Τελευταίες αναρτήσεις

26 Μαρτίου 2013

Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον Κυπριακό Λαό.

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

Σαν έτοιμοι  από καιρό, έχοντας ετοιμάσει  την αντίστοιχη συμφωνία του Μονάχου  το 1938, αλλά και την αντίστοιχη συμφωνία του 1939 περί μη πολέμου, Γερμανοί και  λοιποί συνεργάτες τους ή «συνεργάτες τους» έτρεξαν να χιμήξουν να κατασπαράξουν την Κύπρο με τιμωρητική μανία εξαιτίας του πρόσφατου όχι. Άλλοι για το ρευστό, άλλοι για τους υδρογονάναθρακες, άλλοι γιατί έχουν εδαφικές βλέψεις και άλλοι γιατί απλά είναι καλοί υπάλληλοι της «μαμάς τους» πατρίδας, της Γερμανίας. Το θράσος δε, των Ευρωπαίων ετέρων είναι απύθμενο. Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας χαρακτήρισε οικονομία -καζίνο την οικονομία της Κύπρου. Αντίθετα δεν είπε λέξη για την οικονομία του Λουξεμβούργου, της Ελβετίας, της Μάλτας, του Λιχνενστάιν και πολύ περισσότερο δεν είπε λέξη για το «Γαλλικό» πριγκιπάτο, το Μονακό, κατ’ εξοχήν παγκόσμιο πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Βλέπετε ο Ολάντ και οι συν αυτώ έχουν προσαρτηθεί πλήρως στο άρμα της Μέρκελ.

Η Ελληνική κυβέρνηση  έδωσε μία και μόνη μάχη στο ζήτημα της Κύπρου. Να αρπάξει από την Κύπρο τις τράπεζες που υπάρχουν στην Ελλάδα, να τις χαρίσει πληρώνοντας κιόλας σε τραπεζίτες και να διασώσει τα χρήματα που είχαν κατατεθειμένα σε κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα πλείστοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και εκδότες. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κρυπτόμενος, με πρωτοπαλήκαρο τον υπουργό Οικονομικών άξια εξυπηρέτησε τα συμφέροντα της Γερμανικής Ευρώπης, η οποία πλέον επιλέγει την ευθεία επίθεση στον Ελληνισμό.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που παρουσίασε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών μέσων τα όσα συνέβαιναν στην Κύπρο. Εκτός εξαιρέσεων δεν αναφέρθηκε η είδηση ότι η Κύπρος ζήτησε δύο δις για τη λαϊκή τράπεζα από το μηχανισμό στήριξης των τραπεζών, αλλά ο Σαμαράς μέσω Προβόπουλου αρνήθηκε. Σημειωτέον εδώ ότι από τα 50 δις που έχει πάρει η Ελλάδα για την ανακεφαλαιωπήοιση των τραπεζών έχουν χρησιμοποιηθεί τα 41 και περισσεύουν 9 δις. Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι Παπαδήμος και Βενιζέλος κούρεψαν κοντά 5 δις ευρώ τις Κυπριακές τράπεζες χωρίς να τις δώσουν δικαίωμα ανακεφαλαιοποίησης με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν.

Επίσης δεν εμφανίστηκε πουθενά η τρομακτική δήλωση σε συνέντευξη του Σόιμπλε, ότι: «πιστεύαμε ότι μετά την είσοδο της Κύπρου στην Ε.Ε. θα ψήφιζαν οι Κύπριοι το σχέδιο Ανάν» όπως ανέφερε το ΡΙΚ. Μια δήλωση που αποδεικνύει πόσα χρόνια πριν ετοιμάζονται για να μοιράσουν χώρες.

Θάφτηκε η πλέον επαίσχυντη δήλωση-εντολή του Γερμανού, ο οποίος λειτουργεί πλέον ως διοικητής των νεοSS, ότι η Κυπριακή Βουλή δε χρειάζεται να ψηφίσει για να αποφασίσει για τις προχθεσινές αποφάσεις του Eurogroup!!!

«Διέφυγαν» επίσης από τα ελληνικά μέσα οι καταγγελίες μέσα στην κυπριακή Βουλή για το ρόλο του διοικητή της Κεντρικής τράπεζας Κύπρου και για τις ευθύνες του στην καταστροφή των τραπεζών ακόμη και την ύστατη ώρα.

Εν κατακλείδι η Κύπρος, από εδώ και πέρα θα ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές. Κανείς δε γνωρίζει σε πόσο επικίνδυνα νερά θα πλεύσει. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Το μνημόνιο που θα επιβληθεί τους επόμενους μήνες θα είναι Γερμανικής έμπνευσης τρομοκρατίας και εξαθλίωσης του Κυπριακού λαού. Θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους.

Υ.Γ. Οι Κύριοι πραγματικά αισθάνονται ότι η Ελληνική κυβέρνηση τους πρόδωσε όπως το 1974. Όμως ο Ελληνικός Λαός αισθάνεται δίπλα στους Κύπριους αδερφούς.

Την Τετάρτη 7μμ στο Σύνταγμα πραγματοποιείται συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Κυπριακό λαό. Να είμαστε εκεί για να δείξουμε πως ο Ελληνισμός είναι ενιαίος και αδιαίρετος άσχετα με τους όποιους στόχους έχει ο Γερμανικός επεκτατισμός. (ΕΔΩ)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.