Τελευταίες αναρτήσεις

21 Ιανουαρίου 2013

Οι αεροψεκασμοί (Chemtrails) καταστρέφουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας.

Νιώθετε άρρωστος; Η μύτη σας είναι κλειστή. Έχετε πόνους των μυών, εφίδρωση, ή βήχα και φτέρνισμα και δεν έχετε αρκετή ενέργεια για να σηκωθείται από το κρεβάτι; Δεν είναι η γρίπη. «Πρόκειται για μία συνωμοσία σύμφωνα με το Δρ Leonard Horowitz. Τα στοιχεία του βασίζονται σε γεγονότα και όχι σε συνωμοσίες. 

Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, ο Horowitz έχει θέσει ένα ζήτημα αρχής στο αμερικανικό σύστημα ιατρικής, ότι ορισμένα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ συνωμοτούν μαζί με κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες για να μειώσουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της Γης.

Ποιός είναι ο Leonard Horowitz: Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1952 και είναι ένας συγγραφέας βιβλίων στην ψυχολογία και υγιή ανθρώπινη ανάπτυξη. Έχει γράψει περισσότερα από 80 άρθρα και επιστημονικές εκθέσεις, και το best-seller βιβλίο "Αναδυόμενοι Ιοί: AIDS και ιός Έμπολα - Φύση, ατυχήματος ή της Γενοκτονίας". Το τελευταίο του βιβλίο είναι για το σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου. Έλαβε διδακτορικό στην οδοντιατρική από το Πανεπιστήμιο Tufts και Master στη Δημόσια Υγεία από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Αναφέρει ότι οι αίθουσες έκτακτης ανάγκης νοσοκομείων κατακλύζονται από ασθενείς που πάσχουν από μια περίεργη λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, και που δεν φαίνεται να προκαλείται από έναν ιό. Επίσης, αναφέρει ότι πρόκειται για μια επιρροή "μυστηριώδη" και ότι τα συνήθη εμβόλια γρίπης είναι αναποτελεσματικά.

Ο Δρ Leonard Horowitz μας λέει: Το γεγονός είναι ότι έχουμε δει αυτό το είδος της επιδημίας για πρώτη φορά στα τέλη του 1998 και στις αρχές του 1999. Οι άνθρωποι υποφέρουν με ένα ισχυρό βήχα σε αυτή την περίεργη ασθένεια που δεν φαίνεται να ακολουθεί την έναρξη μίας λογικής ιογενής ή βακτηριακής περιόδου και δεν αντιπροσωπεύει μια μεταβατική περίοδο.

Αν ήταν πραγματικά μια βακτηριακή ή ιογενή λοίμωξη, θα είχε προκαλέσει πυρετό, αλλά αυτό διαρκεί για εβδομάδες, εάν όχι για μήνες. Ρινική συμφόρηση, ρινική αποστράγγισης, βήχας, κόπωση, και γενικά κακουχία. Οι άνθρωποι αισθάνονται «off». Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Παθολογίας των Ενόπλων Δυνάμεων έχει καταχωρήσει με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα παθογόνο μυκόπλασμα που προκαλεί αυτό το είδος της επιδημίας. Μπορείτε να δείτε την έκθεση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με τους κωδικούς στο βιβλίο για τη βιβλική Αποκάλυψη.

Το μυκόπλασμα δεν είναι στην πραγματικότητα ένας μύκητας, δεν είναι πραγματικά ένα βακτήριο και δεν είναι πραγματικά ένας ιός. Δεν έχει ένα κυτταρικό τοίχωμα. Πηγαίνει βαθιά στον πυρήνα των κυττάρων, καθιστώντας έτσι πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί μια ανοσολογική απόκριση εναντίον του. Πρόκειται για μια έκθεση ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας για ένα βιολογικό όπλο που εξηγεί πώς να προκαλέσει χρόνιες λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, και είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή.

Οι αεροψεκασμοί (Chemtrails) καταστρέφουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας

Νομίζω ότι τα chemtrails είναι υπεύθυνα για να προκαλέσουν μια γενική ανοσοκαταστολή, χαμηλής ή υψηλής ποιότητας, ανάλογα με την περίπτωση. Η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος βάζει τους ανθρώπους σε μια θέση για να γίνουν ευπαθείς σε ευκαιριακές λοιμώξεις, λέει ο Δρ Horowitz.

 Άρχισα να μελετάω τα chemtrails, όταν ψέκαζαν πάνω από το σπίτι μου στο Βόρειο Idaho. Πήρα μερικές φωτογραφίες και στη συνέχεια ήρθα σε επαφή με την Περιβαλλοντική Υπηρεσία Προστασίας, καθώς και τα πλησιέστερα αεροδρόμια αλλά κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Με έβαλαν σε επαφή με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και τμήμα Τοξικολογίας, και μετά από περίπου μια εβδομάδα έλαβα μια επιστολή από έναν από τους βασικούς τοξικολόγους που ερευνούσαν το θέμα, ο οποίος δήλωσε ότι στην πραγματικότητα είχε λάβει πάνω από ένα ορισμένο ποσό των αιθυλενοδιβρωμίδιο στο καύσιμο αεριωθούμενων αεροπλάνων.

Το διβρωμιούχο αιθυλένιο είναι ένα γνωστό καρκινογόνο χημικό για τον άνθρωπο που αφαιρέθηκε από την αμόλυβδη βενζίνη λόγω των καρκινογόνων αποτελεσμάτων του. Το αιθυλενοδιβρωμίδιο βγήκε από τα καύσιμα, λόγω της ανοσοκαταστολής και αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων. Τώρα, ξαφνικά εμφανίστηκε στα υπόλοιπα καύσιμα και σε μεγάλο υψόμετρο από στρατιωτικά αεροσκάφη που το εκπέμπουν!

Συνάδελφοι μου στις Μπαχάμες, Βερμούδες, Τορόντο, Βρετανική Κολούμπια όλοι έχουν κάνει εκθέσεις για την παράξενη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί. Αυτό που συμβαίνει είναι απλά κατακριτέο.

Ξαφνικά οι ανθρώποι είναι εντελώς έξω από την ισορροπία τους και είναι μολυσμένοι με δύο, τρία ή τέσσερα μικρόβια και άλλους παράγοντες, που επίσης είναι δηλητηριασμένοι από μια ποικιλία από διαφορετικές χημικές ουσίες ... και σε κάποιους θα πρέπει να θεωρούνται χρόνιες ασθένειες. 

ΠοσειδώναςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.