Τελευταίες αναρτήσεις

22 Φεβρουαρίου 2013

Ημερίδα για το Τάμα του Έθνους στο SPORTING 31-3-2013.

(πατήστε την εικόνα για μεγέθυνση)
 
1. Ἡ Πραγματοποίησις τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους, ἡ ὑπόσχεσις τοῦ Κολοκοτρώνη καὶ τῶν ἄλλων Ἡρώων τῆς ἐθνικῆς μας Παλιγγενεσίας νὰ κτισθῇ Ναὸς στὸ ὄνομα τοῦ Σωτῆρος Χριστοῦ στὴ ὁριστικὴ Πρωτεύουσα τοὺ ἐλεύθερου κράτους, δὲν ἔγινε ἀκόμη.
 
2. Τὸ Σωματεῖο μας ἀγωνίζεται μὲ ἀγωνία, χωρὶς νὰ ζητᾶ ἀπὸ τοὺς καθὕλην ὑπόχρεους, Πολιτεία καὶ Ἐκκλησία, τίποτε ἄλλο, ἐκτὸς ἀπὸ τὸ νὰ εὐλογῇ Ἐκκλησία καὶ νὰ διευκολύνῃ νομοθετώντας  Πολιτεία.
 
3. Ὁ ζῆλος νὰ καλύψουμε τὴ δυνατότητα πραγματοποιήσεως του ἔχει ἀφεθῆ στὴ φιλοτιμία καὶ τὴ φιλοπατρία μερικῶν Ἑλλήνων.
 
Εἶναι βέβαιο ὅτι ἐνημερωνόμενοι, ὅλοι θὰ συντρέξουν.
 
4.  Ἤδη εὑρισκόμεθα στὴ λίαν εὐχάριστη θέσι νὰ ἐνημερώσουμε τοὺς Πανέλληνες ὅτι τὴν 31ην Μαρτίου 2013 καὶ ὥρα ἀπὸ 16.00 ἕως καὶ 20.00 θὰ πραγματοποιήσωμε μία Ἡμερίδα περὶ τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους στὸ γήπεδο SPORTING, Ἠλ. Ζερβοῦ 9 & Σαρανταπόρου ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 
5. Κατωτέρω ἀναρτοῦμε τὴν ἀφίσα μας καὶ τὴν πρόσκλησί μας, γιὰ νὰ ἐνημερωθοῦν ἐγκαίρως ὅλοι οἱ μὲ πνευματικὰ ἐνδιαφέροντα καὶ μὲ κοινωνικὲς καὶ ἐθνικὲς ἰδέες ἐμφορούμενοι Ἕλληνες.
 
6. Παρ᾿ ὅλον ὅτι τὰ οἰκονομικά μας εἶναι σὲ ἀθλιωτάτη κατάστασι, ἐν τούτοις δὲν ἀκολουθήσαμε τὴν συμβουλὴ πολλῶν φίλων νὰ βάλωμε κάποιο εἰσιτήριο, γιὰ νὰ καλύψουμε ἐπὶ μέρους τὰ ἔξοδά μας.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ 
 
7. ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ νὰ ἀποδείξουμε στοὺς ὑλιστικῶς ἐνεργοῦντες ὅτι ὁ ἑλληνικὸς λαὀς, παρὰ τὴν ἀπερίγραπτη καὶ ἀπελπιστικὴ κατάστασι, ποὺ μᾶς ἔχουν ὁδηγήσει ἀνεγκέφαλοι, ἀνάξιοι καὶ φαῦλοι πολιτικοί, δὲν τὸ «βάζει κάτω».
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ καὶ νὰ ἐφαρμοσθοῦν οἱ στίχοι τοῦ ποιητοῦ:
 
«Ὅπως ἔδωσες, θὰ δώσῃς, θὰ ζητήσουν, ὡς ζητεῖς,
θὰ γενῇς καὶ πάλι φώτων καὶ πολιτισμοῦ κοιτίς».
 
8. Καλοῦνται τὰ ὑγιῆ Μέσα Μαζικῆς Ἐνημερώσεως (εὐτυχῶς ὑπάρχουν καὶ τέτοια) νὰ μᾶς συμπαρασταθοῦν.
 
 Ἕνα ἀπὸ αὐτά, ἀπὸ τὰ σοβαρότερα, τὸ ΑΧΕΛΩΟΣ TVκάνει τὴν ἀρχή τὴν Πέμπτη 21.2.2013 καὶ ὥρα 22.00.
 
Στὴν ἐκπομπὴ  ΡΩΜΑΙΪΚΟΣ ΛΟΓΟΣ τοῦ Στρατηγοῦ ἐ.ἀ. κ. Ἀνδρέα Μπλάνου θὰ ἀνακοινωθοῦν πολὺ σημαντικὰ θέματα.

Ἀξίζει νὰ τὰ παρακολουθήσουν ὅλοι. 
 
Ὁ σταθμὸς ΑΧΕΛΩΟΣ TV ἐκπέμπει μέσῳ τῆς τηλεοράσεως στὴν κεντρικὴ καὶ δυτικὴ Ἑλλάδα καὶ διαδικτυακὰ σὲ ὅλο τὸν κόσμο.
 
ΕΛΑΤΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ  ΝΕΟΥΣ. 
 
ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.