Τελευταίες αναρτήσεις

26 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό πρέπει να είναι το μέλλον της Ελλάδας ... είναι στο χέρι μας! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Ξημερώνει πρωτομαγιά, ο ήλιος λάμπει και η φύση θαρρείς και ακολουθεί τις ψυχές των Ελλήνων που είναι στο ξέφωτο μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς καταπίεσης και κατάθλιψης.

Χθες αργά τα μεσάνυχτα η τρικομματική κυβέρνηση παραιτήθηκε μετά από την πίεση που άσκησαν οι συναθροισμένοι πολίτες που ξεπέρασαν τον αριθμό των 3.000.000 στο ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

Οι πολίτες το μόνο που ζητούσαν με ένα στόμα και μία φωνή πιασμένοι όλοι μαζί χέρι χέρι σαν μια τεράστια αλυσίδα, με ενωμένες καρδιές και μυαλά που είχαν το ίδιο πράγμα στο μπροστά αλλά και στο πίσω μέρος τους. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ούτε φωνή δεν ακούστηκε, η αλήθεια έβγαινε βουβή μέσα από τους κύκλους της αγάπης, της συμπόνοιας και της ευτυχίας που ήταν ζωγραφισμένες στα μάτια τους.

Κρατούσαν τα παιδιά τους στην αγκαλιά τους και τα έσφιγγαν τόσο σαν να ήθελαν να τους δείξουν πόσο τα αγαπούσαν και παράτησαν τα πάντα πίσω τους για να κάνουν αυτό που εδώ και τέσσερα χρόνια λαχταρούσαν. Να δώσουν στα παιδιά τους το μέλλον που τους αξίζει. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ 

Η Δημοκρατία εγκαθίσταται στη χώρα μετά από 2500 χρόνια απουσίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραιτήθηκε και αυτός για να δώσει τη θέση του στον προσωρινό πρόεδρο που εξέλεξαν οι πολίτες στο Μαραθώνα ανάμεσα από προσωπικότητες που είχαν προτείνει οι ίδιοι. Το Σάββατο του Λαζάρου λίγο πριν την Ανάσταση του Κυρίου ορκίζεται η κυβέρνηση προσωπικοτήτων που πρότειναν μετά από ανοιχτή και δημόσια διαβούλευση οι πολίτες. Όλους τους ακολουθούσαν οι κρυφές ευχές όλων των, για πρώτη φορά στη ζωή τους, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ήταν τόσο ισχυρό το συναίσθημα που ήταν συγκεντρωμένο στο Μαραθώνα την ίδια στιγμή που, αν είχες μια κάμερα που να αποτυπώνει το συναίσθημα, δεν θα μπορούσε να το χωρέσει σε χιλιάδες φιλμ.

Τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν στρατοπεδεύσει και αυτά στο Μαραθώνα σαν άλλος Θουκυδίδης με σκοπό να μεταφέρουν απ' άκρου εις άκρον αυτό το μεγάλο επίτευγμα που πέτυχαν οι Έλληνες. Απ' ευθείας συνδέσεις από όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου με απλούς πολίτες σχολιάζουν την μεγάλη νίκη.

Οι πρωτεργάτες αυτής της επιχείρησης του Μαραθώνα, άφαντοι, θαρρείς και άνοιξε η γης και τους κατάπιε, δεν τους βρίσκουν πουθενά, σαν τη μάνα που μόλις γέννησε μετά από έναν πολύωρο και επίπονο τοκετό το μωρό της και το μόνο που θέλει είναι να κουρνιάσει σε μια γωνιά μακριά από θορύβους και φώτα αγκαλιά με το σπλάχνο της.

Στην Αθήνα έχουν φτάσει ήδη τα πρόσωπα που θα ορκίζονταν να αναλάβουν την διακυβέρνηση του τόπου για έξι μήνες μέχρι να ετοιμαστεί το νέο σύνταγμα και να προκηρυχθούν εκλογές. Πρόσωπα άγνωστα μέχρι τότε στον πολύ κόσμο αλλά πολύ γνωστά, ο κάθε ένας στο χώρο του και στην επιστήμη του, που χαίρουν της εκτίμησης όλων των Ελλήνων.

Πέντε συνταγματολόγοι άγνωστοι μέχρι τότε στον κόσμο ανέλαβαν μετά από εντολή ομόφωνη των πολιτών του Μαραθώνα να συντάξουν το πρώτο σύνταγμα της χώρας που θα είχε ρητές και κατηγορηματικές διατάξεις άμεσης Δημοκρατίας. Δημοψηφίσματα για κάθε σημαντικό νόμο που θα ψηφιζόταν από την κληρωτή βουλή των 300, ισηγορία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλους όσους διεκδικούν θέσεις εξουσίας και ισοπολιτεία για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια στον τόπο.

Οι συμπολίτες μας που εγκατέλειψαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια αρχίζουν σιγά σιγά να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την επιστροφή τους στην πατρίδα.

Η Ελλάδα, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, είναι μια ελεύθερη χώρα αφού οι πολίτες της στο Μαραθώνα, με ομόφωνο ψήφισμα, αποφάσισαν να διώξουν ντόπιους και ξένους κατακτητές και να καταστήσουν άκυρες, σύμφωνα με την διεθνή νομολογία, τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια. 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.