό μέτωπο πάλης κατά του αφανισμού της πατρίδας μας από τις ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ δυνάμεις του σκότους, της παρακμής και του θανάτου του ελληνισμού. Γιά όλους εμάς η πατρίδα μας είναι υπεράνω όλων και ο παράγοντας ΑΝΘΡΩΠΟΣ  αποτελεί την υπέρτατη αξία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! Ή ΤΩΡΑ, Ή ΠΟΤΕ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ!!! Το σύνθημα αυτό είναι πιό επίκαιρο όσο ποτέ!!! Ας το λάβουν υπ' όψιν τους τα τρωκτικά που εκτρέφονται στον βούρκο των ανήλιαγων Στοών και του κάθε είδους Λεσχών. 

Αναμένοντες την οποιαδήποτε διατυπούμενη θέση σας επί των επιδιώξεών μας, σας περιμένουμε ως αλληλέγγυους συμπαραστάτες μας στον αγώνα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού. Δώστε την μάχη μαζί μας, γιά την Ελλάδα, με τους Έλληνες!!! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! 

Για τον Ε.ΛΑ.Σ. 

Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας     Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου
            Τηλ: 210 3241961               Τηλ: 210 8239965Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.