Τελευταίες αναρτήσεις

20 Ιανουαρίου 2013

"Οταν οι Βοσκοί τα βρήκαν με τους Λύκους για το δήθεν καλό των προβάτων".

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το ζήσαμε και αυτό, τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων όχι μόνο να πραγματοποιούνται με τον ψεύτη βοσκό που διαλαλούσε το δήθεν κίνδυνο αλλά και να γίνονται  οι χειρότεροι εφιάλτες μας.

Η άγραφη πολιτική ιστορία των ημερών μας θα καταγράψει τέτοια γεγονότα που η λέξη ΕΞΟΥΣΙΑ θα ταυτίζεται με την λέξη δυστυχία γιατί εδώ κατά συρροή και εξακολούθηση βιώνεται το δράμα αυτό. Άλλωστε με τι λόγια θα μπορούσαμε να περιγράψουμε μία κοινωνική οικονομική γενοκτονία απόρροιας μιας προηγούμενης κρατικής λεηλασίας ? Όταν  μάλιστα οι εικόνες και τα γεγονότα που έχουμε μπροστά μας την ζωγραφίζουν με έντονα χρώματα σε όλο το μεγαλείο και την βιώνει η θλιβερή καθημερινότητα μας, την στιγμή που ΟΙ ΤΑΓΟΙ και οι ΟΔΗΓΟΙ του Έθνους έχουνε μία διαφορετική θεώρηση πάνω σε αυτά. Αυτοί με τις θολές οπτικές γωνίες τους καταμετρούν την καλπάζουσα ανεργία, τα λουκέτα, την πεσμένη ψυχολογία της κοινωνίας, την απελπισία, τα οικογενειακά δράματα και τις αυτοκτονίες σαν τους καλύτερους οικονομικούς δείκτες για ανάπτυξη!! που θα μας οδηγήσει  προς την σωτηρία μέσα από την πτώχεια! και την εξαθλίωση! επικαλούμενοι μάλιστα και εθνικούς λόγους για να στοιχειοθετήσουν και το μείζον εθνικό συμφέρον.

ΑΡΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ?

Αναρωτάται κανείς. Οι κυβερνητικές αστοχίες των τελευταίων ετών ήταν εν αγνοία η εν γνώσει των Ταγών και των Εξουσιαστών? Εξυπηρετούσαν ηθελημένα η αθέλητα το καλοσχεδιασμένο παγκόσμιο οικονομικό και όχι μόνο πείραμα εις βάρος του λαού των? Ήταν τα πλουσιοπάροχα πακέτα των ευρωπαικών επιδοτήσεων η συνεκτική κόλλα όλων των αρχών και εξουσιών που ταυτιζόταν με ιδιόρρυθμες συμπεριφορές διαπλοκής?Σε ποία άραγε μοίρα για αυτούς βρισκόταν η σωστική προοπτική και η αναπτυξιακή πορεία αυτού του λαού?

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΜΕ γιατί αντί για βοσκούς είδαμε λύκους να διαφεντεύουν τις ζωές μας η μάλλον είδαμε βοσκούς να συνδιαλέγονται με λύκους για να σκεπασθούν τυχόν εγκλήματα και των δύο που αφορούσαν την φυσική εξόντωση του ποιμνίου.

Μάλιστα στην απέλπιδα προσπάθεια τους να ενοχοποιήσουν τον καθημαγμένο Ελληνικό λαό ότι αυτός φταίει για το ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΙ και την κρατική λεηλασία των ύστατων χρόνων δημιούργησαν όλη εκείνη την θαλασσοταραχή της πολιτικής ζωής για να εμφανισθούν εκείνα τα φρικώδη προσωπεία τους με όλη την πνευματική βρωμιά και σε όλα τα επίπεδα αυτής της συνεργασίας. Και  έτσι επαληθεύεται η ρήση του ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ που έλεγε (θα φυσήξει ακόμη λίγο νοτιάς και θα βγάλει η θάλασσα στην αμμουδιά έξω, βρωμιές και κονσερβοκούτια) και συνέχιζε βεβαιόπιστα ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ (αλλά μετά αυτή θα καθαρίσει). Αποτέλεσμα όμως αυτής της μπουκαδούρας ήταν και το γεγονός να πεταχθούν και οι δικές μας ζωές σε αυτή την αμμουδιά μαζί με τα σκουπίδια της πολιτικής που φρόντισαν όμως εκ προοιμίου να ναρκοθετήσουν τον ζωτικό της χώρο με νάρκες μνημονίων. Και τώρα στεκόμασθε  ακίνητοι στο ένα πόδι περιμένοντας απεγνωσμένα να έρθουν οι ναρκοσυλλέκτες. Δηλαδή σήμερα η ζωή μας διακινδυνεύει ανάμεσα σε  εκρηκτικές παγίδες μνημονίων και νοητά σκουπίδια, και φυσικά δεν εννοούμε τα σκουπίδια που ψάχνουν απελπισμένα οι εξαθλιωμένοι συνάνθρωποί μας γεγονός επονείδιστο για την κοινωνική συνοχή αυτού του τόπου. Που και αυτό ακόμη γίνεται παράδοξο θέαμα όταν μαζί με τις υποσιτιζόμενες χώρες γίναμε η ατραξιόν των διεθνών ΜΜΕ  στην τηλεοπτική κάλυψη τέτοιων εικόνων αλλά και συσσιτίων, αληθινή πραγματικότητα και θέαμα θλίψης που εξυπηρετεί έμμεσα και τις γεωπολιτικές ψυχοτρονικές παρεμβάσεις των νεοποχίτικων κέντρων αποφάσεων. Και τι περιγράφουν μέσα από αυτές τις απερίγραπτες εικόνες? μια περήφανη, ιστορική χώρα στην εξαθλίωση.

Και τι μήνυμα περνούν στους άλλους λαούς? καθίστε καλά για να μην γίνεται έτσι. Άλλωστε ακούσαμε ξένους ηγέτες να χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτό.
Ο Ελληνικός λαός επιζητούσε από παλιά  τα κοινωνικά συσσίτια όχι όμως τέτοιας φύσεως, αλλά πνευματικής τροφής και δημοκρατικής επαγρύπνησης. Αλλά δυστυχώς δεν του έλαχε η αγαθή τύχη να έχει σε ικανό αριθμό απλανείς οδηγούς και τίμιους κυβερνήτες, αλλά αντίθετα είχε πληθώρα πλανευτών συμβούλων και αρχόντων. Έτσι το ποσοστό ευθύνης του λαού σε αυτήν την καταστροφική πορεία μειώνεται σημαντικά έστω και αν οι Ταγοί και οι Οδηγοί του επιθυμούν να του δώσουν μεγαλύτερη συμμετοχή και συνενοχή στο δικό τους έγκλημα  για να γλυτώσουν από τις ενοχές της συνείδησης των και την δίκαιη λαική οργή. Φεύ όμως διότι (τα ημών εστί αγνοήματα, των δε ανομήματα).

Αλλά  αυτού του είδους η γενοκτονία είναι πολύμορφη και πολυεπίπεδη. Έτσι βλέπουμε τους προβατόσχημους  λύκους να συμβουλεύουν τα μικρά πρόβατα δηλ. την νεολαία μας να φύγει από το ελληνικό μαντρί και να πάει σε ξένες στάνες για να τα καταπιούν εκεί με την ησυχία τους. Δηλαδή όπως μας φαίνεται πρόκειται για ένα νέο παιδομάζωμα με στοιχεία νεογενιτσαρισμού. Στην δεκαετία του 90 όταν οι πολυπράγμονες (( δεξαμενές σκέψης )) σχεδίαζαν το ευτυχισμένο μέλλον μας!! κύριο θέμα συζήτησης και απασχόλησης τους ήταν και το εξής. Γιατί οι Έλληνες έχουν την μανία να σπουδάζουν τα παιδιά  τους, πολλές φορές και με στερήσεις? Αυτόν τον γρίφο δεν μπορούσαν να τον λύσουν γιατί τους χαλούσε ευρύτερους σχεδιασμούς. Ακόμη και σήμερα και με αυτά τα χάλια η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ τους είναι κάρφος στις σκοτεινές επιδιώξεις τους. Δεν θέλουν μόνο τα λιμάνια και τα αεροδρόμια η τον ορυκτό μας πλούτο, αλλά θέλουν και το μέλλον των παιδιών μας. Γιατί γνωρίζουν ποια θα είναι η τύχη των σχεδίων τους, όταν απέναντι τους έχουνε νέους ΕΛΛΗΝΕΣ αληθινά μορφωμένους και αποφασισμένους για όλα. Γιατί γνωρίζουν ότι είναι η μοναδική νεολαία στην οποία εξάντλησαν όλους τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και τις τεχνικές επεμβάσεις ψυχοπνευματικής αλλοίωσης και αυτό που πέτυχαν τελικά  ήταν να κατακλυσθούν τα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου με πρωτόγνωρο μεράκι αναζήτησης μέσα από τον αυθεντικό δρόμο της Παράδοσης για τα νάματα της αληθινής ΡΩΜΙΩΣΥΝΗΣ και τις πηγές της καθαρής Ελληνικής Ιστορίας.  Αυτή λοιπόν η γενιά προς έκπληξη των πάντων θα θελήσει να συμπεριφερθεί παστρικά και τίμια αναλαμβάνοντας τον ρόλο να καθαρίσει τον ζωτικό χώρο της από τις νάρκες των μνημονίων και τα πολιτικά σκουπίδια των χρόνων της μεταπολίτευσης. Μέσα από αυτή την γενιά θα φανεί και το αδούλωτο ΠΝΕΥΜΑ που δεν σκλαβώνεται στο σύγχρονο οικονομικό δουλεμπόριο. Είναι λοιπόν λογικό να μην ανησυχούν οι τοκογλύφοι δανειστές μας? Γιατί έχοντας έμπροσθεν τους μία τέτοια κρυμμένη δυναμική πιθανώς να φοβούνται ότι μελλοντικά αυτοί θα είναι οι δανειζόμενοι,και γι αυτό τον λόγο φρόντισαν να είμασθε πάντα καταχρεωμένοι για τα επόμενα τριάντα και βάλε χρόνια.

Όμως δεν ξέρουν οι σπαγγοραμένοι  της Τοκογλυφικής Δύσης ότι και το χρήμα να μας κόψουν εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ανεξάντλητη χρηματοδότηση από τους τόκους του Ουρανού και από τα δικαιώματα αίματος των Αγίων και των Ηρώων μας και ότι είναι θέμα πνευματικού χρόνου να κλείσουμε λογαριασμούς με τους ψευτοβοσκούς και τους λύκους που καταμάτωσαν την Εθνική ζωή μας αποστερώντας με τις υπογραφές τους το αναφαίρετο δικαίωμα να ζήσουμε ανθρώπινα, δημοκρατικά και ελεύθερα.

ΜΕΤΑ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.