15 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ! Διαβάστε και κοινοποιήστε με κάθε τρόπο !! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

Σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία σε Βουλευτές που θα ψηφίσουν την ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012) 

ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 14.01.2013 – AITHΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν στις 14.01.2013 την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας υπογράφοντας το: «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης»(ΦΕΚ 240/2012), διαπράττουν το ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Καλείται επομένως κάθε Έλληνας πολίτης που αξιολογεί ότι έτσι παραδίδεται η χώρα του στους ξένους οικονομικούς δυνάστες, για τις παρακάτω νόμιμες ενέργειες το πρωί της Δευτέρας 14.01.2013, στα πλαίσια της άσκησης του συνταγματικού του δικαιώματος και υποχρέωσης του άρθρου 120 παρ. 4 Συντ:

1. Να τυπώσει το έντυπο ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ σε δυο αντιγραφα:


ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ………………… ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ ́ΑΡΙΘΜ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.Αρείου Πάγου
Του/Της ……………………………………………………., κατοίκου ………………………………………. ———————————————-
page1image2320 page1image2480
Την Δευτέρα 14.01.2013 σχεδιάζεται η κύρωση της ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”) με την οποία υποθηκεύεται το Ελληνικό Κράτος στους δανειστές
Εφόσον κυρωθεί η ΠΝΠ, το σύνολο της κρατικής περιουσίας της Ελλάδας τίθεται στη διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπληρωμή των δανείων και οι δανειστές θα έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο που κατέχει το Δημόσιο και η Τράπεζα της Ελλάδας.
Η επίμαχη διάταξη είχε περιληφθεί στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012) που τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης, και με αυτήν ορίζεται ότι «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης- συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
Ενσωματώνεται δηλαδή στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.
Η κύρωση της παραπάνω ΠΝΠ, στις 14.01.2013, είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα και καταλύει το Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας, καθόσον προσβάλλει ευθέως θεμελιώδεις αρχές, σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ. 2 & 134α ́-περ. (στ) Π.Κ. Η αλλοίωση/κατάργηση/απενεργοποίηση του Πολιτεύματος αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που είναι ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και, σύμφωνα με την υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ, κάθε αστυνομικό όργανο και οι ανακριτικοί υπάλληλοι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ
Στην περίπτωση που τελικά ψηφισθεί ο παραπάνω νόμος με τον οποίο θα κυρούται η ΠΝΠ με την οποία η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, θα πρέπει να εφαρμοσθεί η υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ στις 14.01.2013 στη Βουλή των Ελλήνων ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, με την κύρωση της ΠΝΠ.
ΖΗΤΩ
Για την προστασία του Έθνους, των δικαιωμάτων μου και των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και ως έχων έννομο συμφέρον με την ιδιότητά μου ως Έλληνας πολίτης,
ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ κατ ́άρθρ. 243 ΚΠΔ, προκειμένου ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 14.01.2013, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”), γεγονός που θεμελιώνει την κακουργηματική πράξη της Εσχάτης Προδοσίας.
Επισημαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Υπουργοί και Υφυπουργοί εφόσον ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης της παραπάνω ΠΝΠ με την βουλευτική τους ιδιότητα, εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και επομένως θα πρέπει να διαταχθεί η σύλληψη και αυτών.

Αθήνα, 13.01.2013
Ο/Η Αιτών/ούσα ——————————————————————————————————— 

2. Να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να λάβει τον αριθμό πρωτοκόλλου της κατάθεσης.

3. Να πάει στα γραφεία της ΝΔ/ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ με το αντίγραφο της κατατεθειμένης ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ώστε να ενημερωθεί ο βουλευτής τους, οτι ΕΑΝ ψηφίσει υπέρ της παράδοσης της χώρας μας στις 14 Ιανουαρίου 2013, θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης την οποία η Ντόρα Κρητικοπούλου έχει αιτηθεί προς τις Εισαγγελικές Αρχές και στη ΓΑΔΑ, στις 14.01.2013.
Εφόσον δε ο Πρωθυπουργός, υπουργοί και υφυπουργοί ψηφίσουν υπέρ της παράδοσης της χώρας μας, με τη βουλευτική τους ιδιότητα, θα πρέπει τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να διατάξουν τη σύλληψη και αυτών.

Ντορα Κρητικοπουλου

Σχόλια :

1. Η κυριαρχία της χώρας παραχωρήθηκε από το 2010 όταν τέθηκε σε ισχύ η Δανειακή Σύμβαση Δείτε σχετικά εδω Σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο στον οποίο αυτή υπάγεται, αυτομάτως σε περίπτωση μη πληρωμής κάποιας οφειλής αρχίζει η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της Ελλάδας, με αναγκαστική διαχείριση ή/και κατασχέσεις. Η αναγκαστική διαχείριση άρχισε ήδη με την παραχώρηση της διοίκησης της χώρας στους δανειστές και τώρα ετοιμάζονται για τις κατασχέσεις καθώς οι πάντες ξέρουν ότι το χρέος της κυβέρνησης δεν είναι βιώσιμος και επίκειται στάση πληρωμών. Δείτε εδω  πως το κατάφεραν αυτό και εδω λεπτομέρειες για την δανειακή. 

2. Τα εγκλήματα που τελέστηκαν και τελούνται λόγω της δανειακής σύμβασης δεν αφορούν μόνο την έσχατη προδοσία αλλά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία των Ελλήνων σε εξέλιξη. Γι΄ αυτό έχουν ήδη σταλεί στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης 4 καταγγελίες (ICC Appeals) και έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ένα ηλεκτρονικό αίτημα με το οποίο καλείται ο  Εισαγγελέας του ΔΠΔ να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες (να ξεκινήσει τις έρευνες και να στείλει ενώπιον δικαστήριου όλους τους υπευθύνους). 

Υπογράψτε το αίτημα κάνοντας  κλικ εδώ.
(Απαιτούνται μόνο ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμπληρώστε αυτά τα πεδία του εντύπου διευκρινίστε την χώρα και τελειώσατε. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να μην δημοσιευτεί το όνομα σας στη λίστα των υπογραφών. Το e-mail ούτως η άλλως δεν δημοσιεύεται και δεν χρησιμοποιείται για κανένα άλλο σκοπό. 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το like στο facebook δεν είναι υπογραφή και δεν προσμετράται. Δείτε εδώ : Public Signature List  τις μέχρι τώρα υπογραφές )

3. Για την έσχατη τους προδοσία, από το 2010 έως τώρα, έχουν κατατεθεί πάρα πολλές μηνύσεις αλλά Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ! Δειτε εδώ τα κείμενα των μηνύσεων. 

Πρόταση ιστολογίου: 

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ! Όλοι στον ΑΠ ! 

Άμεση εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος ! 

Χριστίνα Σαλεμή  


Μας εστάλλει από το φιλικό μας ιστολόγιο JusticeForGreece



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.