21 Ιανουαρίου 2013

Η Ε.Ε. ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. (μέρος 3ο)

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος

συνέχεια από το 2ο μέρος

Όσον αφορά τον Ελληνικό λαό, έχει πέσει θύμα σε μια δράκα  εντολοδόχων κλεπτών, απάτριδων, δοσιλόγων, Σιωνιστών της Μέρκελ.

Ο Γερμανικός λαός πρέπει να ξυπνήσει, για να απαλλαγεί από  τους Σιωνιστές δυνάστες της Προτεστάντισας Σιωνίστριας Μέρκελ, και της Σιωνιστικής πολιτικής μαφίας που κυβερνά σήμερα τη Γερμανία.

Ο Γερμανικός λαός πρέπει να θυμηθεί τις πατριωτικές εθνικές ρίζες και αξίες του, για να αποτινάξει το ζυγό των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, που έχει απλωθεί σαν σεντόνι και έχει σκεπάσει όλη την Ευρώπη, και τη Γερμανία, και έχει αποβλακώσει όλους τους Γερμανούς.

Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, και όλα τα στελέχη της εδώ Γερμανικής πρεσβείας, πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δουλεύουν για τους Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. του Ρότσιλντ, τέτοια κατάντια & πολιτική πνευματική  ένδεια!!! Νομίζουν ότι προστατεύουν τα συμφέροντα της ιστορικής Ευρωπαϊκής Γερμανίας, ενώ δουλεύουν για το διεθνή Σιωνισμό!!! Διαπράττουν αισχύνη για την ιστορία της Γερμανίας. Ποτισμένοι από τη τσιγκουνιά και τσιφουτιά των Σιωνιστών οι σημερινοί Σιωνιστές  Γερμανοί αρνούνται να αποπληρώσουν το κατοχικό δάνειο που έλαβαν από  την Ελλάδα με την απειλή των όπλων.

Αρνούνται να πληρώσουν  από τσιγγουνιά και τσιφουτιά  τις πολεμικές αποζημιώσεις και  επανορθώσεις, που μαζί με το δάνειο ανέρχονται στο σημερινό ποσό των 510 δις. ευρώ. που οικονομικά θα ξελάσπωνε την Ελλάδα. Οι εδώ πολιτικοί πιόνια του Σιωνιστικού κατεστημένου της Γερμανίας, πάνε πάσο, ενώ ακόμη και αυτός ο Χίτλερ της Ναζιστικής Γερμανίας, είχε εγκρίνει να αποδοθεί το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα, και είχε αρχίσει να πληρώνει τη πρώτη δόση του δανείου.

Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός της Ελλάδος, είναι Πρωθυπουργός του Ρότσιλντ, που από άγνοια οι αφελείς Έλληνες ψηφίζουν, γιαυτό ξεπουλάει έτσι ασυνείδητα τη πατρίδα.

Βλέπετε βρίσκονται κοκορόμυαλοι οπαδοί, που γυρίζουν τα διάφορα κανάλια, χαρακτηριζόμενοι από το λαό σαν καραγκιόζηδες, σαλιάρηδες, προπαγανδίζοντας «Στεντορεία τη φωνή»,  τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με πολλά εύγε από την εδώ Σιωνιστική Πρεσβεία.

Ο κάθε ψήφος που ρίχνουν  για απώλεια εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος, είναι και μια μαχαιριά στη καρδιά της πατρίδας.

Έτσι «κονομάνε»  λέει ο λαός. Τέτοιοι «Ιούδες» είναι!!!
Ή αφελείς και ανίδεοι  είναι, ή αργυρώνητοι, των τριάκοντα αργυρίων.
Επειδή οι σημερινοί δοσίλογοι πολιτικοί είναι πολιτικά πανίσχυροι, γιαυτό η Βουλή παλιννοδεί για να πάρει αποφάσεις.

Όσοι ψηφίσατε τους σημερινούς πολιτικούς καραγκιόζηδες, και τα πινόκια, θα έχετε άνεργα τα παιδιά σας δια βίου.

Ο Λαός προκαλείται, και  μπορεί να ξεσπάσει βάρβαρα………..

Πωλείται Πατρίς. Ο  πρώην Πρωθυπουργός-που το παίζει πατριώτης- ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ σαν τη Ντόρα & τη Ρεπούση, με τον Αμερικάνο Jeffrey. Σα δε ντρέπεται!!! Πρώτα η καλοπέραση στη Ραφήνα……… 

Αυτά για γνώση και  συμμόρφωση των αφελών Ελλήνων ψηφοφόρων…
Συμφωνούμε να φύγει ο ανύπαρκτος  Παπούλιας, αλλά με τη σκέψη και μόνο ότι οι σημερινοί Σιωνιστές βουλευτές θα εκλέξουν χειρότερο εφιάλτη, τότε λέμε, «Από τα χειρότερα, καλή και η Παναγιώτενα»……

Μη ξεχνάμε ότι επιπόλαιοι πολιτικοί πρότειναν για Πρωθυπουργούς τους Πετσάλνικο, Eλσα Παπαδημητρίου,  και Παπαδήμο τον υπάλληλο του Rockefeller. Τέτοια κατάντια! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.!!!

Άτυχη και δυστυχισμένη Ελλάς, με τους προδότες πολιτικούς που κουβαλάς.
Τώρα με εντολή της Σιωνίστριας Μέρκελ, ετοιμάζονται οι δοσίλογοι να πουλήσουν το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους, καλυπτόμενοι από την οικονομική αναμπουμπούλα.

Η τρικομματική κυβέρνηση  ΣαμαροΒουβουζέλων είναι στην Ελλάδα τοποτηρητής για λογαριασμό της Σιωνιστικής Γερμανίας υπό  το βλέμμα των διαφόρων Ράϊχενμπαχ. Η Ελλάδα κατάντησε ένα Γερμανικό  Σιωνιστικό προτεκτοράτο. Για το ξεπούλημα  της δημόσιας περιουσίας, οι Σιωνιστές Αμερικανοί & Γερμανοί απαιτούν να τα πάρουν όλα «πιρ-παρά», αντί πινακίου φακής, ενώ οι Ρώσοι που πλειοδοτούν στους διαγωνισμούς προσφέρουν πολλαπλασίως μεγαλύτερα ποσά.

Ξεπουλάνε επικερδείς επιχειρήσεις του δημοσίου. Εν τοιαύτη περιπτώσει, γιατί να μη δώσουμε στους Ρώσους τη ΔΕΠΑ & ΔΕΣΦΑ αφού πλειοδοτούν στο  διαγωνισμό, αλλά τα δίνουμε στους  εχθρούς μας Σιωνιστές Αμερικανούς & Γερμανούς;;; δεν βάλαμε μυαλό;;;
Ήδη με ψηφοφορία στη  Βουλή εκχώρησαν εθνική κυριαρχία, και οι Σιωνιστές της τρόϊκα απέκτησαν δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας, και έτσι συνετελέσθη η τελευταία πράξη του δράματος.

Οπότε προς τι οι διαγωνισμοί; αφού θα τα πάρουν όλα «πιρ-παρά» οι δανειστές του Ρότσιλντ. Οι προδότες πολιτικοί προβαίνουν σε προβοκάτσιες χτυπώντας οι ίδιοι τα γραφεία τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των αφελών οπαδών τους, για τη προδοσία που διαπράττουν εναντίον της πατρίδας και των Ελλήνων, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Όπως λέει ο Nigel Farage το «Ευρωπαϊκό σχέδιο» οδηγεί σε ένα ενιαίο ομοσπονδιακό κράτος βάσει του Σιωνιστικού Γαλλο-Γερμανικού άξονα, το οποίο συντρίβει τις εθνικές παραδόσεις των λαών των κρατών-μελών, χωρίς  να τους ενημερώσει ή να τους ρωτήσει.

Όποιος διαφωνήσει στο  μέλλον θα έχει να αντιμετωπίσει την  ενιαία Σιωνιστική Ευρωπαϊκή «ταυτότητα», δηλαδή την Ευρωπαϊκή αστυνομία, την Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, και τον Ευρωπαϊκό στρατό, αδελφάκι του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Δηλαδή μας έχουν αλυσοδέσει για να μας τα πάρουν όλα. Γιαυτό θέλουν να διαλύσουν τον Ελληνικό στρατό! Για να χορεύουν Τούρκοι, Σκοπιανοί, & Αλβανοί!!!

Με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση, και με τη λαθρομετανάστευση των λαϊκών μαζών από τη Αφρική & Ν.Α. Ασία, θέλουν οι σημίτες Rothschild & Rockefellers, πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, να εξαφανίσουν τη λευκή φυλή, πατρίδα της οποίας είναι η Ευρώπη, με την ανάμιξη μαύρων & λευκών, οι δε Ευρωπαίοι πολιτικοί κοιμούνται με τα τσαρούχια, έγιναν όλοι τους αχυράνθρωποι και ανδρείκελα των σημιτών Κοσμοκρατόρων.

Οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί δυστυχώς αδιαφορούν για το κίνδυνο αυτό, αφού ξέχασαν την εθνική τους ταυτότητα, ξέχασαν και την ιστορία τους.

Μια ημέρα όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα καταλάβουν ότι  κινδυνεύουν,
αλλά τότε θα είναι  πλέον αργά……….

Όλα αυτά γίνονται για  την πιστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων της Σιών
Νο: 18 & Νο: 22 & Νο:23
Το πρωτόκολλο 18 λέει, να εγκαταστήσουν κυβερνήσεις σε όλα τα κράτη, ελεγχόμενες από  τους σημίτες Σιωνιστές.

Το πρωτόκολλο 22 λέει, να ετοιμάσουν το θάνατο των εθνών, νοθεύοντας πληθυσμιακά όλα τα κράτη με μαύρους λαθρομετανάστες,  παραποιώντας και παραχαράσσοντας την ιστορία. (βλέπε Σκοπιανοί).

Το πρωτόκολλο 23 λέει, να αυξήσουν την ανεργία, τη πείνα, τη φτώχεια
και την εξαθλίωση  των λαών, αφού πρώτα τους καταχρεώσουν όλους με ΔΑΝΕΙΑ.
Το πρωτόκολλο 24 λέει, να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κράτος, με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών. (βλέπε Jeffrey, Mέρκελ, Σαρκοζί, Σαμαροβουβουζέλους, κ.λ.π.)
Αυτά όλα συμβαίνουν σήμερα. Καλή τύχη στην Ελλάδα μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γερμανία και Σιωνισμός..?
Εν έτει 2013; Σοβαρευτείτε...

Όντως ο Ελληνισμός απειλείται από την επεκτατικότητα της Γερμανίας, η οποία είναι προφανές πια ότι ενδύεται υστερόβουλα τον θεσμικό μανδύα της "Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Σταθερότητα και την Ανάπτυξη"..
https://sites.google.com/site/evdaemonia/home/public-debt

Ας αναλογιστείτε όμως το ποιος ανέχεται, συναινεί και συνεργάζεται σε αυτό το εξώφθαλμο έγκλημα.. Δεν είναι άλλος από την εντόπια ελίτ αρχοντοκλεφταράδων και γομαριών..!
https://sites.google.com/site/evdaemonia/why-singapore

Μιχαήλ Στρογκώφ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου χωρις να θελω να υπερασπιστω τον αρθρογραφο ο οποιος είναι υπευθυνος των απόψεων του, θα ηθελα να πω ότι νομιζω οτι ακριβως το οτι βρισκομαστε στο 2013 μπορει να δικαιολογησει τον τιτλο....
Σιγουρα αν ειμασταν σε μια άλλη παρελθοντικη εποχή δεν θα υπηρχε καν τετοια σκεψη...

Φυσικα και στο σχολιο σου δεν εχεις αδικο για τις ευθυνες των ντοπιων κυριως προδοτων.

Αυτα τα ρεμαλια μας εφεραν εδω...

Μηπως ομως τα βρισκουν με τους έξω λογω αυτου του Σιωνισμού;

λέω μηπως....

Ανώνυμος είπε...

Σωστά! Συμφωνώ μέχρι τον όρο Σιωνισμός, που απλά αποτελεί τον Μεγαλοϊδεατισμό των Εβραίων. Η Παγκόσμια Ιστορία του 20ου αι απέδειξε ότι η εμπαθής αντίθεση στον Σιωνισμό "κρύβει" πολλά σκουλήκια και ερπετοειδή από κάτω... Ο Αντισημιτισμός αποτελεί ασφαλή προθάλαμο για κάθε είδους Φασισμό, κυρίως την γερμανολάγνα εκδοχή του Ναζισμού! http://4.bp.blogspot.com/-LeFQK5C2Qqk/Tt0Xc1iVNGI/AAAAAAAADEo/r0jxW22qs9s/s1600/antisemitism.jpg

Το τι κάνουν οι σύγχρονοι Ισραηλινοί στους Παλαιστινίους είναι ένα άλλο ζήτημα, εντελώς διαφορετικό, που σχετίζεται με το τι κάνει π.χ η αμερικανογενής άρχουσα τάξη της Λιβερίας στους ομόχρωμους ιθαγενείς της χώρας, ή με το τι έκαναν οι Σπαρτιάτες με τους Περιοίκους και τους Είλωτες...

Μιχάλης

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.